zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak se pochlub, docela by mì to zajímalo, jestli to zas nechytne nìjaká lemra, co se bude vymlouvat, že je dlouho v práci .. 
EDIT: dle mýho názoru to BadBuffalo být nemùže, podle mì by nestíhal jak bejt šerif tak tohle ..
Ale osobnì bych tipoval lidi, co jsou hodnì aktivní na eng foru - pelsen, cercel_jr, unicool ...

EDIT: dle mýho názoru to BadBuffalo být nemùže, podle mì by nestíhal jak bejt šerif tak tohle ..
Ale osobnì bych tipoval lidi, co jsou hodnì aktivní na eng foru - pelsen, cercel_jr, unicool ...
-
Neni vsetko ale ty si robil aj databazu cechov niee??cesky SP zamestnancii ak dobre myslim...a kedze nijaku funkciu nemaam by si to aj mohol bytPipkiN wrote:Jo, ale tohle je zadávání do databáze a já nejsem žádnej programátor..![]()
Angliètina není vše ..

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Ne to ne, já jsem jen kéroval do Hoeviho, aby to upgradoval
(protože byl línej jak prase) 
EDIT: upraveno
2 momo: mám teï práce až dost ..

EDIT: upraveno

2 momo: mám teï práce až dost ..

Last edited by PipkiN on Tue Mar 20, 2007 9:20 pm, edited 1 time in total.
-
Hmm dnes som podpisoval zmluvy a moje SW ( Manuel Collin) chcel nasledovny plat...
Plat : 7000
Bonus za vitazstvo : 3000
Podpisovy bonus : 100.000
On ma asi zrujnuje
Plat : 7000
Bonus za vitazstvo : 3000
Podpisovy bonus : 100.000
On ma asi zrujnuje

Ivo08 - LSG Nové Zámky

-