Divize B

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by kopeckar »

patqa wrote:
kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - nerazzurri. 1:2 (135:136)
... malému rostou zoubky a protože měl teploty a nespal, tak jsem se staral samozřejmě o něj. No a potom v polospánku jsem hrábl do sestavy a začal ji předělávat na 3-4-3 a to byla začátečnická chyba. ... :mrgreen:
Velmi vtipné. Dceři rostou zoubky a tak jsem neměl náladu do něčeho hrabat. Do přáteláku předtím jsem omylem poslal pár hráčů z áčka, tak jsem nějaký přijatelný výsledek odepsal a ono tohle :mrgreen: :mrgreen:
Tak to je dost dobrý. Každopádně gratulace a ať to malou nezlobí.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

kopeckar wrote:
patqa wrote:
kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - nerazzurri. 1:2 (135:136)
... malému rostou zoubky a protože měl teploty a nespal, tak jsem se staral samozřejmě o něj. No a potom v polospánku jsem hrábl do sestavy a začal ji předělávat na 3-4-3 a to byla začátečnická chyba. ... :mrgreen:
Velmi vtipné. Dceři rostou zoubky a tak jsem neměl náladu do něčeho hrabat. Do přáteláku předtím jsem omylem poslal pár hráčů z áčka, tak jsem nějaký přijatelný výsledek odepsal a ono tohle :mrgreen: :mrgreen:
Tak to je dost dobrý. Každopádně gratulace a ať to malou nezlobí.
By mě zajímalo co Vás dva potká před odvetou na taichi rumito a jaké pak budou výkony :lol: :wink:
Jinak, ve Vaší divize je palo 6., před ním jeden Polák, ale oba mají taky 3 body jako kopečkář. Tudíž jeden manažer okupuje placenou pozici a další 2 na sestupových pozicích, ale všichni mají stejně bodů :lol: Nicméně kdyby tohle nastalo po 30.kole, to by teprve byla ta správná sranda :mrgreen:
Last edited by Azor on Tue Aug 27, 2013 9:07 am, edited 1 time in total.
kopeckar

Post by kopeckar »

azor wrote: By mě zajímalo co Vás dva potká před odvetou na Blaťáku a jaké pak budou výkony :lol:
No mě spíš zajímá, co na to řekne soupeř, až budu chtít hrát zase doma.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

kopeckar wrote:
azor wrote: By mě zajímalo co Vás dva potká před odvetou na Blaťáku a jaké pak budou výkony :lol:
No mě spíš zajímá, co na to řekne soupeř, až budu chtít hrát zase doma.
Áááá, pardon, nastal menší error v mojí hlavě při psaní toho příspěvku :oops: :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

Azor wrote:nastal menší error v mojí hlavě při narození :oops: :lol:
sorry, ale nemohl jsem si pomoct... 8)
Azor

Post by Azor »

tomkycz wrote:
Azor wrote:nastal menší error v mojí hlavě při narození :oops: :lol:
sorry, ale nemohl jsem si pomoct... 8)
Hmmmmm :mrgreen:
Jinak, od Tebe už jsem zvyklý na narážky, viz. třeba před víc jak rokem ta maturita, a předtím ty moje kiksy že ano :lol: Vlastně se do mě strefoval tehdá i léblík, škoda že to už zabalil...
kopeckar

Post by kopeckar »

PANATHINAIKOS 2010 - ŇOUMÍCI. 1:2 (141:144)
Byl jsem v pokušení poslat dnes na plac svoje Áčko a zítřejší zápas s FC Remedy zkusit doma ubetonovat na remízu, zvlášť potom, co domácí manažér s poetickým jménem don kanal na náš zápas vyměnil trenéra. Nicméně kdo neriskuje zůstane outsiderem a tak šlo Béčko a důvěru nezklamalo (prognózy před zápasem byly 140,56:142,19) a vyválčilo 3 cenné bodíky. Jsme na 7.místě a zítra uvítáme u nás momentálně druhé FC Remedy. Již jen 2 týmy mají plný počet bodů a my uděláme vše pro to, aby jich zítra bylo zase méně. Držte nám palce.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

