You're welcome!Hippopotamus wrote:No, tak sa zase raz cítim ako dement

A čo si čakal, keď sa ideš hádať pri počtoch s bývalým matfyzákom?
Moderator: Czech Moderators
You're welcome!Hippopotamus wrote:No, tak sa zase raz cítim ako dement
Si už len bývalý, tak som si trúfalPaToM wrote:You're welcome!Hippopotamus wrote:No, tak sa zase raz cítim ako dement
A čo si čakal, keď sa ideš hádať pri počtoch s bývalým matfyzákom?
Hippo mi asi závidí, co vše dokážuHippopotamus wrote:A keďže on nie je sám sebe súperom (to iba PSko dokáže)
Tak tohle mě opravdu dostalo. Myslel jsem, že na PS-ka už toho moc nového vymyslet nejde. Ale spletl jsem se, šlo to.ps2512 wrote:Hippo mi asi závidí, co vše dokážuHippopotamus wrote:A keďže on nie je sám sebe súperom (to iba PSko dokáže)
Prosimte, precti si celou konverzaci nez zacnes perlit Bassi.Maro1995 wrote:mně nick normálně změnit šel,máš vůbec SPFA
dobřeimpossible wrote:Prosimte, precti si celou konverzaci nez zacnes perlit Bassi.Maro1995 wrote:mně nick normálně změnit šel,máš vůbec SPFA
Tak bohužel to jsem za dnešek nestihl..Maro1995 wrote:mně nick normálně změnit šel,máš vůbec SPFA
No ono by to melo jit az vikend co bude tedkom. Ale hlavne, ztratil by si tim fanousky a vzhledem k tomu, ze jsi jeste nezacal hrat tak muzes radeji zalozit tym novy a nemusis to resitOctavian wrote:Tak bohužel to jsem za dnešek nestihl..Maro1995 wrote:mně nick normálně změnit šel,máš vůbec SPFA
Kdyz zalozi tym dneska, budou i penizemantel wrote:Název bych vůbec neřešil a nový tým taky nedělal. Dostane prachy za titul, ty se mu budou hodit více než nový tým.
Jo táááák! To ja som sa pri zakladaní svojho účtu na fóre tiež trošku pomýlil v nejakých tých písmenkách, ale akosi to mám u prdeleOctavian wrote:Tak mě šlo pouze o nick zde na fóru takže vše v poho..založen nový účet..