Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

tak peňarol na nás zřejmě umí, po remíze venku po o deset bodů lepším výkonu jsme nyní remizovali doma po výkonech 148:145. Snad nám ty body nebudou nakonech chybět. Bohužel jsme šli na hřiště 98/100, tři včerejší zápasy se na tom podepsali. I tak jsem věřil ve výhru... Škoda, čelo se nám zbytečně vzdálilo... Dawron prohrál doma s účkem :?
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Tak dneska šťastná výhra se Strakapůdem.. Se SW na RB a CM kterýmu je 31.. Tahle výhra potěší..
Pomohla tomu samozřejmě přímá redka ve 33min.
Výkona: 146- 142

PS: Kdo by nám řekl před začátkem sezony že po 20kolech budem na 3.místě.. Asi by jsme se mu hodně vysmáli :D :D
dawron
Team President

Post by dawron »

Bárka se potápí, Titanik jde ke dnu.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
xixor

Post by xixor »

Tak minulý týden jsem měl dovolenou a jak jsem avizoval, tak u mě týdenní službu nastoupil Hernán Crespo, což bylo pro náš tým velkou ctí :!: S klidným svědomím, že jsem do týmu dostal ten nejlepší zástup, co jsem si mohl najít, jsem odjel si odpočinout. Věděl jsem, že Hernán udělá maximum a to se pak odjíždí dobře. Dovolenou jsem si náležitě užil, bylo moře sněhu, legrace, lyžování a ethanolu. Měl jsem s sebou svého nejlepšího přítele – svou ženu a pak i skvělé kamarády a o to to bylo lepší (mezi nimi i švára Robátko10 - FC Ligáč).

Tak shrnu, co se událo minulý týden:
V pondělí byl na programu zápas venku u Bizonů. Sudí byl přísný - 76% a tam se moc nedalo hrát na 100% agresivity.... Respektive dalo by se, ale musel jsem lepší a méně agresivní sestavu šetřit proti Strakapůdům v úterý. A tak nějak jsem počítal I s tím, že to proti nám podruhé tak agresivnímu týmu nemůže vyjít, ale vše marné, Bizoni agresivitu riskli a bohužel pro můj tým ji i ustáli..... Po výkonech 147-147 z toho byla remíza.
V úterní zápas proti Strakapůdům vyběhlo Áčko, ale opět výkon zabrzdila redka. Sestava byla vylazena tak, aby byla co minimalizována pravděpodobnost redky, ale sudí si to nemyslel.... Dostali jsme redku dříve než soupeři a přesto, že jsme i tak podali výkon o dva větší, na výhru to opět nestačilo.....
Ve čtvrtek jsme jeli ven na FC NGB s cílem vrátit tomuto týmu porážku z domácího hřiště. Roli favorita jsme naštěstí potvrdili a kombinovaná sestava doplněná áčkovým útokem si odvezla všechny body.
V pátek jsme doma hostili U utd. Tentokrát si zahrála nejsilnější sestava ve složení 3-5-2 a všechny body zůstaly na domácím hřišti.

Minulý týden jsme získali pouze 8 bodů a musím se podívat pravdě do očí - i teoretická šance na zisk titulu se rovná nule..... :cry: Hernán za nic nemůže, udělal co se dalo. Děkuji mu moc za všechno, co pro mě udělal, zejména když za mě vyřešil těžký problém - prodával jsem CF Durmaze (31 let) a nějaký blb na děj dal nabídku 8,5M ( a ještě mi to napsal do knihy návštěv)..... A to by byl jasný ban, Hernán ho však za mě vyřešil.
A také se mu podařilo vyhrát Memoriál Tomáše Pospíchala, což je naprosto skvělé :!: :!: :!: Hlavní cenou byla výhra 40 týdnů SPFA (poklona Mr. Foxir :D ) a tuto výhru jsem pak převedl na šváru Robátka, který hraje asi 2. roky, ale celou dobu bez SPFA (cip :mrgreen: ) .... Ať si to užije chlapec, neví o co do té doby přišel.

