tyvole na co tenhle nemysli to je fakt masakr ne myslel sem atvar a co ty co che?krup72 wrote:jsi mu chtìl øíct, že má dobrej otvor? no... to ti podìkujeFifi.5 wrote:jo a jen mimochodem máš uplne nejvíc good atvar bo jak se tomu øíka miluju tvrdou muziku PUNKS NOT DEAD VOLE![]()
![]()
![]()
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: punker
a poradí mi teda nìkdo

s èím?Fifi.5 wrote:a poradí mi teda nìkdo![]()
![]()
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

když prodávám hráèe a dám ho zadarmo tak je to stejný jako když ho vyhodim nebo z toho co mu za smlouvu nabídnou mám nìjakej profit protože jak tam teda nìkdo mùže dát hodne dobrýho hráèe zadarmo to musí mít nìjakej zisk ze smlouvy ne?Lermik wrote:s èím?Fifi.5 wrote:a poradí mi teda nìkdo![]()
![]()
-
- Member of the Soccer Project Association
Ano, ne.Tom9k wrote:VIm, že už se tady o tom mluvilo, ale asi sem nedával pozor. Chtìl bych se ujistit, jestli o prodeji hráèe, který je na trhu "zdarma", rozhoduje nabídnutý plat, a jestli nìjakým zpùsobem mùžu zjistìt, kdo momentálnì nejlepší nabísku nabízí... díky
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Jestli jsem dobøe pochopil dotaz, tak - pokud dáš hráèe zdarma na trh, tak z toho nic nemáš. Nìkdy je na trhu zdarma hráè, kterej není v žádným klubu.Fifi.5 wrote:když prodávám hráèe a dám ho zadarmo tak je to stejný jako když ho vyhodim nebo z toho co mu za smlouvu nabídnou mám nìjakej profit protože jak tam teda nìkdo mùže dát hodne dobrýho hráèe zadarmo to musí mít nìjakej zisk ze smlouvy ne?Lermik wrote:s èím?Fifi.5 wrote:a poradí mi teda nìkdo![]()
![]()
Pokud chceš, aby tvejm dotazùm nìkdo porozumìl, pokus se používat interpunkci. Tohle je fakt hrùza.
ha
jako vobèas se mi to daøí psát nesrozumitelnì ale já myslim že zrovna tohle bylo fakt srozumitelný tak díky mooc

Fyzièka se po 15% doplòuje od 20 nebo od 21 let?
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

jakým zpùsobem se tvoøí výsledek zápasu ? zohledòuje se napøíklad udìlení èervené karty atd.?
napø. já teï hrál ÈESKÝ pohár, s oblíbeným týmem FC SADLO-SEMTEX( já
)
hodnocení 112 ku 114 takže poèítám vyrovnaný zápas, vyhrál sem 2:1,, to bych ještì bral, že sem vyhrál ,.nicménì, dostal sem góla v 83 minutì kdy soupeø již mìl dvì èervené karty + hráè zranìn a za nìj hrál hráè s výkonem 26.
normálnì bych asi tak gola dostat nemìl a spíš nìjakého pøidat co myslíte?
takhle budu muset hrát tøetí zápas, protože první skonèil 2:1 pro FC SADLO
napø. já teï hrál ÈESKÝ pohár, s oblíbeným týmem FC SADLO-SEMTEX( já

hodnocení 112 ku 114 takže poèítám vyrovnaný zápas, vyhrál sem 2:1,, to bych ještì bral, že sem vyhrál ,.nicménì, dostal sem góla v 83 minutì kdy soupeø již mìl dvì èervené karty + hráè zranìn a za nìj hrál hráè s výkonem 26.
normálnì bych asi tak gola dostat nemìl a spíš nìjakého pøidat co myslíte?
takhle budu muset hrát tøetí zápas, protože první skonèil 2:1 pro FC SADLO

-
jo tomu rozumíám ,ale jestli je to jen náhoda nebo mì nìkdo nemá rádfrankie_doparoma wrote:proste tvoji hraci si mysleli ze se uz nic nemuze stat, podcenilo to a Sadlos toho vyuzilogousek wrote:![]()
opravdovej fotbal taky neni nalajnovanej do predu...

to se mi nezdá, že by to nemìli nìjak stvoøitelé poøešený

FireFox
Dá se nìjak vyøešit problém s tím, že mi FireFox nechce zobrazovat èervenì vytrénované skilly? je to dost podstatnì, a nechci kvùli tomu mìnit prohlížeè díky
-
Re: FireFox
sa mi zda že èervene to vidíš iba u svojich hraèovkobop wrote:Dá se nìjak vyøešit problém s tím, že mi FireFox nechce zobrazovat èervenì vytrénované skilly? je to dost podstatnì, a nechci kvùli tomu mìnit prohlížeè díky
ja mám FF a ide mi to v poho

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP

. 3 dlhé roky bez SP

New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!