ŇOUMÍCI - FC Remedy. 1:1 (149:148)
Už druhý manažér po sobě na nás vyměnil před zápasem trenéra což je po 4 zápase v sezóně neklamným dokladem toho, že skutečné SP začíná defacto v B-divizi. Tímto se role obrátili a rázem se z nás stali před zápasem outsideři. Bylo nutné něco vymyslet a myslím, že i remedy73 bude ráno překvapen výsledkem. Ač výsledek může svádět k naší nespokojenosti, opak je pravdou, neboť jsme na spolufavorita neztratili další body a rozdíl mezi námi tak není hrozivých 6, ale kontaktní 3 body. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
palo

Post by palo »

dobrý zápas,gratuluju!
hlavní aspiranti na postup se předvedli... :wink:
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

palo wrote:dobrý zápas,gratuluju!
hlavní aspiranti na postup se předvedli... :wink:
Aspirace je krásná věc, ale předem nic rozhodnuto není. Má úterní chyba i dnešní remíza ze souboje s remedym73 dává šanci i dalším týmům. Každopádně díky za gratulaci. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

Příští týden nás čeká těžký boj 14, 1, 3, 4. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
sexy kote

Post by sexy kote »

kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FC Remedy. 1:1 (149:148)
Už druhý manažér po sobě na nás vyměnil před zápasem trenéra což je po 4 zápase v sezóně neklamným dokladem toho, že skutečné SP začíná defacto v B-divizi. Tímto se role obrátili a rázem se z nás stali před zápasem outsideři. Bylo nutné něco vymyslet a myslím, že i remedy73 bude ráno překvapen výsledkem. Ač výsledek může svádět k naší nespokojenosti, opak je pravdou, neboť jsme na spolufavorita neztratili další body a rozdíl mezi námi tak není hrozivých 6, ale kontaktní 3 body. :mrgreen:
Koukám, že se zde pomalu hledají vytáčky, kdyby se cesta zasekla a očekávané dva divizní pohárky nepřišly :mrgreen: Není už tak trošku po prvním týdnu špinavo v trenkách? Máš zahraný největší výkon z celé své divize, jseš tedy jasný favorit. Doma vyhrávat nad přímou konkurencí o postup je nutnost a musíš být připraven na to, že soupeř "něco zkusí" a tak je potřeba mít také nějaké kouzelné králíky pro tu situaci připravené 8)
kopeckar

Post by kopeckar »

sexy kote wrote: Koukám, že se zde pomalu hledají vytáčky, kdyby se cesta zasekla a očekávané dva divizní pohárky nepřišly :mrgreen: Není už tak trošku po prvním týdnu špinavo v trenkách? Máš zahraný největší výkon z celé své divize, jseš tedy jasný favorit. Doma vyhrávat nad přímou konkurencí o postup je nutnost a musíš být připraven na to, že soupeř "něco zkusí" a tak je potřeba mít také nějaké kouzelné králíky pro tu situaci připravené 8)
No chyba byla v tom úterku kde jsem, jak už jsem psal, vlastní chybou hloupě přišel nejen o 3 body do tabulky, ale také o 2% týmovky. Bohužel los tomu tak chtěl, že vzájemný zápas papírově největších favoritů na postup přišel už tak brzy a remedy73 toho mazácky využil, já jednoho zajíce z klobouku taky vytáhl a ten mi pomohl málem i k výhře, ač měl náš zápas podle předzápasových prognóz skončit vítězstvím hostů. Takže zatím není ztracen ani boj o pohárek. Já chtěl jen říci, že kdybych měl postoupit "až" z druhého místa, tak nebudu čekat do příští sezóny na pohárek. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

ŇOUMÍCI - Kasiątko Żywiec. 1:0 (142:132)
Další těsná výhra, my snad ani jinak vyhrávat neumíme, ale na druhou stranu nemáme nic proti 25 našim těsným výhrám ve zbývajících divizních zápasech 54.sezóny. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

LT-Snuopiniai - ŇOUMÍCI. 0:0 (142:145)
Dnes další ztráta po lepším výkonu. Nějak se už z toho stává tradice. Snad to nebude mít alespoň negativni dopad na naše postupové plány. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”