Btw. jaky pribehy? pribehy miliardaru co skoupej na co ukazou ale pritom nemaji. ani tucha jak co chodi?

Moderator: Czech Moderators
I ty brepto, velká většina vítězů A-divize či SP cupu šla cestou obchodu a nevšiml jsem si, že by nebyli pro ostatní příkladem a motivací.frankie_doparoma wrote:Kdyby si misto onanovani nad vysledkama v pralese trochu experimentoval tak by ses nemusel spolehat na to ze ti to nekdo rekne az to budes potrebovat
Btw. jaky pribehy? pribehy miliardaru co skoupej na co ukazou ale pritom nemaji. ani tucha jak co chodi?nebyl bych si tak jistej ze jsou nekym milovani a obdivovani (krom teda samozrejmne jejich samych
)
Jednoho z nich jsem právě porazil ne?frankie_doparoma wrote:Ja nepsal jen o penezich, ale taky o tom neco umet krom toho umet skoupit nejlepsi hrace na trhu
btw s tou cestou obchodu bych si taky nebyl tak jistej. jak spocitala sexykote, ty si spis cekatel nez kseftar (leda ze by si mel na konte jeste miliardu, to by sis to musel vykseftovat ale za 14 sezon de set miliony nahromadit hranim pratelakama )
Btw srovnavas se s vitezama acka a sp cupu, jo?
kopeckar wrote:S postupem mezi posledních 8 týmů v SP cupu to začíná zajímat i mě. Takže chat.Pu to dobře, že když podepisují smlouvy s hráči na 3 roky, tak můžu prodloužit jejich smlouvu, aby jim to zvedlo morálku, už když jim ještě zbývá do jejího konce dvě a půl sezóny? Díky za radu.Hippopotamus wrote:Azor písal, že to zistil skoro po sezóne, čo znamená, že určite mu môže zmluvu predĺžiť (inak, je to 28 dní od podpisu zmluvy). Ale ten predaj nie je zlý nápad, po tom, čo mu aspoň trošku upraví plat.PaTTTTrick wrote:už pár sezon tam je fičura, že nová smlouva nejde podepsat dříve jak za XX (tuším 20) dnů, takže snižovat plat se moc rychle nedá - ani ho přeměnit na jiný typ platu - na bonus za výhru. Jestli to není nějaký klíčový hráč, tak doporučuji prodat...
2 sezóny 31 dní.kopeckar wrote: S postupem mezi posledních 8 týmů v SP cupu to začíná zajímat i mě. Takže chat.Pu to dobře, že když podepisují smlouvy s hráči na 3 roky, tak můžu prodloužit jejich smlouvu, aby jim to zvedlo morálku, už když jim ještě zbývá do jejího konce dvě a půl sezóny? Díky za radu.
Díky, to je pozitivní, něco málo šlo dnes a doufám, že zbytek zítra.Hippopotamus wrote:2 sezóny 31 dní.kopeckar wrote: S postupem mezi posledních 8 týmů v SP cupu to začíná zajímat i mě. Takže chat.Pu to dobře, že když podepisují smlouvy s hráči na 3 roky, tak můžu prodloužit jejich smlouvu, aby jim to zvedlo morálku, už když jim ještě zbývá do jejího konce dvě a půl sezóny? Díky za radu.
nemáš podanou nabídku na hráče ?oliwapol wrote:chci se přihlásit do turnaje ale píše to toto:
Nemáte dostatek finančních prostředků k přihlášení do tohoto poháru. Z Vašeho účtu můžete vynaložit pouze 12,5% na tyto akce.
a na učtě skoro 6M
proč?
netomkycz wrote:nemáš podanou nabídku na hráče ?oliwapol wrote:chci se přihlásit do turnaje ale píše to toto:
Nemáte dostatek finančních prostředků k přihlášení do tohoto poháru. Z Vašeho účtu můžete vynaložit pouze 12,5% na tyto akce.
a na učtě skoro 6M
proč?
a nehlásíš se do toho otevřeného za 777k ?oliwapol wrote:netomkycz wrote:nemáš podanou nabídku na hráče ?
joo přesně taktomkycz wrote:a nehlásíš se do toho otevřeného za 777k ?oliwapol wrote:netomkycz wrote:nemáš podanou nabídku na hráče ?
12,5% = 1/8oliwapol wrote:joo přesně taktomkycz wrote: a nehlásíš se do toho otevřeného za 777k ?