Divize A

Moderator: Czech Moderators

bono25
Team President

posezonní bilancování

Post by bono25 »

Bilance za celou sezonu hovoří víc než jasně:

domácí zápasy - 13 2 0
zápasy venku - 7 5 3

celkem: 67 bodů 20 7 3 99:42

Hodnocení uplynulé sezony: ačkoliv na první pohled výtečná sezona, Rumunsko je pro nás země nezaslíbená - letošní 3 prohry na rumunských trávnících jsou hanebné... I v obranné fázi nám to oproti předchozím sezonám dost skříbalo (méně golů inkasoval i sestupující slovenský celek), naopak útočníci zaslouží jen chválu - hned dva z nich překonali magickou 20-tigolovou hranici a nebýt tureckého snajpra v Nopppových službách, bojovali by spolu o korunu krále střelců.

Cíl na novou sezonu: Velmi nenápadně posilujeme v závěru sezony a směle budeme vyhlašovat boj o titul - vždyť i Slávii se jednou za padesát let zadaří :lol:
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: posezonní bilancování

Post by oslicek »

bono25 wrote:Bilance za celou sezonu hovoří víc než jasně:

domácí zápasy - 13 2 0
zápasy venku - 7 5 3

celkem: 67 bodů 20 7 3 99:42

Hodnocení uplynulé sezony: ačkoliv na první pohled výtečná sezona, Rumunsko je pro nás země nezaslíbená - letošní 3 prohry na rumunských trávnících jsou hanebné... I v obranné fázi nám to oproti předchozím sezonám dost skříbalo (méně golů inkasoval i sestupující slovenský celek), naopak útočníci zaslouží jen chválu - hned dva z nich překonali magickou 20-tigolovou hranici a nebýt tureckého snajpra v Nopppových službách, bojovali by spolu o korunu krále střelců.

Cíl na novou sezonu: Velmi nenápadně posilujeme v závěru sezony a směle budeme vyhlašovat boj o titul - vždyť i Slávii se jednou za padesát let zadaří :lol:
No, já mám tu bilanci obdobnou - doma taky dvě remizy a jedna prohra a venku tak půl na půl. V Rumunsku sem sice neprohrál třikrát, ale jen jednou, ale nedal sem tam ani góla. Když sem se podíval pozorně na vzájemné zápasy Rumunů, tak sem dospěl, že mě mají radši než buníka neb mi pustili dva zápasy a jemu jen jeden :-).

Cíl na novou sezónu: 1) Porazit dvakrát MonteCore F.C. 2) Porazit dvakrát MonteCore F.C. 3) Porazit dvakrát MonteCore F.C. Chtěl sem tu teda napsat něco vzletného ve smyslu jako bono, ale obávám se, že když nepřestavují ani bono, ani bunicii, noppp s De Zoeloes mají načasované týmy na příští sezónu, Pattricka opustí smůla, resi bude mít větší kliku na agresívnější rozhodčí, bizone nebude hrát SP pohár jako teď, juvenardus se soustředí na ligu, ferda konečně vymačká z týmu jeho kvalitu, tak ze stávajících manžerů to může vyhrát opravdu naprosto každý. A když se podívám na nováčky, tak ze suverenity Royal Wolves jde hrůza, Babelki nejsou taky žádným nováčkem, zdánlivě trochu slabší nováčci přicházejí z B2, ale karloos asi divizi zadarmo nevyhrál a u raynooka je jistota, že pokud battle-strategy spočítá prohru 140:145, tak to nastaví tak, že vyhraje 146:145; z B3 sem nepřicházejí taky žádný ořezávátka, s williamsem sem tuhle sezónu už měl tu čest a bylo to jen tak tak.
Skoro bych se nebál napsat, že úspěchem bude nesestoupit, v mém případě i nezbankrotovat. Je docela zajímavé, že většina týmů to má načasované na tu příští sezónu - o to zajímavější boj o výhru to bude. Skoro si troufám tvrdit, že se bude rozhodovat až opravdu v posledním kole.
bono25
Team President

Re: Divize A

Post by bono25 »

trošku jsem očekával, že buníci po úspěšným ročníku vyprodají kádr, ale nezadařilo se....škoda, mohl kopírovat třeba Juvenarda a skončit příští rok v poli poražených :lol:
osobně to příští rok vidím taky dost našlápnutě, všichni 3 letošní Rumuni a Noppp budou chtít být nahoře (a nejspíš i budou) a k tomu očekávám další 3-4 týmy - takže z boje o titul klidně může být boj o záchranu :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

