Myslím, že to bylo jasné více méně hned po rozlosování sezóny. Přesto jsem chtěl bojovat seč to jen půjde a doufat v trochu toho štěstíčka. Jenže jsem udělal dvě chybná rozhodnutí (jednou šetřit a jednou nešetřit A-tým) a tím jsem si to de facto zazdil sám. Umístění po první polovině sezóny byl jen optický klam.tom17 wrote:Přidám také pár postřehů k právě skončené sezóně, a to formou doplnění oslíčkova hodnocení, poněvadž s ním vesměs ve všem souhlasím.
Pro mě mírné zklamání, nečekal jsem, že odpadne tak brzy.oslicek wrote: Dvanáctý dawron - počítal sem s ním, že bude hrát o záchranu, ale až do posledního kola.
Bez problémů se mi ale podařilo zajistit si 12. místo, které znamená sestup zpět do B.2, která mi i nadále přijde kvalitativně nejslabší z Béček. Takže nic nebrání pokusu o opětovný postup do divize A. Jsem zkušenější, A-tým v následující sezóně dosáhne úplného výkonnostního maxima a postarší nedostatečné náhradníky jsem již počal odprodávat, abych je zkusil nahradit mladšími borci s perspektivou.
Mrzí mě, že jsem zatím nezískal žádnou pořádnou trofej, takže pohár z Béčka bych bral všemi deseti.