tento týden byl naprosto neuvěřitelný - o 12 bodech se mi ani nesnilo, že ještě někdy v áčku zahraju. musím ale říct, že to byla pořádná klika - michal v pondělí upřednostnil Jekkyla a Hyda a zápas vypustil. na úterý sem měl na dawrona přichystanou výměnu trenéra nebo prodlužování smluv, ale spočítal sem si před zápasem, že dám o bod větší výkon, tak sem se na to vybodl s tím, že mi remíza stačí a měl sem kliku (resp. dawron smůlu) a byla z toho výhra. ve čtvrtek sem si na mikefa věřil, protože byl ideální rozhodčí - nakonec z toho bylo vyrovnání absolutního výkonu 153 a další výhra. na pátek na zápas s NBG byl rozhodčí 82, tak sem tam dal z legrace 100 a byl z toho pěkný mariáš, ve kterém sem měl mnohem větší štěstí než domácí.
příští týden bych měl asi porazit mouvena, prohrát s xixorem a budu se uzmout bod Freshovi (je pro mě ideálně agresivní rozhodčí a měl bych dát odhadem 147 - uvidíme, jestli to bude stačit.
myslím, že po pátku jsou jasné medaile - julius, xixor a resi. do sestupu se pekelně namočil ještě NBG. škoda, že to dawron dneska pustil freshovi, protože jinak by šel dolů asi fresh. pokud se mi podaří s freshem v pondělí zremizovat, tak to bude fresh a tomkycz na skóre - to bude taky docela zajímavý

. ale ono to možná dopadne úplně jinak - špatný los mají i NBG a mikef. zachráněný je podle mě bizon - 49 bodů bude na záchranu stačit. no, doufám, že závěr proběhne v duchu fair-play a ještě tam Holanďana společnými silami stlačíme.