Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by PaToM »

PaToM wrote:
puzzle wrote:zdravíčko, nepamatuje si někdo jaké jsou hodnoty koeficientů pro jednotlivé řády u taktik? (bez taktiky, beton atd...)
Zdravím, no že sa aj konečne ozveš. :-)
Nepamätám si presne tie koeficienty, ale keď prídem domov (o 2 hodiny), tak ti ich sem skopčím.
Tak trošku meškám... Je to takto:

bez taktiky: obrana - 1.00, záloha - 1.00, útok - 1.00
dlhé lopty: obrana - 1.05, záloha - 0.90, útok - 1.05
protiútoky: obrana - 0.90, záloha - 0.90, útok - 1.27
prihrávky: obrana - 0.90, záloha - 1.10, útok - 0.90
betón: obrana - 1.10, záloha - 0.90, útok - 0.90
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
puzzle

Post by puzzle »

PaToM wrote:
PaToM wrote:
puzzle wrote:zdravíčko, nepamatuje si někdo jaké jsou hodnoty koeficientů pro jednotlivé řády u taktik? (bez taktiky, beton atd...)
Zdravím, no že sa aj konečne ozveš. :-)
Nepamätám si presne tie koeficienty, ale keď prídem domov (o 2 hodiny), tak ti ich sem skopčím.
Tak trošku meškám... Je to takto:

bez taktiky: obrana - 1.00, záloha - 1.00, útok - 1.00
dlhé lopty: obrana - 1.05, záloha - 0.90, útok - 1.05
protiútoky: obrana - 0.90, záloha - 0.90, útok - 1.27
prihrávky: obrana - 0.90, záloha - 1.10, útok - 0.90
betón: obrana - 1.10, záloha - 0.90, útok - 0.90
Díky :D

A jak funguje správný výběr kapitána, snažím se hráče dostat na co nejvyšší maximální výkon a pak ho hodit na trh. Podle SPMT už by měli při zaokrouhlení zahrát tu vyšší, ale pořád né a né, může to být tím? Snižuje to výkon jednotlivých hráčů?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
PaToM

Post by PaToM »

puzzle wrote:A jak funguje správný výběr kapitána, snažím se hráče dostat na co nejvyšší maximální výkon a pak ho hodit na trh. Podle SPMT už by měli při zaokrouhlení zahrát tu vyšší, ale pořád né a né, může to být tím? Snižuje to výkon jednotlivých hráčů?
Kapitán by mal byť v zápase ten, ktorý má najvyššie skúsenosti z tých, ktorí nastupujú v základnej zostave. Neovplyvňuje to však individuálny výkon každého hráča, ale celkový výkon tímu (zrejme z každého radu ubudne nejaká hodnota výkonu). Vraj, ak nie je kapitánom hráč s najvyššími skúsenosťami, zníži sa výkon tímu o toľko, o koľko menej skúseností má zvolený kapitán oproti hráčovi základnej 11-tky zápasu s najvyššími skúsenosťami.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
sexy kote

Post by sexy kote »

PaToM wrote:
puzzle wrote:A jak funguje správný výběr kapitána, snažím se hráče dostat na co nejvyšší maximální výkon a pak ho hodit na trh. Podle SPMT už by měli při zaokrouhlení zahrát tu vyšší, ale pořád né a né, může to být tím? Snižuje to výkon jednotlivých hráčů?
Kapitán by mal byť v zápase ten, ktorý má najvyššie skúsenosti z tých, ktorí nastupujú v základnej zostave. Neovplyvňuje to však individuálny výkon každého hráča, ale celkový výkon tímu (zrejme z každého radu ubudne nejaká hodnota výkonu). Vraj, ak nie je kapitánom hráč s najvyššími skúsenosťami, zníži sa výkon tímu o toľko, o koľko menej skúseností má zvolený kapitán oproti hráčovi základnej 11-tky zápasu s najvyššími skúsenosťami.
Trošku rozdílné hodnoty ti ukáže SPMT, spinfo i BS. Při hraničním výkonu je podstatné jaký má ten hráč individuální pokyn, pokud je vysoký, třeba až ke 2, tak ti například 74 zahraje až někde při reálném výkonu 73,8-9. Pokud má hráč ind. pokyn normální, nebo třeba 0,1 -0,3 něco, tak ti může 74 zahrát už i při reálném výkonu 73,3-4. Nějak neurčitě se to liší v případě hrát po křídle/přihrávky, odehrát/hrát po křídle a u útočníků to při na sebe, koncový a volný je také malinko odlišné. Jak přesně se to liší můj deníček v záznamech nemá :mrgreen:
puzzle

Post by puzzle »

sexy kote wrote:
PaToM wrote:
Trošku rozdílné hodnoty ti ukáže SPMT, spinfo i BS. Při hraničním výkonu je podstatné jaký má ten hráč individuální pokyn, pokud je vysoký, třeba až ke 2, tak ti například 74 zahraje až někde při reálném výkonu 73,8-9. Pokud má hráč ind. pokyn normální, nebo třeba 0,1 -0,3 něco, tak ti může 74 zahrát už i při reálném výkonu 73,3-4. Nějak neurčitě se to liší v případě hrát po křídle/přihrávky, odehrát/hrát po křídle a u útočníků to při na sebe, koncový a volný je také malinko odlišné. Jak přesně se to liší můj deníček v záznamech nemá :mrgreen:
Tak to je zapeklitější než sem si myslel. A já že ty hráče trochu nadhodnotím, aby z toho káplo něco víc :mrgreen:

