Ale je třeba dobře plánovat, aby soudný SP den nenastal náhodou dříve.tomkycz wrote:eště je tu třetí skupina manažerů, co zbaběle vyprodali a půjdou nahoru až král padne

Moderator: Czech Moderators
Ale je třeba dobře plánovat, aby soudný SP den nenastal náhodou dříve.tomkycz wrote:eště je tu třetí skupina manažerů, co zbaběle vyprodali a půjdou nahoru až král padne
No vidíš, ja si tam plánujem dovolenku ešte na 3 sezónyoliwapol wrote:Když to pujde podle plánu tak do 3 sezon se snad zase podívám do toho Ačka
jelikož se toho obávám už několik let a pořád nic, tak snad to ještě pár sezón vydrží... jdu na karban a pívec, tak zdárecmantel wrote:Ale je třeba dobře plánovat, aby soudný SP den nenastal náhodou dříve.tomkycz wrote:eště je tu třetí skupina manažerů, co zbaběle vyprodali a půjdou nahoru až král padne
O šiestej som mrkol, či sa tu niečo deje. nič sa nedialo. Tak som sa na "chvíľku" vyparilpalo wrote:my tu už dvě hodiny datlujem a Ty přijdeš a chceš abysme Tě bavili?Hippopotamus wrote:A inak ako sa máte decká? Nejako neprispievate, začínam sa nudiť
Otevri si lahvac a zapni solitaire...tomkycz wrote:jelikož se toho obávám už několik let a pořád nic, tak snad to ještě pár sezón vydrží... jdu na karban a pívec, tak zdárecmantel wrote:Ale je třeba dobře plánovat, aby soudný SP den nenastal náhodou dříve.tomkycz wrote:eště je tu třetí skupina manažerů, co zbaběle vyprodali a půjdou nahoru až král padne
Jsem zvědavý, kde budeš shánět náhrady za odcházející. na transferu je prd a to mám mnohem menší nároky.Hippopotamus wrote:No vidíš, ja si tam plánujem dovolenku ešte na 3 sezónyoliwapol wrote:Když to pujde podle plánu tak do 3 sezon se snad zase podívám do toho Ačka
Musíš používať náhradné zdroje - takmer polku tímu nemám z transferumantel wrote: Jsem zvědavý, kde budeš shánět náhrady za odcházející. na transferu je prd a to mám mnohem menší nároky.
Hippo pockal, az se prestane serifovat a farmari ve velkemHippopotamus wrote:Musíš používať náhradné zdroje - takmer polku tímu nemám z transferumantel wrote: Jsem zvědavý, kde budeš shánět náhrady za odcházející. na transferu je prd a to mám mnohem menší nároky.Snáď si nemyslíš, že by som len tak čakaním zohnal tím, aký mám
Zatim se usadit nestihlcrueface1 wrote:Příští úterý mám noční..tak nevím,jak se stihnu usadit u PC..
Problem to asi jepupajdi13 wrote:volno mám,takže není problem se tu s pupajdím sejít
Peesko klasicky kecal, jako uz jsme zvykly z jeho silackych prohlasenich v turnajichps2512 wrote:sice budu v práci, to znamená že i tu
karty, už se na mě asi čekáPaToM wrote:Čo je karban?
To si nemyslím, ale i tak to bude mnohem těžší. Prostě je jich čím dál méně.Hippopotamus wrote:Musíš používať náhradné zdroje - takmer polku tímu nemám z transferumantel wrote: Jsem zvědavý, kde budeš shánět náhrady za odcházející. na transferu je prd a to mám mnohem menší nároky.Snáď si nemyslíš, že by som len tak čakaním zohnal tím, aký mám
Tak to se tam doufám ještě že potkáme a nějakou podivnou náhodou tě porazím. nebo aspon zremizuju zápasHippopotamus wrote:No vidíš, ja si tam plánujem dovolenku ešte na 3 sezónyoliwapol wrote:Když to pujde podle plánu tak do 3 sezon se snad zase podívám do toho Ačka