Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

to že xixi mikefovi zápas pustí mi přijde fér, to co udělal mikef pro xixiho, udělá teď xixi mikefovi. Sice tak pomohl soupeři v boji o záchranu, ale s tím se počítalo, musíme potopit někoho jiného. Dnes jsme urvali díky randomu bod na půdě strakapůdu, ten by mohl mít cenu zlata. Jinak se podívejte co způsobil mouven vyřazením účka z poháru, ten je teď k nezastavení a hraje venku 151-152...
xixor

Post by xixor »

tomkycz wrote:to že xixi mikefovi zápas pustí mi přijde fér, to co udělal mikef pro xixiho, udělá teď xixi mikefovi. Sice tak pomohl soupeři v boji o záchranu, ale s tím se počítalo, musíme potopit někoho jiného. Dnes jsme urvali díky randomu bod na půdě strakapůdu, ten by mohl mít cenu zlata. Jinak se podívejte co způsobil mouven vyřazením účka z poháru, ten je teď k nezastavení a hraje venku 151-152...
Zítra ti budu držet palce, hraješ svůj "životní" zápas.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:to že xixi mikefovi zápas pustí mi přijde fér, to co udělal mikef pro xixiho, udělá teď xixi mikefovi. Sice tak pomohl soupeři v boji o záchranu, ale s tím se počítalo, musíme potopit někoho jiného. Dnes jsme urvali díky randomu bod na půdě strakapůdu, ten by mohl mít cenu zlata. Jinak se podívejte co způsobil mouven vyřazením účka z poháru, ten je teď k nezastavení a hraje venku 151-152...
Doufám však že i přes to v posledních dvou zápasech u utd bodovat nebude a propadne se na finančně nehodnocené pozice. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

zítra nás čeká rozhodující zápas sezóny, který rozhodne o tom, jestli byla sezóna úspěšná či nikoliv. Fresh se na nás solidně nachystal, najal nového trenéra, což mi ostatně také. Rozhodčí je přísný (87%), nasazujeme horší, ale méně agresivní sestavu. Nějak jsem nepoladil post LM, kde mi dnes zestárl hráč áčka a místo očekávaných 75 zahraje 71... :? naštěstí céčkové LM nedělalo problémy při podpisu nové smlouvy a tak se podařilo doplnit morálku na 100 %, takže aspoň nastoupí náhrada s výkonem 73... bude to boj o život, víme to oba, remíza nám nestačí, freshovi ano... kdo se chce přijít podívat je vítán, reservé v sekci pro VIP je samozřejmost ( to že bude fandit domácím také ) :wink:
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:zítra nás čeká rozhodující zápas sezóny, který rozhodne o tom, jestli byla sezóna úspěšná či nikoliv. Fresh se na nás solidně nachystal, najal nového trenéra, což mi ostatně také. Rozhodčí je přísný (87%), nasazujeme horší, ale méně agresivní sestavu. Nějak jsem nepoladil post LM, kde mi dnes zestárl hráč áčka a místo očekávaných 75 zahraje 71... :? naštěstí céčkové LM nedělalo problémy při podpisu nové smlouvy a tak se podařilo doplnit morálku na 100 %, takže aspoň nastoupí náhrada s výkonem 73... bude to boj o život, víme to oba, remíza nám nestačí, freshovi ano... kdo se chce přijít podívat je vítán, reservé v sekci pro VIP je samozřejmost ( to že bude fandit domácím také ) :wink:
Souboje Čechů s Holanďany byly vždy úžasné. Ten památný 3:2 na jednom Euru (už nevím jakém) jsem dokonce sledoval v Litoměřicích v hospodě. Navíc v lize už mám hotovo, tak se přijdu podívat a věřím, že do hlediště SKS přenesu vítěznou náladu z Elnina :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:zítra nás čeká rozhodující zápas sezóny, který rozhodne o tom, jestli byla sezóna úspěšná či nikoliv. Fresh se na nás solidně nachystal, najal nového trenéra, což mi ostatně také. Rozhodčí je přísný (87%), nasazujeme horší, ale méně agresivní sestavu. Nějak jsem nepoladil post LM, kde mi dnes zestárl hráč áčka a místo očekávaných 75 zahraje 71... :? naštěstí céčkové LM nedělalo problémy při podpisu nové smlouvy a tak se podařilo doplnit morálku na 100 %, takže aspoň nastoupí náhrada s výkonem 73... bude to boj o život, víme to oba, remíza nám nestačí, freshovi ano... kdo se chce přijít podívat je vítán, reservé v sekci pro VIP je samozřejmost ( to že bude fandit domácím také ) :wink:
Bohužel mám zrovna rýmu jak trám, což je mj. také způsobeno sobotní návštěvou Letenského stadionu, kde jsem v tichosti podporoval Příbram. :P Na další zápas se tak jen tak nevypravím, ale budu to sledovat v televizi. Jo a to hlavní: Držím ti palce!
Tatran Střešovice
Image
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:
xixor wrote: O protože teď Mikef body potřebuje a mě už body netrápí, rád dám body Mikefovi. A nemyslím si, že to je unfair, podle mě je to přesně opačně. Znáte to - dej, bude ti dáno a přej, bude ti přáno... :wink:
Pokud na to nahlížíš čistě z jednoho úhlu, a sice jako na pomoc kamarádovi (která Tě navíc vůbec nebolí), tak se Ti to může zdát správné. Když se na to zkusíš podívat objektivně, tak touto přátelskou pomocí zároveň sesíláš do Béčka (pravděpodobně) jednoho z trojice FC NBG – Fresh – Bizone.
no teda fuj. tohohle sem teda nečekal, že se v áčku dočkám - vzpomeňte si všichni, jak všem vadilo, když si to pouštěli mezi sebou FrrrFrr a HoriaciLes... já si myslím, že je to hodně nefér.