Dneska byli na programu přestavující Williams a zítra pak soupeř nejtěžší - FC Widlaks. V propočtech před sezónou jsem to měl vymyšleno tak, že v prvním zápase proti Widlaks vyměním trenéra (to se stalo) a na druhý zápas s tímto soupeřem prodloužím smlouvy. Všechno klapalo až do chvíle, než se mi včera odpoledne v bezvýznamném přátelském zápase zranili dva hráči s výkonem 75….. To mi rozložilo celý plán a má pracně lazená strategie je na pikaču..... Plánovaná sestava tak hrát nemůže, musím improvizovat a při nové sestavě nelze 4. hráčům smlouvu prodloužit...
Tahle sezóna měla být vrcholem mého snažení na SP, ale už se těším na její konec. Ale zítra se snad nedáme :!: Sudí je na 74% a tak jsem zvědav, komu bude více nakloněn. Je jasné, že oba soupeři budou hrát na 100% agr.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Hák

Post by Hák »

Jako nezávislý pozorovatel divize A musím říci, že Xixor má opravdu nehoráznou smůlu. To je asi nováčkovská daň, Julius to měl myslím v první sezóně podobné. I když asi ne tak moc jak Xixor, protože to je fakt pomalu na hození ručníku do ringu....
SK Kobeřice - E.36
oslicek

Post by oslicek »

Hák wrote:Jako nezávislý pozorovatel divize A musím říci, že Xixor má opravdu nehoráznou smůlu. To je asi nováčkovská daň, Julius to měl myslím v první sezóně podobné. I když asi ne tak moc jak Xixor, protože to je fakt pomalu na hození ručníku do ringu....
jako závislý pozorovatel s tebou jen souhlasím. skoro mám pocit, že tam něco takového naprogramovaného je - čím déle v nějaké divizi seš, tím víc ti to přeje:-)

no, ještě sem nezažil divizi, kde by třetí a jedenácté místo po dvaceti kolech dělilo šest bodů (druhé a jedenácté místo devět bodů) - myslím, že se na to většina manažerů dívá s hrůzou v očích, protože dolů půjde buď ten koho postihne epidemie zranění nebo na koho zaútočí kopec smůly.
tomkycz

Post by tomkycz »

tak řádění CML totálně degradovalo derby mezi shucadlem a widlaks...Člověk se těší jak tahle bitva dopadne a ono tohle, hnus, xixi, tomu už se musíš jen zasmát, tohle už nejde brát vážně !!! Je čas brojit na další sezónu...

my dnes v pohodě přehráli bolku, mouven, jak je jeho dobrým zvykem, dal dopředu vědět, že nehodlá dělat potíže, za to mu děkujeme. Bohužel mu nemůžeme odpustit vyřazení učka z poháru, jelikož ten na nás ve čt. vlítne v plné síle, rozhodčího má stejného jako dnes s viastore, kolem 20... to nám pomáhej pánbůh....

peňarol opět předvedl své kvality, oslíček si skvěle potrénoval. Proč jenom nás musel obrat o body... :evil:

Celou dobu si říkám, je to v pohodě, je to v klidu, a ono ho.no.
tom17
Team President

Post by tom17 »

tomkycz wrote: Bohužel mu nemůžeme odpustit vyřazení učka z poháru, jelikož ten na nás ve čt. vlítne v plné síle, rozhodčího má stejného jako dnes s viastore, kolem 20... to nám pomáhej pánbůh....
Dneska to bylo bez šance - rozhodčí 20 - to je to, co Účko potřebuje...
Minulý týden jsem ho přitom dvakrát připravil o celkem slušné peníze, když jsem ho vyřadil z turnajů, ale to byla přísnost rozhodčího někde jinde (91 a 71).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:
Hák wrote:Jako nezávislý pozorovatel divize A musím říci, že Xixor má opravdu nehoráznou smůlu. To je asi nováčkovská daň, Julius to měl myslím v první sezóně podobné. I když asi ne tak moc jak Xixor, protože to je fakt pomalu na hození ručníku do ringu....
jako závislý pozorovatel s tebou jen souhlasím. skoro mám pocit, že tam něco takového naprogramovaného je - čím déle v nějaké divizi seš, tím víc ti to přeje:-)

