Nie je, len ak pre dobry pocit z vitazstvatomkycz wrote:Ok, jen jestli to je k něčemu dobré

Moderator: Czech Moderators
Nie je, len ak pre dobry pocit z vitazstvatomkycz wrote:Ok, jen jestli to je k něčemu dobré
Už jen o 34Hippopotamus wrote:http://www.worldonlinegames.com/game/sp ... oject.aspx
Zahlasujte prosímSme druhí, približne 80 hlasov za prvým, do konca mesiaca ostáva týždeň, stále máme šancu
![]()
(hlasovať sa dá raz každý deň z jednej IP adresy)
Hele, když si si říkáš sexy kotě, tak dej na ten web svoje nahé fotky a budem hrou měsíce nejmíň 2 rokysexy kote wrote:Už jen o 34Hippopotamus wrote:http://www.worldonlinegames.com/game/sp ... oject.aspx
Zahlasujte prosímSme druhí, približne 80 hlasov za prvým, do konca mesiaca ostáva týždeň, stále máme šancu
![]()
(hlasovať sa dá raz každý deň z jednej IP adresy)
Bez SPFA můžeš koupit1 hráče za 3 sezóny od stejného týmu.NJ fan wrote:Ak ma pamäť neklame (a opravte ma ak sa mýlim), od jedného manažéra môžem v priebehu jednej sezóny kúpiť len jedného hráča (pokiaľ nemám SPFA). Dnes som chcel kúpiť hráča a pri podaní ponuky mi vybehol text, že som už kupoval od tohto manažéra hráča. Tak pozerám do histórie a naozaj, od daného manažéra som kúpil hráča, no v sezóne 66. Prečo teda nemôžem kúpiť od neho hráča v sezóne aktuálnej, t.j. 67?
Zkus se podívat zdepuzzle wrote:Ví někdo jakým způsobem klesá resp. roste fan base?
Jedného za dve sezóny.sexy kote wrote:Bez SPFA můžeš koupit1 hráče za 3 sezóny od stejného týmu.NJ fan wrote:Ak ma pamäť neklame (a opravte ma ak sa mýlim), od jedného manažéra môžem v priebehu jednej sezóny kúpiť len jedného hráča (pokiaľ nemám SPFA). Dnes som chcel kúpiť hráča a pri podaní ponuky mi vybehol text, že som už kupoval od tohto manažéra hráča. Tak pozerám do histórie a naozaj, od daného manažéra som kúpil hráča, no v sezóne 66. Prečo teda nemôžem kúpiť od neho hráča v sezóne aktuálnej, t.j. 67?
Keď máš viac fanúšikov, tak +3 za výhru v priateľáku (-3 za prehru, 0 za remízu), +5 za výhru v priat. pohári (-5 za prehru, 0 za remízu), +25 za výhru v lige/SP pohári (-25 za prehru, 0 za remízu). Ak je výhra/prehra 5. a každá ďalšia v rade za sebou bez prerušenia, tak je to +50/-50. Za víťazstvo v divízii +375, za zostup -250.puzzle wrote:Ví někdo jakým způsobem klesá resp. roste fan base?
ne, jen to automaticky nastaví na vlastnost která není vytrénovaná, pokud má vše, označí se nic.........pro změnu musíš znovu kliknout na automatický trénink (nic se samo nepředělá)Azor wrote:Jak je to vlastně s tím automatickým tréninkem? stačí to jen označit a bude trénovat sám a po dosažení maxima začne novou vlastnost trénovat? A co když má vše na max, ale jedna vlastnost spadne, tak bude ji hned při automatu trénovat? Já to myslím jednou zkoušel, ale moc mi to dobré nepřipadalo, ale už v roce 2007, tak třeba se to změnilo k lepšímu
Aha, takže to je vlastně manuálně automatické. Prostě "pomůcka" z roku nežer chlebaps2512 wrote:ne, jen to automaticky nastaví na vlastnost která není vytrénovaná, pokud má vše, označí se nic.........pro změnu musíš znovu kliknout na automatický trénink (nic se samo nepředělá)Azor wrote:Jak je to vlastně s tím automatickým tréninkem? stačí to jen označit a bude trénovat sám a po dosažení maxima začne novou vlastnost trénovat? A co když má vše na max, ale jedna vlastnost spadne, tak bude ji hned při automatu trénovat? Já to myslím jednou zkoušel, ale moc mi to dobré nepřipadalo, ale už v roce 2007, tak třeba se to změnilo k lepšímu
Automaticky ti to vybere vlastnost která je vytrénovaná nejméně, přednost mají hlavní skilly(i padlé) pokud má hráč vytrénované vše, vybere to hlavní vlastnost, myslím tu druhou od spodu.Azor wrote:Aha, takže to je vlastně manuálně automatické. Prostě "pomůcka" z roku nežer chlebaps2512 wrote:ne, jen to automaticky nastaví na vlastnost která není vytrénovaná, pokud má vše, označí se nic.........pro změnu musíš znovu kliknout na automatický trénink (nic se samo nepředělá)Azor wrote:Jak je to vlastně s tím automatickým tréninkem? stačí to jen označit a bude trénovat sám a po dosažení maxima začne novou vlastnost trénovat? A co když má vše na max, ale jedna vlastnost spadne, tak bude ji hned při automatu trénovat? Já to myslím jednou zkoušel, ale moc mi to dobré nepřipadalo, ale už v roce 2007, tak třeba se to změnilo k lepšímu