Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

husic
Team President

Re: Platy hracu

Post by husic »

Big El wrote:
FOTOREGIME wrote:Ahoj,
chtel bych se zeptat jak je to s platy hracu za zapas. Do zapasu venku s BOT tymem jsem nasadil pouze hrace s platem 309, domnivajic se, ze za jejich platy na zapas vydam pouze 3399. A ejhle, vydal jsem 56607. pouze jeden z nich ma bonus za vyhrum a to 389 a na bonusech za vyhru jsem vydal prs 9 tisic.

Muzete mi to vysvetlit prosim.

Dekuji

Plat platíš všem hráčům na své soupisce (nejsem si jistý jen tím, zda ho dostávají zranění a vykartovaní - myslím, že ne). Pokud mají hráči nastavený bonus za vítězství, tak ho platíš pouze těm 16 nominovaným k zápasu - tedy základní sestava+náhradníci.
Podle mě platíš plat všem hráčům v týmu. Nevšiml jsem si, že bych při zaplněné marodce a hráčích v trestu nějak ušetřil :wink:
Maro1995
Team Board Member

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Maro1995 »

dal jsem hrát hráče který má agresi 89% a na zápas jsem dal agresi 30%,rozhodčí měl přísnost 89%,jak je možné že nedostal kartu?
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

Maro1995 wrote:dal jsem hrát hráče který má agresi 89% a na zápas jsem dal agresi 30%,rozhodčí měl přísnost 89%,jak je možné že nedostal kartu?
Pri súčte 129 taký hráč môže dostať kľudne červenú, ale nemusí dostať ani žltú. Je to o náhode, či ju dostane či nie...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

tak měl chlapec štěstí :D
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote:
Maro1995 wrote:dal jsem hrát hráče který má agresi 89% a na zápas jsem dal agresi 30%,rozhodčí měl přísnost 89%,jak je možné že nedostal kartu?
Pri súčte 129 taký hráč môže dostať kľudne červenú, ale nemusí dostať ani žltú. Je to o náhode, či ju dostane či nie...
...a při součtu 119 tím spíš :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Big El wrote:
Hippopotamus wrote:
...a při součtu 119 tím spíš :P
Len som chcel skontrolovať, či čitateľia aj vnímajú, čo čítajú :mrgreen: :mrgreen:
...new beginning...

impossible

Post by impossible »

Je obecne znamo, ze v SP je asistent trenera. Ja si toho zmetka najal kdyz jsem zapomel prodlouzit smlouvu mojemu tehdejsimu TOP CB. Asistentovo hodnoceni mirne spadlo a tak me zajima, jestli ma vubec nejaky vyznam ho posilat na skoleni? Kdyz bude nenamaxovan, zapomene mi treba nahlasit ze nejaka smlouva vyprsi? Jinak totiz podle me asistent nedela nic. Ma snad vliv jeste na neco?
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote: Len som chcel skontrolovať, či čitateľia aj vnímajú, čo čítajú :mrgreen: :mrgreen:
Však jo. A koneckonců Tvá odpověď platí i pro 129... :P

Maro: Jinak ještě tu agresivitu trošku rozvedu. Obecně je rozdělování žlutých karet o pravděpodobnosti Přímé redky teď nebudu zmiňovat, ty jsou random. Nicméně podle toho, co vím, respektive co jsem pochytil a pochopil, i když přesné fungování "mechanismu karet" neznám, funguje vše zrhuba následovně:

SP vyhodnotí na základě průměrné agresivity Tvých hráčů i hráčů soupeře, přísnosti rozhodčího a nastavených týmových agresivit, kolik ŽK za utkání padne a kolik dostane karet každý ze soupeřů (minimum pro každého 0, maximum 11). Takž kolik dostaneš žlutých "je dané", ačkoli Ty to samozřejmě nevíš. Zbytek už je o pravděpodobnosti. Pokud má např. Frenkie 11 hráčů, kteří mají všichni velmi vysokou agresivitu, hraje týmovou 100% a rozhodčí je přísný, je velmi pravděpodobné (dané), že dostane 11 žlutých. Jenže vzhledem k tomu, že má těch 11 jeho hráčů velmi podobnou agresivitu, má každý z nich stejnou pravděpodobnost, že chytí kartu takže se Frenkiemu docela často daří, že každý dostane jednu a žádný nedostane redku (nebo dostane jen jednu). Pokud Ty máš naopak velký rozptal agresivity hráčů, je pravděpodobné, že hráč s agresivitou 89 dostane kartu (nebo dokonce 2) a naopak hráč s agresivitou 2% kartu nedostane. Ovšem nikde není psáno, že to tak skutečně bude. Celé by to bylo na hodně dlouhou debatu, ale k osvětlení Tvého dotazu stačí myslím toto.

Vlastně z pravděpodobnosti vychází i naše předcházející debata. Na základě zkušeností vysledovaných z vlastních zápasů někteří usoudili, že je pravděpodobné, že gólman nedostane za zápas 2 žluté, ať je sebeagresivnější a to i přesto, že pravděpodobnost, že dostane 1 žlutou je vcelku "normální" - podobná jako u hráčů v poli (možná trošku menší).
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

impossible wrote:Je obecne znamo, ze v SP je asistent trenera. Ja si toho zmetka najal kdyz jsem zapomel prodlouzit smlouvu mojemu tehdejsimu TOP CB. Asistentovo hodnoceni mirne spadlo a tak me zajima, jestli ma vubec nejaky vyznam ho posilat na skoleni? Kdyz bude nenamaxovan, zapomene mi treba nahlasit ze nejaka smlouva vyprsi? Jinak totiz podle me asistent nedela nic. Ma snad vliv jeste na neco?
Je obecně známo, že asistent trenéra má jednu základní funkci v týmu. A tou je funkce vyžírky. Měl jsem jej kdysi hodně dávno a hodně krátce, od té doby ho nemám a nechybí mi. Ovšem uznávám, že to není odpověď na Tvou otázku.
Elnino Prague

