Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Také se přimlouvám, hoď sem prosím tu tabulku 

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
OK, jak myslíte. Má to ale jeden předpoklad - nikdo nikomu nic nepustí a všichni budou hrát pořád naplno...
myslím, že Rumuni jsou zachránění - ten černý Petr padne evidentně mezi mě, tomkycze, MikeFa nebo Freshe, poněvadž máme nejhorší los.
myslím, že Rumuni jsou zachránění - ten černý Petr padne evidentně mezi mě, tomkycze, MikeFa nebo Freshe, poněvadž máme nejhorší los.
- Attachments
-
- soccer.jpg (46.91 KiB) Viewed 3838 times
-
- Team President
No hezky jsi mi to příští týden nalajnoval na tři body. Já bych si ale dovolil poznamenat, že pomýšlím spíše na 9 bodů.oslicek wrote:OK, jak myslíte. Má to ale jeden předpoklad - nikdo nikomu nic nepustí a všichni budou hrát pořád naplno...

Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

Hm, nejsem si jistý, jestli zrovna tímto FC NBG prokázal manažerskou velikost, spíše bych to nazval obezřetností.dawron wrote: Ještě než odejdu zpět do své B.2 pokusit se o zisk trofeje a opětovnou možnost startu v divizi A, tak bych chtěl ulevit svému svědomí a veřejně se omluvit manažerovi NBG. Před jedním naším duelem jsem zde ve fóru uvedl, že zápas vypustím, leč to byla zcela účelová lež. NBG mě však naprosto zaskočil, když prokázal svou manažerskou velikost a napsal si mi o sestavu, která druhý den vyběhne na trávník.
Zato jsem si jistý, že Ty jsi vypuštěním té kachny moc manažerskou velikost neprokázal.
VIASTORE
Před začátkem tohoto týdne mi bylo jasné, že jeho úspěšnost bude měřitelná podle čtvrtečního výsledku s xixorem. V pondělí mě totiž čekal Bizone, který nepřistoupil k utkání na 100% (např. dovolil si sehrát den předtím 4 přátelská utkání) a v pátek ligu vypouštějící mouven – tyto zápasy přinesly očekávaných šest bodů. Naopak v úterý přišla neodvratná prohra u Účka. Xixorovi pak v našem utkání snad poprvé v sezóně random ukázal také příznivější tvář, když bral všechny 3 body se stejným výkonem.
V tuto chvíli mám náskok pouhé 3 body na sestupovou pozici, čekají mě však zápasy s 2 rozprodávajícími celky, k tomu C.A. Peñarol a i vyhlídky do ostatních zápasů nejsou zas tak špatné. Takže možná by nakonec z toho to 4.místo (na které v tuto chvíli ztrácím 4 body), jak tady zkusil odhadnout oslíček, mohlo být.
Příští týden mě čekají zápasy s třemi týmy, kteří jsou nyní v TOP 5 a k tomu TWSB. Zkusím chlapce oloupit, o kolik to půjde
V tuto chvíli mám náskok pouhé 3 body na sestupovou pozici, čekají mě však zápasy s 2 rozprodávajícími celky, k tomu C.A. Peñarol a i vyhlídky do ostatních zápasů nejsou zas tak špatné. Takže možná by nakonec z toho to 4.místo (na které v tuto chvíli ztrácím 4 body), jak tady zkusil odhadnout oslíček, mohlo být.
Příští týden mě čekají zápasy s třemi týmy, kteří jsou nyní v TOP 5 a k tomu TWSB. Zkusím chlapce oloupit, o kolik to půjde

VIASTORE
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak to je hodne dobra prasarna a divim se, ze uz to nezminil NBG.. ale kdyz to vezmu kolem a kolem, tak me to u Dawrona neprekvapuje..tom17 wrote:Hm, nejsem si jistý, jestli zrovna tímto FC NBG prokázal manažerskou velikost, spíše bych to nazval obezřetností.
Zato jsem si jistý, že Ty jsi vypuštěním té kachny moc manažerskou velikost neprokázal.
oslicek wrote:OK, jak myslíte. Má to ale jeden předpoklad - nikdo nikomu nic nepustí a všichni budou hrát pořád naplno...
Ehm ja to budu poustet vsem.. Teda skoro vsem:-D Mam v planu jit do plnejch proti Juliovi.. Jinak v terminy, kdy bych mohl hrat, tak hraju s Cechama a nemam zajem nekoho potapet:-)
FK Bolka FOREVER
-
- Team President
Normální dezinformace, nic víc v tom nehledej. Kdybyste se je naučili používat, tak by teď byli Rumuni o pár příček níže.mouven wrote:Tak to je hodne dobra prasarna a divim se, ze uz to nezminil NBG...
Tatran Střešovice

-
To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel.dawron wrote:Normální dezinformace, nic víc v tom nehledej. Kdybyste se je naučili používat, tak by teď byli Rumuni o pár příček níže.mouven wrote:Tak to je hodne dobra prasarna a divim se, ze uz to nezminil NBG...