U mě se 7.místem nepanuje spokojenost, i když na druhou stranu – třetího a osmého v tabulce nakonec dělilo pouhých pět bodů.
Nejen mě překvapil Bono, rozhodně bych nečekal před startem sezóny, že má na to, prát se do předposledního kola o titul. Oslíček nepřekvapil, toho jsem nahoře čekal :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

zabojoval jsem...jindy jsem očekával dobrou sezonu a skončil kolem šestky, teď se sešlo víc faktorů a byl z toho málem titul :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no u nás panuje velká nespokojenost.....boj o sestup, navíc do posledního kola jsme rozhodně nečekali..... snad příští sezonu to už může být jen lepší :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak nová sezona se blíží, takže good luck všem čechům....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Tak je rozlosováno a na tabulku je krásný pohled....kdyby to takhle skončilo :lol:

Jinak první zápas s Nop Heroes - rozhodčí 30%... takže snad díky random udoláme remis.....
Big El

Post by Big El »

Tak pánové, držím palce! Pěkně jim ukažte, jak se to u nás kope. Hezky na ně vyrukujte s českou školou Masopustů, Panenků a Bicanů a nemusíte se bát vlka nic :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

tak dneska se podařilo vybojovat v áčku šest bodů (pač se starám o tým i raynookovi) - to je asi poprvé a naposled, co se takhle zadařilo :-).

jinak teda koukám na bizony a de zoeloe's a ty sou teda nechutně našlapaný - vypadá to, že tihle dva a bono budou bojovat o stupně vítězů. letos to ani nikdo zatím nevypouští, o to to bude zajímavější a určitě budou přibývat i nečekané výsledky jako dnešní první remíza v soutěži...
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:tak dneska se podařilo vybojovat v áčku šest bodů (pač se starám o tým i raynookovi) - to je asi poprvé a naposled, co se takhle zadařilo :-).

jinak teda koukám na bizony a de zoeloe's a ty sou teda nechutně našlapaný - vypadá to, že tihle dva a bono budou bojovat o stupně vítězů. letos to ani nikdo zatím nevypouští, o to to bude zajímavější a určitě budou přibývat i nečekané výsledky jako dnešní první remíza v soutěži...
no, remíza byla u mě vcelku očekávaná (a nakonec jsem jí s radostí přivítal - vzhledem k zápasu venku, sníženému týmspiritu a fyzičce většiny hráčů bych venku víc jak 145 asi stejně nezahrál)...bohužel letos nebudou slabí soupeři, jen občas to někdo prokaučuje, ale na to se nedá věčně spoléhat...Pro mě jsou letos jasní favoriti taky Bizoni a De Zoeloe´s - bohužel jsou trošku v jiné dimenzi než já :lol:
ale kdo ví, třeba zase překvapím 8)
oslicek

Post by oslicek »

tak dneska povinné tři body, cartus se profiluje asi na prvního jistého sestupujícího nestane-li se nějaký zázrak. pro mě překvapením jsou výkony royal wolves, tipoval sem je hodně vysoko...

jinak sem si téměř jistý, že nejspokojenějším manažerem po shlédnutí výsledků dnešních zápasů je bezesporu Patttrick... :-).
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Já jsem samozřejmě spokojený, ale potom co si Bizone včera večer střihnuli dva dle mě naprosto zbytečné přáteláky z poolu jsem věřil v remizu, no a nakonec zase jednou klika na agresi a je z toho výhra. Ale ono i kdyby nedostal ty červené karty, tak na součet výkonu 795 - 794, což přitom, že on hrál doma s agresí 90% a já s agresí 100% by snad dopadlo na remizu... ale výhra je samozřejmě lepší :lol:

Tak doufám, že se mě to štěstíčko bude ještě chvíli držet :mrgreen:
bono25
Team President

Post by bono25 »

gratuluju...já překvapivě doma jen remizoval s Resim...očekával jsem bohužel výhru :(
Big El

Post by Big El »

Pánové, pohled na průběžnou tabulku Áčka vypadá náramně. Teď už zbývá maličkost - jenom to udržet :wink: Držím palce a jen tak dál!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”