no, ještě sem nezažil divizi, kde by třetí a jedenácté místo po dvaceti kolech dělilo šest bodů (druhé a jedenácté místo devět bodů) - myslím, že se na to většina manažerů dívá s hrůzou v očích, protože dolů půjde buď ten koho postihne epidemie zranění nebo na koho zaútočí kopec smůly.
Jo, jo, je to jak říkáš a proto ještě neházíme flintu do žita ani my ve Střešovicích (beztak bychom si za žitem museli udělat celodenní výlet). Realisticky optimistický pohled na zbývající zápasy nám dává naději na zisk 21 bodů, což by značilo ukončení sezóny s 45 body na kontě. Nic moc to není, ale na udržení by to stačit mohlo.
Ve čtvrtek hostím C.A. Peñarol, který by neměl kousat, neboť se po mizerném vstupu do sezóny rozhodl zaměřit na SP Cup, ve kterém ho zítra čeká těžký soupeř. A v neděli pojedeme bojovat o naši čest na půdu Bizone TM (s utd jsme 2x prohráli, tak se musíme vyléčit na Bizone). Zápas bude pískat rozhodčí s přísností 99%, což nám hraje do karet.
Doufáme, že se nám podaří trochu stáhnout bodový odstup na peloton a v příštím týdnu se mu pověsíme na paty. :-)
Tatran Střešovice
Image
xixor

Post by xixor »

Tak dneska se udál na našem stánku vrchol sezóny – přijeli FC Widlaks. Sudí byl na 74%, což nedávalo možnost nasadit agresivnější hráče. Vše jsem ladil k tomu, abych měl co nejnižší rozptyl agresivity. Jak jsem již uvedl, na zápas jsem se připravoval dlouhodobě, ale v neděli jsem měl dvě zranění v bezvýznamném přáteláku. Na zápas jsem pak musel udělat vynucené změny a nasadit hráče, které jsem nechtěl a které jsem nemohl dobít na 100/100.
Přesto jsem se dlouho díval do tabulek a ladil agresivitu. Co se týče výběru taktiky, neměl jsem moc na výběr a musel jsem hrát 3-5-2. Přemýšlel jsem, jestli jít do rizika a nasadit i hráče a agr 19% (CB) a 17% (CF). Zvažoval jsem i variantu, že nasadím jen to CF, ale konec jsem si říkal – sudí nás nemají rádi a tak půjdu maximálně do hráčů s 13% agr a to jsem pak do pole nasadil… Sjížděl jsem si Juliův kádr a věděl jsem, že bude muset riskovat s agresivitou, protože u méně agresivních hráčů neměl stejně výkonnou alternativu na výběr. A to jsem si říkal, že může být voda na náš mlýn…..

Výsledek? 0:1 (147-151)
Opět redka na mé straně, k tomu zranění a za hráče, co měl zahrát 75 nastoupil hráč s výkonem 65….. A tak soupeři nezbývá než pogratulovat, nasadil hráče i s vyšší agresivitou a ustál to.

PS: Pokud by někdo udělal doučování, co se týče agresivity, hlásím se do první lavice :mrgreen:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

tak jsme si připsali šťastnou remízu. SKS Litoměřice vs u utd. 1:1 po výkonech 149:151. (BS avizovalo při těchto sestavách výkony 149,5 u obou, takže to vidím na zaokrouhlení u nás dolů u utd. hore)
Last edited by tomkycz on Thu Feb 18, 2010 9:14 am, edited 1 time in total.
dawron
Team President

Post by dawron »

Na Tatranu po dnešku panuje spokojenost. Jak by také ne, když do zápasu s Peñarolem nastoupilo naše béčko (s výjimkou de la Cruze a Vianeho z družstva A) a přesto slavíme výhru?! Soupeř byl viditelně unavený po středečním pohárovém utkání a na Tatran přijel pouze bránit. Proti věčným náhradníkům toužícím se předvést před domácím publikem však neměl šanci.

