jo taky to pak podle toho dopada, viz tabulka divize A :pgeo75 wrote:čas na testování mají jen na jamajce, my v čechách pracujeme.![]()
"drou jak kone"

Moderator: Czech Moderators
jo taky to pak podle toho dopada, viz tabulka divize A :pgeo75 wrote:čas na testování mají jen na jamajce, my v čechách pracujeme.![]()
Veľa, prečo?ps2512 wrote:Kolik dní je od 1. Po 21.? Asi neumím pocitat
1 Zář 2013 ps2512 54 Hráč Koen Vanmarsnille přišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.Hippopotamus wrote:Veľa, prečo?ps2512 wrote:Kolik dní je od 1. Po 21.? Asi neumím pocitat
Čo som tak sledoval, ten interval býva 17 (možno 16) až 23 dní, takže klídekps2512 wrote: už jsem se 5x díval, jestli mám mládežníka
jak 23 dní......asi mládežník poputuje dálHippopotamus wrote:Čo som tak sledoval, ten interval býva 17 (možno 16) až 23 dní, takže klídekps2512 wrote: už jsem se 5x díval, jestli mám mládežníka
Ja mám skúsenosti s intervalom 17 - 21 dní. Zajtra ti už určite príde.ps2512 wrote:jak 23 dní......asi mládežník poputuje dál
Já jsem dal roční smlouvu portugalskému šéftrenérovi a za tu dobu se neobtěžoval někoho přivést...ps2512 wrote: 1 Zář 2013 ps2512 54 Hráč Koen Vanmarsnille přišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
a dneska stále nic
už jsem se 5x díval, jestli mám mládežníka
myslím, že je to udělaný tak, že když nedáš nejvyšší nabídku, tak se hráč rozhoduje podle toho, kdo mu dal nejlepší smlouvukopeckar wrote:Je nějak stanovený rozdíl mezi sumami za přestup, kdy mohu schválit hráče druhé nejvyšší nabídce (např. slíbím někomu hráče za určitou sumu, on ji tam dá a než se já připojím, je částka přehozena jiným týmem. Vím, že v tomto případě mohu vybrat i druhou nejvyšší, ale není stanoven nějaký maximální rozdíl mezi nejvyššími dvěmi nabídkami, po kterém už to nejde provést a systém mi nabídne jen tu nejvyšší nabídku ke schválení? Díky za odpověď.
Díky za info.ps2512 wrote:myslím, že je to udělaný tak, že když nedáš nejvyšší nabídku, tak se hráč rozhoduje podle toho, kdo mu dal nejlepší smlouvukopeckar wrote:Je nějak stanovený rozdíl mezi sumami za přestup, kdy mohu schválit hráče druhé nejvyšší nabídce (např. slíbím někomu hráče za určitou sumu, on ji tam dá a než se já připojím, je částka přehozena jiným týmem. Vím, že v tomto případě mohu vybrat i druhou nejvyšší, ale není stanoven nějaký maximální rozdíl mezi nejvyššími dvěmi nabídkami, po kterém už to nejde provést a systém mi nabídne jen tu nejvyšší nabídku ke schválení? Díky za odpověď.![]()
Takže teoreticky nemusí přestoupit do týmu, který jsi odklikl
Prodej ho někomu jinému a má jí na 100 hned.Bártek wrote:já bych se chtěl zeptat jestli jde nějak rychle zvýšit morálku hráče ? než jen hraním zápasů
dal jsem mu vyšší plat ale to nepomohlo
O 10% stúpne všetkým hráčom morálka, keď vymeníš trénera (tuším musí mať starú zmluvu aspoň 41 dní) a o 20% stúpne morálka hráčovi, ktorému predĺžiš zmluvu aspoň o 32 dní (tzn. ak mu ostáva 2s a 31 dní alebo menej do konca zmluvy a dáš mu novú na 3 sezóny, tak mu stúpne, ak mu napr. ostáva do konca zmluvy 1s a 32 dní a dáš mu novú na 2 sezóny, nič sa nestane, ak na 3, tak morálka sa zvýši).Bártek wrote:já bych se chtěl zeptat jestli jde nějak rychle zvýšit morálku hráče ? než jen hraním zápasů
dal jsem mu vyšší plat ale to nepomohlo