B.2 je pro Houmry ... takhle Bé troječka,to je pane něcopalo wrote: Áčko je lamovské,B2. - to je soutěž...

Moderator: Czech Moderators
B.2 je pro Houmry ... takhle Bé troječka,to je pane něcopalo wrote: Áčko je lamovské,B2. - to je soutěž...
palo wrote:Milko projevil na srazu přání ať proti němu hraju naplno,tak ho teda zítra z té první příčky sundám,no...
No, ale v pivech Tě Miloši Palo na sraze porazil bezpečněMilko wrote:palo wrote:Milko projevil na srazu přání ať proti němu hraju naplno,tak ho teda zítra z té první příčky sundám,no...
Palo chodil neskoro na zraze spávať a myslím si, že únava mu spôsobuje halucinácie...
Milko wrote:palo wrote:Milko projevil na srazu přání ať proti němu hraju naplno,tak ho teda zítra z té první příčky sundám,no...
Palo chodil neskoro na zraze spávať a myslím si, že únava mu spôsobuje halucinácie...
tak aspoň nějaké vítězství...šutr wrote:No, ale v pivech Tě Miloši Palo na sraze porazil bezpečněMilko wrote:palo wrote:Milko projevil na srazu přání ať proti němu hraju naplno,tak ho teda zítra z té první příčky sundám,no...
Palo chodil neskoro na zraze spávať a myslím si, že únava mu spôsobuje halucinácie..., takže zítra Tě asi klepne taky
7.kolocrueface1 wrote:1 FC Crue Olomouc Czech Republic 18 6 6 0 0 16 4 +12
2 The Williams Soccer Boys Belgium 18 6 6 0 0 14 7 +7
3 Brujeria Sri Lanka 13 6 4 1 1 13 3 +10
Tak po šesti kolech to jde..jsem zvědav,co dál..![]()
To mu neříkej ...čeká každý den překvapení ..kopeckar wrote:7.kolocrueface1 wrote:1 FC Crue Olomouc Czech Republic 18 6 6 0 0 16 4 +12
2 The Williams Soccer Boys Belgium 18 6 6 0 0 14 7 +7
3 Brujeria Sri Lanka 13 6 4 1 1 13 3 +10
Tak po šesti kolech to jde..jsem zvědav,co dál..![]()
..tak to jsi mi pokazil překvapení..já si pořád lámal hlavu,co přijde dál...Ataner wrote:To mu neříkej ...čeká každý den překvapení ..kopeckar wrote: 7.kolo
Kdyby ses zachoval podle rady pred ca 2 tydny tak nic ztraceneho nebylo a stale jeste neni.hansjorg VFB wrote:Ukázalo se to co jsme čekali, na B divizi prostě nemámea díky tomu nás to vůbec nebaví
v klidu spadneme a budeme se být se sobě rovnými
Díky,vzdal jsem to předem a dal přednost dnešnímu finále Highlanderu.kopeckar wrote:Gratulace palovi.