budu muset asi pár zápasů zase prohrát

Moderator: Czech Moderators
Budeš musieť? To píšeš, ako by si mal na výber. Očakávam u teba 25 prehier, či chceš alebo nieps2512 wrote:já sem tu taky zatím 2. o skóre za 1.
tak jako že asi jo no.....výkon 140 nestačí na E divizi a mé nejlepší hráče kupuje kdejaký nemanažerHippopotamus wrote:Budeš musieť? To píšeš, ako by si mal na výber. Očakávam u teba 25 prehier, či chceš alebo nieps2512 wrote:já sem tu taky zatím 2. o skóre za 1.
gratulka, taky jedem na titul...Ataner wrote:Tak skok ze čtvrtého místa na první .. slušný ráno ..
No ale to je jen dnešní ráno i když to byl malinko šok ..malantajari wrote:gratulka, taky jedem na titul...Ataner wrote:Tak skok ze čtvrtého místa na první .. slušný ráno ..![]()
z 1. na 4. no huráAtaner wrote:No ale to je jen dnešní ráno i když to byl malinko šok ..malantajari wrote:gratulka, taky jedem na titul...Ataner wrote:Tak skok ze čtvrtého místa na první .. slušný ráno ..![]()
![]()
Po 15. kolech jsme stále první, už pouze s tříbodovým náskokem...malantajari wrote:Po 12. odehraných kolech jsme na 1. místě s pětibodovým náskokem...Tak doufám, že už to udržíme...
![]()
na ligu jsem ještě snad nenastavil a krásné 3. místo zatímAtaner wrote:Tak konečně do těsného náskoku .. (kam se hrabe nervák v áčku)..
A já každé ráno škrábu nehty o střídačku ..ps2512 wrote:na ligu jsem ještě snad nenastavil a krásné 3. místo zatímAtaner wrote:Tak konečně do těsného náskoku .. (kam se hrabe nervák v áčku)..