Jsme opravdu zvědaví, jak nás zítra přivítají v Rumunsku. Raději poletíme letadlem, aby nám nerozpíchali pneumatiky u autobusu. :wink:
Tatran Střešovice
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Vážení,
dnešním dnem se s Vámi, přinejmenším na jednu sezónu, musím rozloučit. Proti Bizone TM jsem šel do rizika, avšak štěstí mi tentokráte nebylo nakloněno. Mohl bych sice dále bojovat, leč 42 bodů v konečném součtu zcela jistě stačit nebude. Poslední věc, kterou tak pro Vás mohu udělat je zkusit příští pátek sestřelit Fresh. Jo a vlastně ještě v pondělí remizovat u Julia. :-D Ten má však v úterý TWSB a já mám po dnešku 5 hráčů v trestu zákazu činnosti na jedno utkání za karty, takže s tím moc nepočítejte. :-P

Ještě než odejdu zpět do své B.2 pokusit se o zisk trofeje a opětovnou možnost startu v divizi A, tak bych chtěl ulevit svému svědomí a veřejně se omluvit manažerovi NBG. Před jedním naším duelem jsem zde ve fóru uvedl, že zápas vypustím, leč to byla zcela účelová lež. NBG mě však naprosto zaskočil, když prokázal svou manažerskou velikost a napsal si mi o sestavu, která druhý den vyběhne na trávník. Jedna věc je vypustit kachnu a druhá věc je lhát někomu do očí. To druhé dělám jen když jde o život a tak jsem na přímý dotaz odpověděl, aby do zápasu postavil, co uzná za vhodné, že mu sestavu neprozradím. Jak říkám, prokázal svou velikost, postavil to nejlepší, co měl po ruce, a zvítězil.

Rocky, ty koukej přestat blbnout a začni dělat body!

P.s.: Zajímalo by mě jestli jsem tak špatný manažer, nebo zda-li má Pupajdí tak špatný odhad, když mě tipoval na "klidný střed". :-P
Tatran Střešovice
Image
oslicek

Post by oslicek »

dawron wrote: P.s.: Zajímalo by mě jestli jsem tak špatný manažer, nebo zda-li má Pupajdí tak špatný odhad, když mě tipoval na "klidný střed". :-P
obávám se, že výraz "klidný střed" je pro současnou situaci spíš dobrá ironie...

mě se tenhle týden bodově povedl - i když to tři soupeři proti mě vypustili a když konečně hrály oba týmy naplno, tak sem prohrál :evil:

na příští týden je cíl jasný - porazit dawrona a Mikefa a modlit se aspoň za bod pravděpodobněji s Michalem než s NBG.

vyprofiloval se pátý sestupující - škoda, že zase Čech.

zkusil sem si udělat takovou tu tabulku jakou dělal loni tři kola před koncem agamator a myslel sem, že ji sem pověsím. nicméně je tak zběsilá a šokující, že od toho radši upustím. nerad bych byl oslem špatných zpráv...
tomkycz

Post by tomkycz »

Po pravdě jsem taky čekal že soutěž bude mít pro náš tým hladší průběh... sestupová příčka po 23. kole nás děsí... štěstí nám příliš nepřeje, na agr. mančafty máme velmi často rozhodčí kolem 20 ( baka, účko, bizone ), s peňarolem dvě zbytečné remízy, atd. Teď je nutnost udělat v pondělí bizone, pak fresh a NBG, ty máme doma. Potom už čekáme body jen od chmelu. Venku u widlaks, strakapůd a Mikef se můžeme jen modlit... takže za optimální konstelace si můžeme připsat kolem 13 bodů, což by mohlo na záchranu stačit. Avšak jeden ztracený zápas a může být po nadějích... uvidíme, je to výzva. Musíme doufat, že se marodi včas zotaví...

jinak jsem koukal na los a bude to maso, rozhodně se může stát, že mi zisk dvanácti bodů nebude stačit k záchraně... někdo to prostě odnést musí !!!

oslíčku sem s tabulkou, to je holt realita, je třeba se podívat pravdě do očí :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”