nemáš to zálohované? občas se stane že to z úložiště zmizí...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

tohle by melo byt to logo,nasel jsem to v profile,ale pored se neukazuje
http://img103.imageshack.us/img103/6072 ... pngus2.png

-
Cely imageshack sa nejak prerabal a vsetky obrazky cez neho nahrate zmizli...roofer wrote: tohle by melo byt to logo,nasel jsem to v profile,ale pored se neukazuje
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
aha a nevite nekdo co s tim?pripadne nekdo umi udelat stejne logo?Hippopotamus wrote:Cely imageshack sa nejak prerabal a vsetky obrazky cez neho nahrate zmizli...roofer wrote: tohle by melo byt to logo,nasel jsem to v profile,ale pored se neukazuje
dekuji

Zdravím,
mam otazocku ohladom Reklamnych putacov na stadione:
Hram v divizii E a moj stadion ma kapacitu 50 000 sedadiel. Momentalne mi ukazuje Reklamné pútače na vašom štadióne: 30 (3) ,ale maximalne sa mi daju prijat len 4 reklamy, teda 26 ploch mam volnych. Preco nemozem prijat viac reklam? Da sa s tym nieco robit? Stadion si zveladujem, investujem donho vela, ale reklamy stale mozem prijat maximalne 4
Vopred dakujem za odpoved.
Hram v divizii E a moj stadion ma kapacitu 50 000 sedadiel. Momentalne mi ukazuje Reklamné pútače na vašom štadióne: 30 (3) ,ale maximalne sa mi daju prijat len 4 reklamy, teda 26 ploch mam volnych. Preco nemozem prijat viac reklam? Da sa s tym nieco robit? Stadion si zveladujem, investujem donho vela, ale reklamy stale mozem prijat maximalne 4

FK Sten Ruzomberok
-
Počet reklám je pre všetkých rovnaký, či hráš v áčku alebo v háčku. Akurát čím si vo vyššej divízii, tým za danú reklamu dostaneš viac (napr. tie klasické soccerprojekťácke sú za 9tisíc v háčku a v každej vyššej divízii stúpajú o 750€, v áčku je to 15tisíc; tie Chicago Fire stúpajú tiež nejako lineárne).Stensk wrote:Zdravím,
Už dlhú dobu je v hre 4-5 reklám a žiaľ, nič nenasvedčuje tomu, že by sa to malo zmeniť.
Do štadáku už neinvestuj - 50tisíc kapacita úplne stačí (obzvlášť, keď máš ani nie 41tisíc fans), tých doplnkov (hajzle, bary, parkovacie miesta, osvetlenie, tabule) máš tiež dosť.
...new beginning...
ok, vdaka za objasnenie, je to skoda ze tych reklam je stale len 4-5 

FK Sten Ruzomberok
dotaz
Zdravím,
měl bych jeden dotaz. Jsem tu poměrně nový, tak se snažím sehnat nějaké posily, za pár hráčů jsem nabídl a čekám, jak to dopadne. Když si zobrazím přehled nabídek, je tam sloupec k dispozici od, co to, prosím vás, přesně znamená?
Děkuji moc za odpověď
měl bych jeden dotaz. Jsem tu poměrně nový, tak se snažím sehnat nějaké posily, za pár hráčů jsem nabídl a čekám, jak to dopadne. Když si zobrazím přehled nabídek, je tam sloupec k dispozici od, co to, prosím vás, přesně znamená?
Děkuji moc za odpověď
Re: dotaz
ahoj a vitaj,
myslim ze dost uzitocnych info o hre najdes tu: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
K tej tvojej otazke - "K dispozicii od" znamena, ze od toho dna/casu moze predavajuci hraca realne predat - bud
1, priamo (napr si moze so zaujemcom vopred dohodnut cenu a cas predaja a ked dostane ponuku na hraca v dohodnutej cene, jednoducho mu hraca predat), alebo
2, po tomto termine moze predavajuci nastavit "instant-buy-price" (neviem ako sa to vola v sk/cz jazyku) - ale po nastaveni tejto ceny (neda sa neskor menit) staci zaujemcovi ponuknut danu cenu a transfer v danom momente prebehne (drazba konci - nikto dalsi nedostane moznost navysit ponuku)
3, pockat do vyprsania terminu a rano o 4.00 bude hrac predany najvyssej ponuke - ak vsak v poslednom dni na trhu niekto zvysi ponuku, termin na transfer listine sa predlzi o den - teoreticky sa takto moze predlzovat donekonecna (ak by sa nasli aspon dvaja manazeri, ktori budu kazdy den navysovat ponuky)
myslim ze dost uzitocnych info o hre najdes tu: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
K tej tvojej otazke - "K dispozicii od" znamena, ze od toho dna/casu moze predavajuci hraca realne predat - bud
1, priamo (napr si moze so zaujemcom vopred dohodnut cenu a cas predaja a ked dostane ponuku na hraca v dohodnutej cene, jednoducho mu hraca predat), alebo
2, po tomto termine moze predavajuci nastavit "instant-buy-price" (neviem ako sa to vola v sk/cz jazyku) - ale po nastaveni tejto ceny (neda sa neskor menit) staci zaujemcovi ponuknut danu cenu a transfer v danom momente prebehne (drazba konci - nikto dalsi nedostane moznost navysit ponuku)
3, pockat do vyprsania terminu a rano o 4.00 bude hrac predany najvyssej ponuke - ak vsak v poslednom dni na trhu niekto zvysi ponuku, termin na transfer listine sa predlzi o den - teoreticky sa takto moze predlzovat donekonecna (ak by sa nasli aspon dvaja manazeri, ktori budu kazdy den navysovat ponuky)
Team: FC Rovinka
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
no mňa zase zaujíma, prečo som od začiatku sezóny nemal žiadnu dobrú reklamu, nič na menej ako 10 dní, vkuse len 20-45 dní...zaujímalo by ma, či to len ja tak mám alebo všeci
HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
organizátor Fortuna ligy
-
Všetci to majú presne rovnaké. Akurát jasné, že ak dnes zoberieš reklamu na 20 dní a zajtra bude tá istá na 2 dni, tak máš už trošku smolu.HugoBoss wrote:no mňa zase zaujíma, prečo som od začiatku sezóny nemal žiadnu dobrú reklamu, nič na menej ako 10 dní, vkuse len 20-45 dní...zaujímalo by ma, či to len ja tak mám alebo všeci
...new beginning...
-
http://www.worldonlinegames.com/game/sp ... oject.aspx
Zahlasujte prosím
Sme druhí, približne 80 hlasov za prvým, do konca mesiaca ostáva týždeň, stále máme šancu
(hlasovať sa dá raz každý deň z jednej IP adresy)
Zahlasujte prosím

...new beginning...
ZahlasovanéHippopotamus wrote:http://www.worldonlinegames.com/game/sp ... oject.aspx
Zahlasujte prosímSme druhí, približne 80 hlasov za prvým, do konca mesiaca ostáva týždeň, stále máme šancu
![]()

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
Ok, jen jestli to je k něčemu dobré