No jo, to byl dobrej FAILpupajdi13 wrote:jo to byla taky peckaBig El wrote:..... Léblíka, který litoval, že se nikde neuchovávají odeslané zprávy...
, holt ti nejlepší , mají i ty správný kiksy

Moderator: Czech Moderators
No jo, to byl dobrej FAILpupajdi13 wrote:jo to byla taky peckaBig El wrote:..... Léblíka, který litoval, že se nikde neuchovávají odeslané zprávy...
, holt ti nejlepší , mají i ty správný kiksy
Podle mě ne.frankie_doparoma wrote:Staci 49 dni k vymenu treneru?
Dik
Nevím, kolik má uběhnout dní, ale trenérovi musí zbývat 22 dní nebo méně - včera jsem se o tom trpce přesvědčil (tedy za předpokladu, že měl jednoletou smlouvu - jinak si k tomu přičti celé roky).frankie_doparoma wrote:Staci 49 dni k vymenu treneru?
Dik
Nebylo to od Frenkice mysleno provokativne vzhledem k tvemu prokaucovani meho kouce?Big El wrote:Nevím, kolik má uběhnout dní, ale trenérovi musí zbývat 22 dní nebo méně - včera jsem se o tom trpce přesvědčil (tedy za předpokladu, že měl jednoletou smlouvu - jinak si k tomu přičti celé roky).frankie_doparoma wrote:Staci 49 dni k vymenu treneru?
Dik
Výkon se mu sníží až ve 34oliwapol wrote:Mám brankáře kterýmu bude brzo 33 let a tak podá ještě stejný výkon i v těch 33 ?
A až v 34 letech se mu sníží?
díkysexy kote wrote:Výkon se mu sníží až ve 34oliwapol wrote:Mám brankáře kterýmu bude brzo 33 let a tak podá ještě stejný výkon i v těch 33 ?
Možná by nebylo marný nějakého při pohledu na soupisku koupitoliwapol wrote:díkysexy kote wrote:Výkon se mu sníží až ve 34oliwapol wrote:Mám brankáře kterýmu bude brzo 33 let a tak podá ještě stejný výkon i v těch 33 ?
Nie som si istý, ale (ak neodíde hneď, čo asi nie), tak až vtedy, keď sa predá. Čiže po troch dňoch. Samozrejme, ak dá na neho niekto ponuku...Big El wrote:Jak je to s volným přestupem? Dám-li dnes hráče na volný přestup na TL, tak již zítra je v týmu mít nebudu?