Toto si každej zajišťuje sám.jancarik wrote: 2litry vodky sale nevim kdo vsechno pomahal snad ti to organizacne pomuze![]()
![]()
My si bereme pro jistotu každej flašku růží, aby Pésko nemusel jezdit po okrese a hledat otevřenou benzinku

Moderator: Czech Moderators
Toto si každej zajišťuje sám.jancarik wrote: 2litry vodky sale nevim kdo vsechno pomahal snad ti to organizacne pomuze![]()
![]()
Romantici se poznají.Hadis wrote:Toto si každej zajišťuje sám.
My si bereme pro jistotu každej flašku růží, aby Pésko nemusel jezdit po okrese a hledat otevřenou benzinku
Já byl vždy romantik, jen jsem nevěděl, že i Hadis je.kopeckar wrote:Romantici se poznají.Hadis wrote:Toto si každej zajišťuje sám.
A předpokládám, že ti do ouška zpíval svoji nejoblíbenější :ps2512 wrote:Já byl vždy romantik, jen jsem nevěděl, že i Hadis je.
Projížďka jižní Moravou za vlahé letní noci, kdy jsme hledali nějaké růže
He, taká návšteva... to je ako u nás na zápasoch Corgoň Ligy.Hadis wrote:Místní derby navštěvuje v průměru tisíc a více diváků
i jáps2512 wrote:Já přifařím opět v pátek
No jistě, jen zbývá dořešit čím jedem a kdo řídí.xixor wrote:i jáps2512 wrote:Já přifařím opět v pátekI Robátko
I Mantel (troufnu si říci)
Tuž tam sfáráte a v Velkych Pavlovicach zas vyfárate, no ni?mantel wrote:No jistě, jen zbývá dořešit čím jedem a kdo řídí.
Chlope, tak dluhe štoly němame. Někeři sice pravija, že sa dokutame aj ku klokanom, ale fyzicky dukaz němame. Ch.j s tym, do Pavlovic sa jaksi doparvime, sice to něbudě šachtovym zugem, ale Mantel pry měl posledni profesak bet zraty kytičky, tuž co.kopeckar wrote: Tuž tam sfáráte a v Velkych Pavlovicach zas vyfárate, no ni?