Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Také se přimlouvám, hoď sem prosím tu tabulku :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

OK, jak myslíte. Má to ale jeden předpoklad - nikdo nikomu nic nepustí a všichni budou hrát pořád naplno...

myslím, že Rumuni jsou zachránění - ten černý Petr padne evidentně mezi mě, tomkycze, MikeFa nebo Freshe, poněvadž máme nejhorší los.
Attachments
soccer.jpg
soccer.jpg (46.91 KiB) Viewed 3838 times
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:OK, jak myslíte. Má to ale jeden předpoklad - nikdo nikomu nic nepustí a všichni budou hrát pořád naplno...

myslím, že Rumuni jsou zachránění - ten černý Petr padne evidentně mezi mě, tomkycze, MikeFa nebo Freshe, poněvadž máme nejhorší los.
No hezky jsi mi to příští týden nalajnoval na tři body. Já bych si ale dovolil poznamenat, že pomýšlím spíše na 9 bodů. :-) Na Tebe mi doma pomůže 5 hráčů základní sestavy, kteří mají stop za karty pro pondělní hru s Juliem. A na Freshe by mi mělo obdobně pomoci, že s ním hraji v pátek po pohodovém dýchánku s TWSB. Pokud jsi to ale kalkuloval i s přihlédnutím k těmto okolnostem, tak jsem tedy velmi zvědavý. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote: Ještě než odejdu zpět do své B.2 pokusit se o zisk trofeje a opětovnou možnost startu v divizi A, tak bych chtěl ulevit svému svědomí a veřejně se omluvit manažerovi NBG. Před jedním naším duelem jsem zde ve fóru uvedl, že zápas vypustím, leč to byla zcela účelová lež. NBG mě však naprosto zaskočil, když prokázal svou manažerskou velikost a napsal si mi o sestavu, která druhý den vyběhne na trávník.
Hm, nejsem si jistý, jestli zrovna tímto FC NBG prokázal manažerskou velikost, spíše bych to nazval obezřetností.
Zato jsem si jistý, že Ty jsi vypuštěním té kachny moc manažerskou velikost neprokázal.
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

Před začátkem tohoto týdne mi bylo jasné, že jeho úspěšnost bude měřitelná podle čtvrtečního výsledku s xixorem. V pondělí mě totiž čekal Bizone, který nepřistoupil k utkání na 100% (např. dovolil si sehrát den předtím 4 přátelská utkání) a v pátek ligu vypouštějící mouven – tyto zápasy přinesly očekávaných šest bodů. Naopak v úterý přišla neodvratná prohra u Účka. Xixorovi pak v našem utkání snad poprvé v sezóně random ukázal také příznivější tvář, když bral všechny 3 body se stejným výkonem.

V tuto chvíli mám náskok pouhé 3 body na sestupovou pozici, čekají mě však zápasy s 2 rozprodávajícími celky, k tomu C.A. Peñarol a i vyhlídky do ostatních zápasů nejsou zas tak špatné. Takže možná by nakonec z toho to 4.místo (na které v tuto chvíli ztrácím 4 body), jak tady zkusil odhadnout oslíček, mohlo být.

Příští týden mě čekají zápasy s třemi týmy, kteří jsou nyní v TOP 5 a k tomu TWSB. Zkusím chlapce oloupit, o kolik to půjde :)
VIASTORE
mouven

Post by mouven »

tom17 wrote:Hm, nejsem si jistý, jestli zrovna tímto FC NBG prokázal manažerskou velikost, spíše bych to nazval obezřetností.
Zato jsem si jistý, že Ty jsi vypuštěním té kachny moc manažerskou velikost neprokázal.
Tak to je hodne dobra prasarna a divim se, ze uz to nezminil NBG.. ale kdyz to vezmu kolem a kolem, tak me to u Dawrona neprekvapuje..
oslicek wrote:OK, jak myslíte. Má to ale jeden předpoklad - nikdo nikomu nic nepustí a všichni budou hrát pořád naplno...

