Divize A

Moderator: Czech Moderators

xixor
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by xixor »

tomkycz wrote: no hlavně si myslím ( jsem o tom přesvědčen) že ty obchody musí skončit BANEM !!! koupit čtyři top hráče za 0,-E vážně smrdí. Co na to Bono ? a že může přivést čtyři hráče z jednoho týmu během sezóny :?: to jako hráč za 0,-E se do toho nepočítá... :roll:
Ti hráči přišli na volný přestup, v tom bych velký problém neviděl. Když se podíváš do historie prodávajícího, tak zjištíš, že za poslední tři dny prodal 19 hráčů za částku 0 €. Charita :?: Pomatení mysli :?: Nebo mu někdo hacknul tým :?:
Sám nevím, co si o tom myslet, schází mi v jeho chování nějaký racionální prvek.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

xixor wrote:
tomkycz wrote: no hlavně si myslím ( jsem o tom přesvědčen) že ty obchody musí skončit BANEM !!! koupit čtyři top hráče za 0,-E vážně smrdí. Co na to Bono ? a že může přivést čtyři hráče z jednoho týmu během sezóny :?: to jako hráč za 0,-E se do toho nepočítá... :roll:
Ti hráči přišli na volný přestup, v tom bych velký problém neviděl. Když se podíváš do historie prodávajícího, tak zjištíš, že za poslední tři dny prodal 19 hráčů za částku 0 €. Charita :?: Pomatení mysli :?: Nebo mu někdo hacknul tým :?:
Sám nevím, co si o tom myslet, schází mi v jeho chování nějaký racionální prvek.
tjn ale to neznamená že to nesmrdí... prodávajícího bych seknul :wink: a sebe za to že jsem si toho nevšiml. V tomto světle jsou tedy kupující z obliga, ale prodávajícího bych sejmul...
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

O jednoho sem se snažil, nabídnul sem 30K+30K a ještě 500 K podpisový bonus a stejně se mu k nám nechtělo :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

tomkycz wrote: tjn ale to neznamená že to nesmrdí... prodávajícího bych seknul :wink: a sebe za to že jsem si toho nevšiml. V tomto světle jsou tedy kupující z obliga, ale prodávajícího bych sejmul...
Myslím, že je prodávající taky nepostižitelný - ty hráče mohl získat kdokoli. Bizone na ně musel vynaložit spoustu peněz, navíc mu to zkomplikovalo udržení se v soutěži.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak jsem se včera zapomněl v hospodě a v noci už nezvládl nastavit proti TWSB. Jestli z toho někdo může mít radost, tak je to Fresh. Nabídku k zápasu ve 22:00 sice nikdo z poolu nevylovil, ale sestava pro ni předvolená (de facto A-tým) vyběhla ráno do ligy a zítra to holt nebude výkon podle původních představ.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

tak životně důležitý zápas s NBG jsme zvládli. Očekávali jsme problémy, tak jsme prodloužili několika hráčům smlouvu a vyplatilo se. Po výkonech 150:145 jsme vyhráli 1:0. Teď nás čekají dva zápasy venku bez šance na body ( widlaks, strakapůd ), poté poslední důležitý zápas sezóny doma s Fresh....
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak jsem ještě k tomu prodal hráče... sice mohu prodloužit dvěma hráčům smlouvy a nahonit tak cca 8% morálky, ale obávám se, že ani to nemusí stačit na bod. Stejně to ale zkusím.
Tatran Střešovice
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:Tak jsem ještě k tomu prodal hráče... sice mohu prodloužit dvěma hráčům smlouvy a nahonit tak cca 8% morálky, ale obávám se, že ani to nemusí stačit na bod. Stejně to ale zkusím.
ty teda umíš člověka potěšit zrovna to vypadala na freshe že by si mohl vytáhnout černého petra... takhle to bude asi mezi mnou a bizonem :roll:
oslicek