jinak po dnešku je jasné, že 49 bodů rovná se jistá záchrana - z ohrožených dokonce NBG a bizonovi stačí na jistou záchranu 48 bodů.
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:no teda fuj. tohohle sem teda nečekal, že se v áčku dočkám - vzpomeňte si všichni, jak všem vadilo, když si to pouštěli mezi sebou FrrrFrr a HoriaciLes... já si myslím, že je to hodně nefér.
Počkej, ty jako myslíš, že je to nefér i když jde o "kluky z jedný nejmenovaný firmy"? :?
Tatran Střešovice
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
tom17 wrote:
xixor wrote: O protože teď Mikef body potřebuje a mě už body netrápí, rád dám body Mikefovi. A nemyslím si, že to je unfair, podle mě je to přesně opačně. Znáte to - dej, bude ti dáno a přej, bude ti přáno... :wink:
Pokud na to nahlížíš čistě z jednoho úhlu, a sice jako na pomoc kamarádovi (která Tě navíc vůbec nebolí), tak se Ti to může zdát správné. Když se na to zkusíš podívat objektivně, tak touto přátelskou pomocí zároveň sesíláš do Béčka (pravděpodobně) jednoho z trojice FC NBG – Fresh – Bizone.
no teda fuj. tohohle sem teda nečekal, že se v áčku dočkám - vzpomeňte si všichni, jak všem vadilo, když si to pouštěli mezi sebou FrrrFrr a HoriaciLes... já si myslím, že je to hodně nefér.
Jsem stejného názoru. Kdysi to tady předváděli FrrrFrr a HoriaciLes; bono, oslíček a já si zase vzpomeneme na rumunskou trojku, která si to často pouštěla, jak se to hodilo - napoleonard (šampión 28.sezóny), bunicutzu (šampión 29.sezóny) a bizone (ale na tom asi také neshledáte nic špatného, poněvadž pocházejí z jednoho města a znají se).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

No hoši tedka na to koukám :D :D :D
Nejdulezitejsi match sezony skoro, kde jsem potreboval nutne 3body.. Jsem otocil az v 87. a 89min. :D
Ke všemu z penalty!

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
PaToM

Post by PaToM »

FC NBG wrote:No hoši tedka na to koukám :D :D :D
Nejdulezitejsi match sezony skoro, kde jsem potreboval nutne 3body.. Jsem otocil az v 87. a 89min. :D
Ke všemu z penalty!

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
:D To mi pripomína zápas našej futbalovej reprezentácie proti Poľsku na jeseň roku 2008 v kvalifikácii na MS 2010v JAR, keď sme od 70. minúty prehrávali po góle Smolareka a tuším v 86. a 88. minúte sme zápas otočili (oba góly dal Stano Šesták) po hrubých chybách poľského brankára.
Gratulujem k podobnému víťazstvu. :D
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Zítra uvidíte jak se hraje o záchranu :lol: :D :D
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

tom17 wrote:
oslicek wrote: no teda fuj. tohohle sem teda nečekal, že se v áčku dočkám - vzpomeňte si všichni, jak všem vadilo, když si to pouštěli mezi sebou FrrrFrr a HoriaciLes... já si myslím, že je to hodně nefér.
Jsem stejného názoru. Kdysi to tady předváděli FrrrFrr a HoriaciLes; bono, oslíček a já si zase vzpomeneme na rumunskou trojku, která si to často pouštěla, jak se to hodilo - napoleonard (šampión 28.sezóny), bunicutzu (šampión 29.sezóny) a bizone (ale na tom asi také neshledáte nic špatného, poněvadž pocházejí z jednoho města a znají se).
Jo, jo, souhlas. Taky se mi z toho lehce zvedá kufr. Na druhou stranu se musím přiznat, že jeden z důvodů, proč jsem měnil vlaječku, byl právě ten, abych nebyl případně v budoucnu "šikanován" těmi, kteří si potrpí na "čistý původ", takže mám vlastně taky máslo na hlavě :oops:

Prvotní chyba však samo není v tom co udělá zítra Xixir pro Mikefa, ale v tom co udělal Mikef pro Xixora...
tomkycz

Post by tomkycz »

je to doma !!! jsme zachráněni. Kuwa to je radosti... :D přeju všem hezký den 8)
kopeckar

Post by kopeckar »

Fresh si zastřílí proti poslednímu, tomkyč u Chmelařů a o černým Petrovi tak rozhodne vzájemný duel mezi Bizony a NBG. Hostům stačí i remíza. Tak jakpak to dopadne? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”