kopeckar wrote:Téháčko dnes dostalo od SP moc pěknej zářez a Milko je už na dostřel. O pohárku rozhodnou zřejmě zápasy s třetím v tabulce. Milko ho má doma a Téháčko jede k němu. Držíme palce.
Díky pane Ešte k Traxtormu pôjde aj Palo, ktorý sa ho chystá "pokoriť" Je tak Pali
Když Random dá... To víš,že Ti zkusím pomoct,už jsem si ten termín vyblokoval ať se mi tam nenalosuje nějaký důležitý mač.
péesko:
To je pekné Palo od teba, vážim si to, len skús si vyblokovať termíny pred tým zápasom a nie po ňom...
1 Traxtorm Hardcore 59 b 2 The Last Mohycan 58 b
3 tvaltnietmee 52 b
V prípade víťazstva to už bude hraničiť s postupom do Á-čka , prípadná remíza až tak moc nerieši(snáď len to, že súper sa nepriblíži a stratil kolo ma dobehnúť) a v prípade prehry sa mi to mierne skomplikuje, i keď stále to budem mať vo vlastných rukách...
Co se smějete vy exoti?
Kdyby se mi tam nalosoval turnajový vyřazovák tak by áčko ligu nehrálo...
A že je před tím zápasem nemám strhat vím taky.
Akorát nevím,jestli to bude všecko stačit,má kádr jak hrom...
palo wrote:Co se smějete vy exoti?
Kdyby se mi tam nalosoval turnajový vyřazovák tak by áčko ligu nehrálo...
A že je před tím zápasem nemám strhat vím taky.
Akorát nevím,jestli to bude všecko stačit,má kádr jak hrom...
My ti veríme
Ale keby to aj nevyšlo, nevadí, zoberieš nejaké to pivko pri najbližšom stretnutí a tým si ma udobríš...
Milko wrote:Paráda... The Last Mohycan 2 - 1 tvaltnietmee (148 - 141)
Takto sme si to nejako predstavovali
pecka, už ti v cestě nic nestojí. Jen držet palce bráchovi, abyste si spolu kopli ligu... ( to ale bude muset pod čáru péesko )
To máš pravdu kamaráde...dnes u brácha dôležitá výhra, Inter Bytom vyzerá, že už padne, škoda, že zostúpi aj jeden spriaznený manager. Samozrejme, že bráchovi držím palce a bolo by to fajn, keby sme si kopli spolu v najvyššej divízii...