Post by oslicek »

tomkycz wrote:
tom17 wrote:K Bizonovi dneska ráno přišli 4 hráči, což znamená hodně výrazný pokles nálady v týmu, který do klíčového pondělního zápasu s MikeFem nedožene (navíc ještě jeden obchod včera). Tak že by...? :)
no hlavně si myslím ( jsem o tom přesvědčen) že ty obchody musí skončit BANEM !!! koupit čtyři top hráče za 0,-E vážně smrdí. Co na to Bono ? a že může přivést čtyři hráče z jednoho týmu během sezóny :?: to jako hráč za 0,-E se do toho nepočítá... :roll: jako podvod jsem to nehlásil, ale uvědomil jsem bona... měl by to prodávajícímu zatrhnout...
chtěl bych se jenom ujistit - za "prodej"/"nákup" hráče, který je za 0 EUR klesá nálada v týmu? pokud ano, sebemrskačsky se připojím do topicu: jsem v A a o SP nic nevím. Až doposud sem měl za to, že ani při prodeji ani při koupi hráče za 0 EUR se nic s náladou v týmu neděje...

vůbec se nechci Bizona nějak zastávat, ale přijde mi, že je možné, aby těchto hráčů za 0 EUR koupil, kolik chtěl. všichni jsme měli stejnou možnost je koupit - že všechny vyhrál bizone je klika (taky sem tam za jedno CB nabízel maximání plat i prémii i podpisový bonus za všechny peníze, co mám :-)).

myslím, že už to de Bunneho přestalo bavit a nechtěl, aby ti hráči zanikli - ale uvidíme.
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:
dawron wrote:Tak jsem ještě k tomu prodal hráče... sice mohu prodloužit dvěma hráčům smlouvy a nahonit tak cca 8% morálky, ale obávám se, že ani to nemusí stačit na bod. Stejně to ale zkusím.
ty teda umíš člověka potěšit zrovna to vypadala na freshe že by si mohl vytáhnout černého petra... takhle to bude asi mezi mnou a bizonem :roll:
Promiň, byznys dostal přednost... právě jsem prodal druhého hráče. Remíza zítra se tak odsouvá do říše sci-fi.
Tatran Střešovice
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:
tomkycz wrote:
tom17 wrote:K Bizonovi dneska ráno přišli 4 hráči, což znamená hodně výrazný pokles nálady v týmu, který do klíčového pondělního zápasu s MikeFem nedožene (navíc ještě jeden obchod včera). Tak že by...? :)
no hlavně si myslím ( jsem o tom přesvědčen) že ty obchody musí skončit BANEM !!! koupit čtyři top hráče za 0,-E vážně smrdí. Co na to Bono ? a že může přivést čtyři hráče z jednoho týmu během sezóny :?: to jako hráč za 0,-E se do toho nepočítá... :roll: jako podvod jsem to nehlásil, ale uvědomil jsem bona... měl by to prodávajícímu zatrhnout...
chtěl bych se jenom ujistit - za "prodej"/"nákup" hráče, který je za 0 EUR klesá nálada v týmu? pokud ano, sebemrskačsky se připojím do topicu: jsem v A a o SP nic nevím. Až doposud sem měl za to, že ani při prodeji ani při koupi hráče za 0 EUR se nic s náladou v týmu neděje...

vůbec se nechci Bizona nějak zastávat, ale přijde mi, že je možné, aby těchto hráčů za 0 EUR koupil, kolik chtěl. všichni jsme měli stejnou možnost je koupit - že všechny vyhrál bizone je klika (taky sem tam za jedno CB nabízel maximání plat i prémii i podpisový bonus za všechny peníze, co mám :-)).

myslím, že už to de Bunneho přestalo bavit a nechtěl, aby ti hráči zanikli - ale uvidíme.
já si teda myslím, že za prodej i nákup hráče za 0 týmová nálada klesá.....

