Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
vždycky tam "nìco" odehraje... ale vìtšinou tu padá, že 80% je ta hranice, kdy ho ještì má cenu stavìt...DexterCZ wrote:Zas tak uplnì nový tu nejsem, ale chtìl bych se zeptat kolik procent fyzièky mùže mít hráè nejmíò aby ale dokázal podat ještì nejlepší výkon. Kde je ten takovej strop fyzièky abych ho mohl poslat na høištì a nebát se, že to tam jen odchodí. Díky.
Vim ze se to tu uz resilo,ale mam dotaz.Nejak sjem vubec nesledoval kvalitu hriste...od ty doby co hraju(od kvetna zhruba) jsem mel porad 100% a dneska najednou zprava ze mam jen 50% a at s tim enco delam...no takze opet stavim tu njelepsi moznost a doufam ze to stihnu...Netusite nekdo o kolik se to vzdycky zhorsi za domaci zapas?Pripadne ejstli se to i nejak vylepsi kdyz doma hrat nebudu?Diky
J-Elita:provincni klub na ceste za uspechy a slavou...
D.24
D.24
-
-
øeknu to takhle ... doufej, protože pokud se dostaneš na nulu, domácí zápasy ti to kontumuje... lepší taktika je postavit to nejhorší høištì za 1 den a pak teprve zaèít stavìt nejlepší...Jenda wrote:Vim ze se to tu uz resilo,ale mam dotaz.Nejak sjem vubec nesledoval kvalitu hriste...od ty doby co hraju(od kvetna zhruba) jsem mel porad 100% a dneska najednou zprava ze mam jen 50% a at s tim enco delam...no takze opet stavim tu njelepsi moznost a doufam ze to stihnu...Netusite nekdo o kolik se to vzdycky zhorsi za domaci zapas?Pripadne ejstli se to i nejak vylepsi kdyz doma hrat nebudu?Diky
Vìk hráèù
Mohl by mi nìkdo nìco øíci o vìku hráèù? Jak staré hráèe kupovat, jaké jsou jejich nevýhody? Kdy je vèas vymìnit? Koupil jsem tøeba teïka 28letého útoèníka za 2mega (celkovì 85%, hlavní skilly 93, 100 skrytá 90), byl to hodnì špatnej nákup? A co znamená uhráèe "Nejlepší výkon"? Jak na dané pozici nejlépe zahraje? Když budu mít tøeba 2 CFka (1.nej. výkon 63 2.nej. výkon 59), je tedy lepší ten s tím vìtším èíslem a nebo se musím spíše koukat na skilly, abych rozhodl, který je lepší? Díky moc aspoò za nìjakou odpovìï
)

-
Re: Vìk hráèù
po tøicítce (brankáøùm pozdìjc) jim klesá výkonnost, pak tøeba okolo 33-35 odcházej do dùchodu...Fantazik wrote: Mohl by mi nìkdo nìco øíci o vìku hráèù? Jak staré hráèe kupovat, jaké jsou jejich nevýhody?
Podle mì to není tak zlý.... cena odpovídá. Jde o vkus a styl hry. Když koupíš starýho hráèe, nemáš ho tak dlouho a klesne mu výkonnost. A jeho hodnota neroste. Zase je ale levnìjší.Fantazik wrote: Kdy je vèas vymìnit? Koupil jsem tøeba teïka 28letého útoèníka za 2mega (celkovì 85%, hlavní skilly 93, 100 skrytá 90), byl to hodnì špatnej nákup?
nejlepší výkon, kterej kdy ve svý kariéøe podalFantazik wrote: A co znamená uhráèe "Nejlepší výkon"?
Je nejlepší koukat na výkon, potom na morálku a na fyzièku. Když má malou morálku, doženeš to hraním, tøeba pøátelákù. Když má malou fyzièku, musí naopak odpoèívat a každej den se mu trochu zvedne.Fantazik wrote: Jak na dané pozici nejlépe zahraje? Když budu mít tøeba 2 CFka (1.nej. výkon 63 2.nej. výkon 59), je tedy lepší ten s tím vìtším èíslem a nebo se musím spíše koukat na skilly, abych rozhodl, který je lepší?
nzFantazik wrote: Díky moc aspoò za nìjakou odpovìï)
Zapomìl si na agresivitu a vìk.krup72 wrote: Je nejlepší koukat na výkon, potom na morálku a na fyzièku. Když má malou morálku, doženeš to hraním, tøeba pøátelákù. Když má malou fyzièku, musí naopak odpoèívat a každej den se mu trochu zvedne.

