Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

b

Post by b »

cau zajima mne 1 vec
kdyz v smpt nastavim best performance pro hrace a zadam jim idvidualni pokyny

je pak naka rovnice jak by se mel nastavit taktiku..protoze pripada mi ze si docela odporuje kdyz nastavim treba system podle smpt 3-4-3.a v taktice nastavim treba beton nebot vim ze souper je ok na utok a pritom dam aby hraci hrali utocne

nebo je to v poradnu ze hraci maj idividualni pokyny a halvane zenastavim treba utocnej beton :?:
miso857
Team President

Post by miso857 »

nevim co se chces zeptat ale delam vlastni zostavu nedavam na spmt ppouze nastavuju individualni pokyn.... a taktiku podle toho co mas silne...
b

Post by b »

miso857 wrote:nevim co se chces zeptat ale delam vlastni zostavu nedavam na spmt ppouze nastavuju individualni pokyn.... a taktiku podle toho co mas silne...
hchi se zeptat jestli po nastaveni hracu v smpt neexistuje doporucene nastaveni v hre jako treba bez taktiky

nebot i dalsi vec kdyz nastavim beton coz je obrana..a pritom aby hraci hrali utocne tak mi to docela odporuje

a nebo to pak znamena ze hraci hrajou obranou hru stim ze hrajou utocne :roll:
miso857
Team President

Post by miso857 »

ako sa clovek mozeš nad tmto zamyslat.. nastav si beton a styl daj maly nastav sio protiutoky a styl velky neviem o com ja hram protiutoky a styl 65% tusim...je to ono??
b

Post by b »

miso857 wrote:ako sa clovek mozeš nad tmto zamyslat.. nastav si beton a styl daj maly nastav sio protiutoky a styl velky neviem o com ja hram protiutoky a styl 65% tusim...je to ono??
no ja to prave rikam nebot tady kolega w.w

tet takhle vyhral zapas se silnejsim souperem nastavil si beton ale hral utocne..a vyhral 1-2..takze se pak divim jak hraci hrali jestli obrane nebo utocne :!:
miso857
Team President

Post by miso857 »

tak to nevim ja mam nastavenou jednu taktiku a jeden styl a at si delaj co chtej...
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

jj ja to tet mel tak ze sem proti evidentne silnejsimu souperi

dalo taktiku beton,,ale presto sem dal utocnej styl cca 65%
a vyplatilo se vyhral sem :wink:

jen nechapu jak to jde dohromady kdyz dam betona nastavim styl utocne tak mi nejde do hlavy jestli ti hraci vlastne betonujou ci hrajou utocne :?:
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

tak koukam ze se mi tu nikdo nev :twisted:enuje
Jokerinho

červeně vyznačený

Post by Jokerinho »

pls když si dám nastavení tréninku tak to co je červeně vyznačený,třeba rychlost... tak to je že mu to nejde a že je to potřeba trénovat a nebo naopak že to má dobrý ???? předem dějuju
miso857
Team President

Post by miso857 »

ludia prosim skor ako sem nieco napisete precitajte si pravidla http://www.soccerproject.com/login.php alebo predchadzajuce prispevky si asi treti co sa pyta a znamena to ze hrac ma namaxovanu tu hodnotu a vyssie uz nepojde inak aj logicky ked sa pozries a vidis ze hrac ma jedinu vlastnost na 80% a ostatne na 50 co povies treba tu na 80%este trenovat lebo je slaba?? sak aj trosku rozmyslajte pri tom :roll:
miso857
Team President

Post by miso857 »

TTS_zbynek
Team Board Member

Post by TTS_zbynek »

miso857 wrote:ludia prosim skor ako sem nieco napisete precitajte si pravidla http://www.soccerproject.com/login.php alebo predchadzajuce prispevky si asi treti co sa pyta a znamena to ze hrac ma namaxovanu tu hodnotu a vyssie uz nepojde inak aj logicky ked sa pozries a vidis ze hrac ma jedinu vlastnost na 80% a ostatne na 50 co povies treba tu na 80%este trenovat lebo je slaba?? sak aj trosku rozmyslajte pri tom :roll:
no èo je novy tak sa spytal od toho je tu to forum, a kdyz mas zlou naladu tak mu neodpisuj
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

TTS_zbynek wrote:
miso857 wrote:ludia prosim skor ako sem nieco napisete precitajte si pravidla http://www.soccerproject.com/login.php alebo predchadzajuce prispevky si asi treti co sa pyta a znamena to ze hrac ma namaxovanu tu hodnotu a vyssie uz nepojde inak aj logicky ked sa pozries a vidis ze hrac ma jedinu vlastnost na 80% a ostatne na 50 co povies treba tu na 80%este trenovat lebo je slaba?? sak aj trosku rozmyslajte pri tom :roll:
no èo je novy tak sa spytal od toho je tu to forum, a kdyz mas zlou naladu tak mu neodpisuj
jj presne ja se tu tak bavim sam pro sebe :evil: a pak vzdy dostanu odpoved ze se ptam na blbosti{jako ze bych to mel vedet}a jak uz mam 3 otazky zodpovi se mi vzy jen na 1
Evandro
Member of the Soccer Project Association

Post by Evandro »

Ale my taky nevime uplnì všechno...na zaèátek je fakt nejlepší si pøeèíst ty pravidla, hodnì to pomùže :wink:
Image
Image
Foxir
Member of the Soccer Project Association

Post by Foxir »

Pro novacky : Vsimnete si, ze je tu spousta 'staresinu', kteri Vam radi pomahaji, ale nedivte se, kdyz je nastve, ze se nekdo pta podesate na to same, co uz se nekdo ptal, opravdu je zakladem precist si pravidla a forum. A hlavne jsou otazky, na ktere zna odpoved malokdo nebo nikdo. Treba skryta dovednost... Napriklad ja tuto vlastnost beru pouze jako fakt, ma ji kazdy hrac, je 'skryta', da se sice spocitat, ale mne to nechava klidnym :)
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”