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
A ještě od toho co tu rozhlašuje.....češi pomáhejme si proti rumunůmkopeckar wrote:To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel.

Dawrone...toto udělat, jako že bych neudělal, tak to rozhodně nezveřejňuju. Veřejně se tu ukázat jak prevít, to jen tak někdo nedokáže

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Což ovšem dokazuje, že možná Dawron není prevít až tak velkýps2512 wrote:A ještě od toho co tu rozhlašuje.....češi pomáhejme si proti rumunůmkopeckar wrote:To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel.![]()
Dawrone...toto udělat, jako že bych neudělal, tak to rozhodně nezveřejňuju. Veřejně se tu ukázat jak prevít, to jen tak někdo nedokáže

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Coach
Kopečkáři: Ty jako frajer, co svého času přesvědčoval Háčkaře ať si vezmou půjčku a můžou pak koupit Tvé kopyto za 4M můžeš držet maximálně hubu a krok!!kopeckar wrote:To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel.dawron wrote:Normální dezinformace, nic víc v tom nehledej. Kdybyste se je naučili používat, tak by teď byli Rumuni o pár příček níže.mouven wrote:Tak to je hodne dobra prasarna a divim se, ze uz to nezminil NBG...
-
Jsem rád, že to říkáš zrovna ty. Od tebe to má tu správou váhu. S dovolením sem přetisknu část tvého nedávného příspěvkubeda sekacka wrote:Kopečkáři: Ty jako frajer, co svého času přesvědčoval Háčkaře ať si vezmou půjčku a můžou pak koupit Tvé kopyto za 4M můžeš držet maximálně hubu a krok!!kopeckar wrote:To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel.

Z toho jak nynější situaci kolem Dawrona hodnotíš je patrný tvůj postoj k fair-play.beda sekacka wrote:Ke startovní čáře bych toho mohl docela dost říct:-) V součastné době už hraju poctivě, dřív sem byl dá se říct poloprofesionální podvodník:-D O startech mnoha týmu tedy lecos vím.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Hm, tak vidím, že se nám tady rozjíždí přehlídka různých unfairností, možná by stálo za to založit si na to zvláštní topic... 

VIASTORE
-
- Coach
kopeckar wrote:Jsem rád, že to říkáš zrovna ty. Od tebe to má tu správou váhu. S dovolením sem přetisknu část tvého nedávného příspěvkubeda sekacka wrote:Kopečkáři: Ty jako frajer, co svého času přesvědčoval Háčkaře ať si vezmou půjčku a můžou pak koupit Tvé kopyto za 4M můžeš držet maximálně hubu a krok!!kopeckar wrote:To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel.:
Z toho jak nynější situaci kolem Dawrona hodnotíš je patrný tvůj postoj k fair-play.beda sekacka wrote:Ke startovní čáře bych toho mohl docela dost říct:-) V součastné době už hraju poctivě, dřív sem byl dá se říct poloprofesionální podvodník:-D O startech mnoha týmu tedy lecos vím.
Já Dawrona vůbec nehodnotím a nehodlám do toho zde ani v jinejch tématech díky své minulosti kecat. Vyjádřil sem se pouze na téma startovní čára- Tam se díky své minulosti považuju za "experta" kterej toho na to téma ví mnohem víc než ostatní zde dohromady. Dál sem jen reagoval na darebáka co má držet hubu stejně jako já.
Koukám, že tu nikdo nehraje fair play
Omlouvám se těm pár vyjímkám..
Abych pravdu řek měl jsem taky pár myšlenek na to že bych sem napsal že zápas vypoustim..
Ale pak převládlo mé dobré já 

Abych pravdu řek měl jsem taky pár myšlenek na to že bych sem napsal že zápas vypoustim..