se nedivimTiger Baros wrote:teïka když sem kupoval juniory, tak tenhle mì skoro všude pøebíjel

Moderator: Czech Moderators
k placi je spis cena za kterou kupuje 30letyho hraceadriano10 wrote:Jedna manažerka ode mne kupuje mého druhého nejlepšího hráèe, hráèe který toho tolik pro nás udìlal.. náš první a zároven jeden z nejlepších nákupù! Marc Leleu! Marc s námi byl u všeho vybojoval 2 prvenství v Géèku a v Fku. Výraznì se také podílel na složitém postupu do D14....
jE MI Z toho skoro do breku...
nìjakého Lelence, kterého nikdo nezná, to je toho... ale já jsem prodal Traorého... za 600kadriano10 wrote:Jedna manažerka ode mne kupuje mého druhého nejlepšího hráèe, hráèe který toho tolik pro nás udìlal.. náš první a zároven jeden z nejlepších nákupù! Marc Leleu! Marc s námi byl u všeho vybojoval 2 prvenství v Géèku a v Fku. Výraznì se také podílel na složitém postupu do D14....
jE MI Z toho skoro do breku...
hhYamagara no Miharu wrote:hmm, to bude nahrávat toèení penìz pøestupama... fajne
koupím vytrénovaného hráèe s morálkou na nule, postavím ho na jeden zápas a hned ho mrsknu zpátky na trh
PøesnìYamagara no Miharu wrote:hmm, to bude nahrávat toèení penìz pøestupama... fajne
koupím vytrénovaného hráèe s morálkou na nule, postavím ho na jeden zápas a hned ho mrsknu zpátky na trh
tss, za dávných èasù, když ty jsi ještì tahal kaèera, byl mým poznávacím znamením týmový duch na nuleTiger Baros wrote:A budeš mít náladu jako jáYamagara no Miharu wrote:hmm, to bude nahrávat toèení penìz pøestupama... fajne