Ehm ja to budu poustet vsem.. Teda skoro vsem:-D Mam v planu jit do plnejch proti Juliovi.. Jinak v terminy, kdy bych mohl hrat, tak hraju s Cechama a nemam zajem nekoho potapet:-)
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

mouven wrote:Tak to je hodne dobra prasarna a divim se, ze uz to nezminil NBG...
Normální dezinformace, nic víc v tom nehledej. Kdybyste se je naučili používat, tak by teď byli Rumuni o pár příček níže.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
kopeckar

Post by kopeckar »

dawron wrote:
mouven wrote:Tak to je hodne dobra prasarna a divim se, ze uz to nezminil NBG...
Normální dezinformace, nic víc v tom nehledej. Kdybyste se je naučili používat, tak by teď byli Rumuni o pár příček níže.
To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel. :roll:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel. :roll:
A ještě od toho co tu rozhlašuje.....češi pomáhejme si proti rumunům :roll:
Dawrone...toto udělat, jako že bych neudělal, tak to rozhodně nezveřejňuju. Veřejně se tu ukázat jak prevít, to jen tak někdo nedokáže :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
kopeckar wrote:To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel. :roll:
A ještě od toho co tu rozhlašuje.....češi pomáhejme si proti rumunům :roll:
Dawrone...toto udělat, jako že bych neudělal, tak to rozhodně nezveřejňuju. Veřejně se tu ukázat jak prevít, to jen tak někdo nedokáže :mrgreen:
Což ovšem dokazuje, že možná Dawron není prevít až tak velký :mrgreen:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

kopeckar wrote:
dawron wrote:
To je hnus nejvyššího kalibru a je zajímavé, že zrovna od člověka co se ohání dodržováním pravidel. :roll:
Kopečkáři: Ty jako frajer, co svého času přesvědčoval Háčkaře ať si vezmou půjčku a můžou pak koupit Tvé kopyto za 4M můžeš držet maximálně hubu a krok!!
kopeckar

Post by kopeckar »

beda sekacka wrote:
Kopečkáři: Ty jako frajer, co svého času přesvědčoval Háčkaře ať si vezmou půjčku a můžou pak koupit Tvé kopyto za 4M můžeš držet maximálně hubu a krok!!
Jsem rád, že to říkáš zrovna ty. Od tebe to má tu správou váhu. S dovolením sem přetisknu část tvého nedávného příspěvku :mrgreen: :
beda sekacka wrote:Ke startovní čáře bych toho mohl docela dost říct:-) V součastné době už hraju poctivě, dřív sem byl dá se říct poloprofesionální podvodník:-D O startech mnoha týmu tedy lecos vím.
Z toho jak nynější situaci kolem Dawrona hodnotíš je patrný tvůj postoj k fair-play. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tom17
Team President

Post by tom17 »

Hm, tak vidím, že se nám tady rozjíždí přehlídka různých unfairností, možná by stálo za to založit si na to zvláštní topic... :?
VIASTORE
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

kopeckar wrote:
beda sekacka wrote:
Jsem rád, že to říkáš zrovna ty. Od tebe to má tu správou váhu. S dovolením sem přetisknu část tvého nedávného příspěvku :mrgreen: :
beda sekacka wrote:Ke startovní čáře bych toho mohl docela dost říct:-) V součastné době už hraju poctivě, dřív sem byl dá se říct poloprofesionální podvodník:-D O startech mnoha týmu tedy lecos vím.
Z toho jak nynější situaci kolem Dawrona hodnotíš je patrný tvůj postoj k fair-play. :mrgreen:

Já Dawrona vůbec nehodnotím a nehodlám do toho zde ani v jinejch tématech díky své minulosti kecat. Vyjádřil sem se pouze na téma startovní čára- Tam se díky své minulosti považuju za "experta" kterej toho na to téma ví mnohem víc než ostatní zde dohromady. Dál sem jen reagoval na darebáka co má držet hubu stejně jako já.
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Koukám, že tu nikdo nehraje fair play :D Omlouvám se těm pár vyjímkám.. :D
Abych pravdu řek měl jsem taky pár myšlenek na to že bych sem napsal že zápas vypoustim.. :lol: Ale pak převládlo mé dobré já :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”