-
no jo, ale agresivita je konstantní a vìk se taky nemìní tak rychle... to už mám v hlavì, ale musím zjistit, jak je na tom aktuálnì...lotky wrote:Zapomìl si na agresivitu a vìk.krup72 wrote: Je nejlepší koukat na výkon, potom na morálku a na fyzièku. Když má malou morálku, doženeš to hraním, tøeba pøátelákù. Když má malou fyzièku, musí naopak odpoèívat a každej den se mu trochu zvedne.A taky zkušenosti hrajou svojí roli.
Já osobnì se pøi výbìru hráèù neøídim nejlepšim výkonem, ale hodnocenim.
Ono sem totiž i zjistil, že hráè s hodnocenim pøes 70% a morálkou 30% podá výkon cca 35, což je hodnì špatný, s morálkou na 100% podá kolem 60. Aspoò tak sem to teda vysledoval u mých hráèù.
Jasný s tím výkonem jsem to pochopil, spíš by mne zajímalo, když bych mìl oba hráèe na max. (morálka, fizyèka) a jeden hrálna 59 a druhý na 63, tak kterého postavit, když by ten s menší výkokností mìl tøeba ty hlavní 2 skilly výraznìji menší a naopak ty ostatní menší. Jestli se v tomto pøípadì mám øídit jen tím výkonem. A ještì k tomu koupenému hráèi, dost dobøe to nechápu, jak je možný, že tøeba 72% (23letého vytrénovaného) èlovìkprodá za 1,5mega a toho 85% koupí za 2,2mega a jakpíšeš je to standartní cena?krup72 wrote:po tøicítce (brankáøùm pozdìjc) jim klesá výkonnost, pak tøeba okolo 33-35 odcházej do dùchodu...Fantazik wrote: Mohl by mi nìkdo nìco øíci o vìku hráèù? Jak staré hráèe kupovat, jaké jsou jejich nevýhody?
Podle mì to není tak zlý.... cena odpovídá. Jde o vkus a styl hry. Když koupíš starýho hráèe, nemáš ho tak dlouho a klesne mu výkonnost. A jeho hodnota neroste. Zase je ale levnìjší.Fantazik wrote: Kdy je vèas vymìnit? Koupil jsem tøeba teïka 28letého útoèníka za 2mega (celkovì 85%, hlavní skilly 93, 100 skrytá 90), byl to hodnì špatnej nákup?
nejlepší výkon, kterej kdy ve svý kariéøe podalFantazik wrote: A co znamená uhráèe "Nejlepší výkon"?
Je nejlepší koukat na výkon, potom na morálku a na fyzièku. Když má malou morálku, doženeš to hraním, tøeba pøátelákù. Když má malou fyzièku, musí naopak odpoèívat a každej den se mu trochu zvedne.Fantazik wrote: Jak na dané pozici nejlépe zahraje? Když budu mít tøeba 2 CFka (1.nej. výkon 63 2.nej. výkon 59), je tedy lepší ten s tím vìtším èíslem a nebo se musím spíše koukat na skilly, abych rozhodl, který je lepší?
nzFantazik wrote: Díky moc aspoò za nìjakou odpovìï)

mám takovou otázku okolik se to za den zvedne??myslím tím morálku...protože mám nìjak moc unavenej tým...
reds.bloguje.cz - stránky mého týmu CZECH REDS
14.sezóna - 9. - H.2045 -první sezóna
15.sezóna - 1. - H.2045 -vítìz a postup
16.sezóna - ?. - cíl: udržet se...
14.sezóna - 9. - H.2045 -první sezóna
15.sezóna - 1. - H.2045 -vítìz a postup
16.sezóna - ?. - cíl: udržet se...
-
Tohle vliv na týmovou náladu naštìstí nemá...kubicek wrote:Mìl bych dotaz na týmovou morálku.
Všem mým zamìstnancùm konèí smlouvy a vìtšina požaduje nehorázné zvýšení platu. Bude mít neprodloužení tìchto smluv a pøijetí jiných zamìstnancù vliv na týmovou morálku?
Díky za odpovìd
Urèitì je lepší stavìt toho s lepším výkonem...co se týká pøestupních èástek tak je tu dost šílencù(i podvodníkù) co jsou schopni dát velky prachy...Fantazik wrote:Jasný s tím výkonem jsem to pochopil, spíš by mne zajímalo, když bych mìl oba hráèe na max. (morálka, fizyèka) a jeden hrálna 59 a druhý na 63, tak kterého postavit, když by ten s menší výkokností mìl tøeba ty hlavní 2 skilly výraznìji menší a naopak ty ostatní menší. Jestli se v tomto pøípadì mám øídit jen tím výkonem. A ještì k tomu koupenému hráèi, dost dobøe to nechápu, jak je možný, že tøeba 72% (23letého vytrénovaného) èlovìkprodá za 1,5mega a toho 85% koupí za 2,2mega a jakpíšeš je to standartní cena?Mi tu nìco uniká .. jsem právì myslel, že jsem udìlal dobrej kup
myslíš týmovou náladu? ta se zvyšuje hraním a vyhrávaním zápasùSuny10 wrote:mám takovou otázku okolik se to za den zvedne??myslím tím morálku...protože mám nìjak moc unavenej tým...