SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Tyy, prosimtìStein 8 wrote:S.A.T![]()
![]()
S.A.T. je naj 2 SP poháre hovoria za všetko,je to majster taktiky a dobojoval to do konca.jediné èo mi na tom vadí že som t nebol ja....ale raz budem....2099 už sa teším.[/b]

To hej,ale ako vidíš nestal sa ....vyhrali a tím to haslo už im to nik nevezme...happyna17 wrote:Tyy, prosimtìStein 8 wrote:S.A.T![]()
![]()
S.A.T. je naj 2 SP poháre hovoria za všetko,je to majster taktiky a dobojoval to do konca.jediné èo mi na tom vadí že som t nebol ja....ale raz budem....2099 už sa teším.[/b]Už v nìjakým 10.kole mìl vypadnout
Každej na nìj mìl dát úèinej beton a on by s v nìjakým zápasu pìknì pakoval
-
- Team Manager
Finále nevyšlo,ale na to,kolik jsem měl v posledním týdnu zraněných hráčů je i toto úspěch.
SAT hrál ve čtvrtek převážně s béčkem a v pátek vyměnil trenéra a tak měl k dispozici na finále převážně Áčko s morálkou/fyzičkou 100/100. Proto podal tak dobrý výkon.
Nestačilo ani domácí prostředí,rozhodla ta výměna trenéra,bez ní by SAT podal výkon asi 143-144.
SAT hrál ve čtvrtek převážně s béčkem a v pátek vyměnil trenéra a tak měl k dispozici na finále převážně Áčko s morálkou/fyzičkou 100/100. Proto podal tak dobrý výkon.
Nestačilo ani domácí prostředí,rozhodla ta výměna trenéra,bez ní by SAT podal výkon asi 143-144.
-
Dostal jsem háèkaøe,který sestoupil z G divize,takže bych to mìl vyhrát
ale hraji venku 

Last edited by Azor on Wed Jun 25, 2008 11:48 am, edited 1 time in total.
-
ja mam taky hckare, teda vlastne hackarku
nakou holandskou typku, ale pro me je to konecna mno... ... ale aspon je videt ze jsem dobre vychovanej, kdyz ji necham jit dal

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144