PaToM

Post by PaToM »

puzzle wrote:
sexy kote wrote:Trošku rozdílné hodnoty ti ukáže SPMT, spinfo i BS. Při hraničním výkonu je podstatné jaký má ten hráč individuální pokyn, pokud je vysoký, třeba až ke 2, tak ti například 74 zahraje až někde při reálném výkonu 73,8-9. Pokud má hráč ind. pokyn normální, nebo třeba 0,1 -0,3 něco, tak ti může 74 zahrát už i při reálném výkonu 73,3-4. Nějak neurčitě se to liší v případě hrát po křídle/přihrávky, odehrát/hrát po křídle a u útočníků to při na sebe, koncový a volný je také malinko odlišné. Jak přesně se to liší můj deníček v záznamech nemá :mrgreen:
Tak to je zapeklitější než sem si myslel. A já že ty hráče trochu nadhodnotím, aby z toho káplo něco víc :mrgreen:
Myslel som si, že otázka sa týkala kapitána a jeho vplyvu na výkon tímu alebo hráčov... ale budiž.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ja hlavne myslím, že niekto to tu s individuálmy trošku prekombinoval, nech už sa otázka týkala čohokoľvek ;-)

Ich výpočet je podstatne jednoduchší a rozhodne sa nelíši tým, či hodnota je 5, 10 alebo 40, či je to LF alebo CM, či sa jedná o prihrávky, hrať po krídle a pod.

Takže Puzzle, k tvojej prvej otázke, prečo ti hráč nehrá výkon, aký ti ukazuje SPMT:
SPMT má dve základné chyby:
- individuály zaokrúhľuje na desatiny a hlavne ich nadhodnocuje o 25% (takže pre správnu hodnotu ho zníž o 20%, alebo použi SPinfo)
- skrytú vlastnosť nepočíta úplne presne, netuším prečo (ak ju nepoznáš vôbec, každý vypočítaný výkon musíš brať s rezervou +- 0,4)
(k tej skrytej ešte - druhá vec je, že ak máš hráča krátko alebo SPMT má o ňom zhodou okolností nedostatok informácií, tak ju ani nemôže vypočítať presne)

Z toho vyplýva, že ak ti napr. ukazuje SPMT, že hráč má zahrať 68,7 (čiže už 69 by zahral v hre) a jeho individuál má hodnotu napr. 1,5 (podľa SPMT), tak v realite má hodnotu len 1,2 (80% z 1,5 je 1,2), čiže hráč má zahrať len 68,4 (a teda len 68 mu ukáže v hre). Ak to chceš zistiť presne, koľko zahrá, tak musíš si sám pozrieť históriu hráča v SPMT a vypočítať skrytú. Možno sa nedopátraš k presnej hodnote (pre nedostatok údajov), ale napr. sa môžeš dopátrať aspoň k tomu, že tých 68,4 je s odchylkou napr. +-0,1, z čoho vyplýva, že ak by to aj bolo -0,1, čiže by aktuálne hral 68,3, tak vieš, že mu chýbajú max. 4exp k tomu, aby zahral výkon (1exp = 0,053 k výkonu, 4*0,053=0,212; 0,212+68,3=68,512 -> v hre mu už zobrazí výkon 69).
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Lopating
Fan

reklamní tabule

Post by Lopating »

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s reklamními tabulemi. Když jsem to kdysi hrál, tak jsem měl vždy všechny obsazeny a teď se mně nedaří zaplnit všech 11. Pořád mám obsazené jen čtyři. Je problém někde u mně nebo je i u Vás?
tomkycz

Re: reklamní tabule

Post by tomkycz »

Lopating wrote:Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s reklamními tabulemi. Když jsem to kdysi hrál, tak jsem měl vždy všechny obsazeny a teď se mně nedaří zaplnit všech 11. Pořád mám obsazené jen čtyři. Je problém někde u mně nebo je i u Vás?
to je normální, buď rád za čtyři obsazené 8)
puzzle

Post by puzzle »

Na trhu je hráč, dostupnost mu končí zítra(26.), není na něm žádná nabídka. Já jsem na něho dal nabídku, bude se čekat až do dalšího dne (27.) než dojde nebo přijde hned po silumlaci (26.) :?:

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

puzzle wrote:Na trhu je hráč, dostupnost mu končí zítra(26.), není na něm žádná nabídka. Já jsem na něho dal nabídku, bude se čekat až do dalšího dne (27.) než dojde nebo přijde hned po silumlaci (26.) :?:
Musis pockat do dalsieho dna.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
puzzle

Post by puzzle »

Hippopotamus wrote:
puzzle wrote:Na trhu je hráč, dostupnost mu končí zítra(26.), není na něm žádná nabídka. Já jsem na něho dal nabídku, bude se čekat až do dalšího dne (27.) než dojde nebo přijde hned po silumlaci (26.) :?:
To je škoda :(

sexy kote

Post by sexy kote »

puzzle wrote:
Hippopotamus wrote:
To je škoda :(
Pokud je hráč na trhu poslední den, po podání nabídky zůstává na trhu dalších 24 hodin. Kdyby si dal nabídku včera, tak ti zítra došel, když by tě nikdo dnes nepřehodil.
puzzle

Post by puzzle »

Teď už je to jedno, Instant-buy prize a je fuč. :?

roofer
Team President

Post by roofer »

cau
po mnoha letech mi z profile z niceho nic zmizelo logo tymu:-(,nevite proc,pripadne to nejak opravit?
tohle je link dik
http://Image
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”