Divize A

Moderator: Czech Moderators

dawron
Team President

Re: Divize A

Post by dawron »

tom17 wrote:Přidám také pár postřehů k právě skončené sezóně, a to formou doplnění oslíčkova hodnocení, poněvadž s ním vesměs ve všem souhlasím.
oslicek wrote: Dvanáctý dawron - počítal sem s ním, že bude hrát o záchranu, ale až do posledního kola.
Pro mě mírné zklamání, nečekal jsem, že odpadne tak brzy.
Myslím, že to bylo jasné více méně hned po rozlosování sezóny. Přesto jsem chtěl bojovat seč to jen půjde a doufat v trochu toho štěstíčka. Jenže jsem udělal dvě chybná rozhodnutí (jednou šetřit a jednou nešetřit A-tým) a tím jsem si to de facto zazdil sám. Umístění po první polovině sezóny byl jen optický klam.

Bez problémů se mi ale podařilo zajistit si 12. místo, které znamená sestup zpět do B.2, která mi i nadále přijde kvalitativně nejslabší z Béček. Takže nic nebrání pokusu o opětovný postup do divize A. Jsem zkušenější, A-tým v následující sezóně dosáhne úplného výkonnostního maxima a postarší nedostatečné náhradníky jsem již počal odprodávat, abych je zkusil nahradit mladšími borci s perspektivou.
Mrzí mě, že jsem zatím nezískal žádnou pořádnou trofej, takže pohár z Béčka bych bral všemi deseti.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

Vidím, že tato sezóna si vyžádala rekordní počet stránek v tomto topicu, a sice cca 32 (oslíček vyhlásil tipovačku na str. 49) :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Dnešní přípravný zápas odehrajeme na půdě týmu Viastore..vše zbaleno a připraveno k odjezdu. Všichni v očekávání nastoupit ve stánku pro 42000 diváků. Předseda na tuto slávu uvolnil mistní chloubu autobus JZD kterým odcestují prominentní místní fan.. :mrgreen: Franta jakož to předseda místního celku pro rozvoj obce,rozhodl že týdení příjem s prodeje vajec půjde na nákup nových dresů jelikož jak podotkl na schůzy, pletené stulpny od manželek už ve světě asi nejsou IN...Takže na Viastore Stadium se mají na co těšit.... :mrgreen:
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
tom17
Team President

Post by tom17 »

Proluxis wrote:Dnešní přípravný zápas odehrajeme na půdě týmu Viastore..vše zbaleno a připraveno k odjezdu. Všichni v očekávání nastoupit ve stánku pro 42000 diváků. Předseda na tuto slávu uvolnil mistní chloubu autobus JZD kterým odcestují prominentní místní fan.. :mrgreen: Franta jakož to předseda místního celku pro rozvoj obce,rozhodl že týdení příjem s prodeje vajec půjde na nákup nových dresů jelikož jak podotkl na schůzy, pletené stulpny od manželek už ve světě asi nejsou IN...Takže na Viastore Stadium se mají na co těšit.... :mrgreen:
my se na vás také těšíme :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
mouven
Member of the Soccer Project Association

Post by mouven »

No nic po 3 sezonach se loucim.. Tak konecne nekdo vyhrajte zase tu ligu a ciao:-)
FK Bolka FOREVER
tomkycz

Post by tomkycz »

mouven wrote:No nic po 3 sezonach se loucim.. Tak konecne nekdo vyhrajte zase tu ligu a ciao:-)
ale tak byla to dobrá zkušenost co ? já si dám ještě jednu sezónku a taky valím, čekal jsem větší srandu 8)
oslicek

Post by oslicek »

tomkycz wrote:
mouven wrote:No nic po 3 sezonach se loucim.. Tak konecne nekdo vyhrajte zase tu ligu a ciao:-)
ale tak byla to dobrá zkušenost co ? já si dám ještě jednu sezónku a taky valím, čekal jsem větší srandu 8)
ostatní sme ti dělali adrenalín až do posledního kola a tobě se to nelíbilo? :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

oslicek wrote:
tomkycz wrote:
ostatní sme ti dělali adrenalín až do posledního kola a tobě se to nelíbilo? :-)
popravdě důvod proč jsem to zabalil je finanční hledisko. teď je ještě šance něco za moje lamy trhnout, a když už jsem prodělával i na domácích zápasech, bylo téměř rozhodnuto... ještě jsem chtěl zkusit pohár, ale když vidím, jak CML rozhoduje o postupujících, nemám zájem zkončit jako michal, mouven a další před nimi... ale byl to pěkný boj až do konce...

stále platí výprodej hráčů pro případné zájemce... všichni až na RM soliz jsou k mání...
dawron
Team President

Post by dawron »

Klubové finance mám na rozdíl od Tomkycze pevně pod kontrolou, takže rozprodej se určitě konat nebude. V plánu je zkusit se znovu poprat o postup do A. Mám na to dvě sezóny, než přejde stávající mančaft do kategorie veteránů. Pokud by se návrat podařil již v následující sezóně, bylo by to krásné, neboť bych tak dostal šanci složit reparát a splnit dlouhodobý cíl udržení se v divizi A. :-)
Ani potom ale kádr rozprodávat nebudu. Rozhodl jsem se ponechat si všechny hráče až do jejich samovolného odchodu do důchodu. Chci vyzkoušet, jak se bude bývalý A-divizní kádr propadat soutěžemi díky sešlosti věkem. :-)
Tatran Střešovice
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

a pak že nezažiju pocit lídra A divize...
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

ve své čtvrté sezoně v A jsem se poprvé dostal při startovním nasazení mimo vedoucí duo a skončil jsem na třetím místě..takže stále bedna ;-))

Pro úvodní duely mi byly nalosováni zajímavý rozhodčí... 100% , 93%, 96% :lol:

..takže good luck všem a odsuneme co nejvíce cizáků k sestupu......
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Tak tady jsou tipy jen tak od oka (nekoukal jsem na kádr ani na agr. rozhodčího v zápase atd.) :

Totemo Baka - Djerba 2:1
FCB Shucadlo - FC Widlaks 1:1
PC Bonner - N.I.F.C 1:0
Fresh - Bizone TM 2:1
City Wizards - FCB Mikef 2:0
s.k de twee linkervoeten - FC Strakapůd 0:1
u utd - FC Remedy 2:0
SKS Litoměřice - Viastore 0:4

Jinak přeju všem hodně štěstí do nový sezóny a co nejvíc českejch vlaječek do TOP 10 v A divizi :))
ps2512

Post by ps2512 »

FC NBG wrote:Tak tady jsou tipy jen tak od oka (nekoukal jsem na kádr ani na agr. rozhodčího v zápase atd.) :

Jinak přeju všem hodně štěstí do nový sezóny a co nejvíc českejch vlaječek do TOP 10 v A divizi :))
to jako 1. kolo a hned toto? :shock:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

ps2512 wrote:
FC NBG wrote:Tak tady jsou tipy jen tak od oka (nekoukal jsem na kádr ani na agr. rozhodčího v zápase atd.) :

Není nač čekat. :-) Buď to FCB doma zvládne a vyhraje, nebo si aspoň bude moci přestat dělat plané naděje. :-P
Tatran Střešovice
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

ps2512 wrote:

Na úvod lehčího soupeře. Co víc si přát. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”