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Big El wrote:
impossible wrote:Je obecne znamo, ze v SP je asistent trenera. Ja si toho zmetka najal kdyz jsem zapomel prodlouzit smlouvu mojemu tehdejsimu TOP CB. Asistentovo hodnoceni mirne spadlo a tak me zajima, jestli ma vubec nejaky vyznam ho posilat na skoleni? Kdyz bude nenamaxovan, zapomene mi treba nahlasit ze nejaka smlouva vyprsi? Jinak totiz podle me asistent nedela nic. Ma snad vliv jeste na neco?
Je obecně známo, že asistent trenéra má jednu základní funkci v týmu. A tou je funkce vyžírky. Měl jsem jej kdysi hodně dávno a hodně krátce, od té doby ho nemám a nechybí mi. Ovšem uznávám, že to není odpověď na Tvou otázku.
Čiastočne to je odpoveď. Íčko sa pýtal 2 otázky a tá prvá a hlavná (druhá viac-menej len nadväzuje na ňu) bola, či má zmysel posielať ho na kurz. Hoci si mu neodpísal presne (áno/nie), z tvojej správy je zrejmé, že NIE, nemá zmysel ho posielať na kurz, keďže nemá zmysel ho vôbec mať :lol:
...new beginning...

impossible

Post by impossible »

Hippopotamus wrote:
Big El wrote:
Čiastočne to je odpoveď. Íčko sa pýtal 2 otázky a tá prvá a hlavná (druhá viac-menej len nadväzuje na ňu) bola, či má zmysel posielať ho na kurz. Hoci si mu neodpísal presne (áno/nie), z tvojej správy je zrejmé, že NIE, nemá zmysel ho posielať na kurz, keďže nemá zmysel ho vôbec mať :lol:
Ja ho nikdy nemel, ale najal jsem si ho prave po tom co jsem debil zapomel prodlouzit jednu smlouvu. V afektu dostal borec smlouvu na 3 roky a ted cekam az vyprsi :D
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
tomkycz

Post by tomkycz »

mít asistenta určitě smysl má. Pak se mi nestane, že mi odejde top hráč a kvůli tomu rozprodám tým a zanevřu na SP. Pro 5 tisíc týdně zahodit x mega jenom protože jsem skrblík. Já ho mám, má 79%, zprávy o vypršení smlouvy u hráčů mi chodí, naposledy 30.7.2012 zpráva přišla. Jestli mu hodnocení mezitím spadlo nevím... Platím mu 6900,- E a to mi za to stojí než si hlídat smlouvy...
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote:mít asistenta určitě smysl má. Pak se mi nestane, že mi odejde top hráč a kvůli tomu rozprodám tým a zanevřu na SP. Pro 5 tisíc týdně zahodit x mega jenom protože jsem skrblík. Já ho mám, má 79%, zprávy o vypršení smlouvy u hráčů mi chodí, naposledy 30.7.2012 zpráva přišla. Jestli mu hodnocení mezitím spadlo nevím... Platím mu 6900,- E a to mi za to stojí než si hlídat smlouvy...

a k cemu ti to je ze ti x dni pred vyprsenim smlouvy prijde zprava ze mu smlouva vyprsi?? (to vidis na panelu ze nekomu konci smlouva) mival jsem asistenta a taky jsem zapominal prodluzovat, ....jo kdyby ta zprava chodila kazdej den od poslednich 7 dnu kontraktu az do toho posledniho, bylo by to dobry, ale tak to neni (stacil by ten posledni den)

ja se naucil KAZDY den koukat na smlouvy a mam klid (i kdyz taky jsem nedavno neprodlozil no (od ty doby na to cumim kazdej den), ale neprodlouzil bych ani s asistentem)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tomkycz wrote:mít asistenta určitě smysl má. Pak se mi nestane, že mi odejde top hráč a kvůli tomu rozprodám tým a zanevřu na SP.
Keď odišiel môj top hráč (čo bol hlavný dôvod, prečo som rozpredal tím), v posledný deň jeho zmluvy som mal 3 upomienky, mal som dokonca tú zmluvu otvorenú a prichystanú na predĺženie. Že som ju napriek tomu nepredĺžil, je len a len moja debilita, asistent je absolútne na nič. Napokon, v stĺpci vľavo 20 dní svieti číselko, že nejakému hráčovi končí zmluva.
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

tomkycz wrote:mít asistenta určitě smysl má. Pak se mi nestane, že mi odejde top hráč a kvůli tomu rozprodám tým a zanevřu na SP. Pro 5 tisíc týdně zahodit x mega jenom protože jsem skrblík. Já ho mám, má 79%, zprávy o vypršení smlouvy u hráčů mi chodí, naposledy 30.7.2012 zpráva přišla. Jestli mu hodnocení mezitím spadlo nevím... Platím mu 6900,- E a to mi za to stojí než si hlídat smlouvy...
Asistent je naprosto zbytecnej :mrgreen: Ze ti koncej smlouvy vidis na panelu a staci se tam podivat, ja to delam kazdej den , kdyz tam neco sviti a nestalo se me ze by me nekdy utek hrat pokud sem mu smlouvu nenechal dojit zamerne.
Na ceste do propadliste dejin.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”