Myslím si, že u Bizonů to s těma hráčema bylo tak, že prostě hodil nabídku tam, kde se mu líbili hráči a doufal, že aspon jeden přijde... že se mu povedli 4 (těžko říci z kolika) je sice dobrá klika, ale aktuálně mu moc nepomohla....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Konec sezony 33. se blíží a já si myslim, že je čas na to abych Vám oznámil ,že po posledním zápase vypukne VÝPRODEJ všech hráčů..
Jestli budete mít zájem o nějakého mého hráče, napište do SP pošty.. Čím dřív napíšete tim větší šance bude na získání playera kterýho jste si vybrali.. :))

Co se týče boje o udržení, tak na to koukám s hrůzou v očích..
Jestli nevyhrajeme ani jeden z posledních zápasů spadnem!! To by určitě neodpovídalo výsledkům za celou sezonu..
oslicek

Post by oslicek »

tento týden byl naprosto neuvěřitelný - o 12 bodech se mi ani nesnilo, že ještě někdy v áčku zahraju. musím ale říct, že to byla pořádná klika - michal v pondělí upřednostnil Jekkyla a Hyda a zápas vypustil. na úterý sem měl na dawrona přichystanou výměnu trenéra nebo prodlužování smluv, ale spočítal sem si před zápasem, že dám o bod větší výkon, tak sem se na to vybodl s tím, že mi remíza stačí a měl sem kliku (resp. dawron smůlu) a byla z toho výhra. ve čtvrtek sem si na mikefa věřil, protože byl ideální rozhodčí - nakonec z toho bylo vyrovnání absolutního výkonu 153 a další výhra. na pátek na zápas s NBG byl rozhodčí 82, tak sem tam dal z legrace 100 a byl z toho pěkný mariáš, ve kterém sem měl mnohem větší štěstí než domácí.

příští týden bych měl asi porazit mouvena, prohrát s xixorem a budu se uzmout bod Freshovi (je pro mě ideálně agresivní rozhodčí a měl bych dát odhadem 147 - uvidíme, jestli to bude stačit.

myslím, že po pátku jsou jasné medaile - julius, xixor a resi. do sestupu se pekelně namočil ještě NBG. škoda, že to dawron dneska pustil freshovi, protože jinak by šel dolů asi fresh. pokud se mi podaří s freshem v pondělí zremizovat, tak to bude fresh a tomkycz na skóre - to bude taky docela zajímavý :-). ale ono to možná dopadne úplně jinak - špatný los mají i NBG a mikef. zachráněný je podle mě bizon - 49 bodů bude na záchranu stačit. no, doufám, že závěr proběhne v duchu fair-play a ještě tam Holanďana společnými silami stlačíme.
Hadis

Post by Hadis »

Here's the list of the current best home performances from this season :

FC Widlaks 155
FC Strakapůd 154
Totemo Baka 153
FC Widlaks 152
FC Widlaks 152
FC Widlaks 152
FC Strakapůd 152
FC Strakapůd 151
FCB Shucadlo 151
FCB Shucadlo 151
Bizone TM 151
FC Widlaks 151
FC Widlaks 151
FC Widlaks 151
Totemo Baka 151
Totemo Baka 151
Totemo Baka 151
Viastore 151
Viastore 151

Not too bad ;-)
AC Had Bozak

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hadis wrote:Here's the list of the current best home performances from this season :

FC Widlaks 155
FC Strakapůd 154
Totemo Baka 153
FC Widlaks 152
FC Widlaks 152
FC Widlaks 152
FC Strakapůd 152
FC Strakapůd 151
FCB Shucadlo 151
FCB Shucadlo 151
Bizone TM 151
FC Widlaks 151
FC Widlaks 151
FC Widlaks 151
Totemo Baka 151
Totemo Baka 151
Totemo Baka 151
Viastore 151
Viastore 151

Not too bad ;-)
no je pravda, že ty výkony lítají do ohromných výšin...vzpomínám, kdy byla meta 150 nečím neskutečným a téměř nedosažitelným a teď to v áčku hraje každý druhý :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”