Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

tom17 wrote:Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy
No já si toho taky všiml a dospěl jsem k následujícímu závěru (jestli si myslíte totéž), Účko se letos pokusí prohnat Julia, Michal znovu zkouší pohár a Xixor si dal ještě jedno kolo na rozmyšlenou, jestli zkusí ligu nebo pohár. Teď když uvidí, že to Účko vypustil zkusí Xixor vyhrát pohár. A to by bylo pro Čechy dobré, protože jsem přesvědčen o tom, že jednomu z dvojce Xixor - Michal se to povede. Teď jenom aby na sebe narazili co nejpozději :wink:
Andrew - Sokol Čejč
oslicek

Post by oslicek »

Sokol Cejc wrote:
tom17 wrote:Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy
No já si toho taky všiml a dospěl jsem k následujícímu závěru (jestli si myslíte totéž), Účko se letos pokusí prohnat Julia, Michal znovu zkouší pohár a Xixor si dal ještě jedno kolo na rozmyšlenou, jestli zkusí ligu nebo pohár. Teď když uvidí, že to Účko vypustil zkusí Xixor vyhrát pohár. A to by bylo pro Čechy dobré, protože jsem přesvědčen o tom, že jednomu z dvojce Xixor - Michal se to povede. Teď jenom aby na sebe narazili co nejpozději :wink:
já sem myslel, že tu bude konečně jeden český tým, který obhájí vítězství v SP poháru, ale koukal sem, že si "smolně" vypadl už v prvním zápase. jo, bylo by pěkné finále SP cupu mezi Michalem a xixorem :-).

po dnešku mám spokojenost fanoušků 67 - to sem nikdy v životě neměl a ještě je téměř jisté, že mi to zítra Fresh ještě sníží. hmmm, vidím to s tou záchranou pěkně bledě :-(.

Pattrickovi gratulace k prvnímu místu - nezapomeň si udělat screenshot :-) - mám taky někde jeden archivní ca. z před čtyř sezón, abych s tím mohl strašit vnoučata.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Mám pouze tuto, maximálně možná příští sezonu na to, abych sem mohl psát i jako účastník a ne jako neustálý přicmrndávač :mrgreen: . Šance na postup do A vidím tak 50/50. V případě že bych ovšem hrál i pohár, jsou nulové. Taky sem mi sestava nenastavovala lehce, ale jiná možnost skutečně není :?
Andrew - Sokol Čejč
Hadis

Post by Hadis »

a já :lol: :lol:
AC Had Bozak

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no jak jsem psal v tiskové zprávě.... třikrát po sobě jsem vypadl na penalty po lepším výkonu, vždy s týmy co měli řezníky kolem 80%....nasrání ve mě pořád přetrvává, ale nenastavovala se mi ta sestava lehce......alespon mám trénink na Xixorovu Plaketu slepého námořníka :lol: ...on takový výkon řady UTOK - 1 , ještě s pokynem Protiútoky :D , to se taky jen tak nevidí ... a i s tímto jsem dal alespon čestný úspěch 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaTTTTrick wrote:...on takový výkon řady UTOK - 1 , ještě s pokynem Protiútoky :D , to se taky jen tak nevidí ... a i s tímto jsem dal alespon čestný úspěch 8)
Golman Pleško v utoku se nechal zahanbit jiným lapkou hrajícím v záloze :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Sokol Cejc wrote: Šance na postup do A vidím tak 50/50.
Tuším, že to vyjde :wink:
VIASTORE
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

tom17 wrote:
Sokol Cejc wrote: Šance na postup do A vidím tak 50/50.
Tuším, že to vyjde :wink:

Heh, díval jsi se jak jsem momentálně na tom ? :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

Sokol Cejc wrote: Heh, díval jsi se jak jsem momentálně na tom ? :mrgreen:
Než jsem můj příspěvek odesílal, tak jsem se podíval, byl jsi na sestupové pozici. Na jeho obsahu trvám :)
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:
Sokol Cejc wrote: Heh, díval jsi se jak jsem momentálně na tom ? :mrgreen:
Než jsem můj příspěvek odesílal, tak jsem se podíval, byl jsi na sestupové pozici. Na jeho obsahu trvám :)
taky bych na tom trval - zkušený manažer přece nikdy nepřepálí začátek... takový julius ještě první zápas sezóny nikdy nevyhrál.

jinak sem nepochytil jednu věc - měl sem včera spokojenost fanoušků 67 a po jednom (opravdu jen jednom) prohraném zápase jim poklesla spokojenost na 55. zaspal sem nějakou změnu?
mantel

Post by mantel »

Už je to dávno , co jsem dělal přestavbu , ale matně si vzpomínám, že to skáče pokud těch prohraných (vyhraných) zápasů je více za sebou. Nicméně jsem z toho byl tenkrát vypleštěný a žádnou statistiku jsem si nedělal. Ale určitě tu jsou mraky lidí, co o tom budou vědět více.
Hadis

Post by Hadis »

oslicek wrote: jinak sem nepochytil jednu věc - měl sem včera spokojenost fanoušků 67 a po jednom (opravdu jen jednom) prohraném zápase jim poklesla spokojenost na 55. zaspal sem nějakou změnu?
určitě, ve středu v poháru jsem vytáhl fanoušky po výhře na krásných 35% z asi 20% a dnes, po prohře v lize jsou zpět na 20%.
Když stále prohráváš, třeba jako já, tak dolů spadnou hned, nahoru se to škrábe pomalu, ale když 2-3x po sobě vyhraješ v lize, máš zpět dobrých 50% nálady fanoušků.
AC Had Bozak

tomkycz

Post by tomkycz »

tak to nebudu mít dlouho spokojené fanoušky... 8)

jinak jsem sečetl krátkou obchodní bilanci: výprodejem stálého kádru jsem dosud inkasoval 56.120.000,- E. Agentovi a předchozímu majiteli hráče jsme z této částky vysolili 2.244.800,- E, čistá ruka tedy zatím 53.875.200,- E. Zbývá prodat poslední dva hráče bývalého základního kádru, jeden půjde zítra za cca 4M, poslední za 3M, tzn. čistý zisk z výprodeje činí 60M. To není žádná sláva, ale do začátku lepší než drátem do voka. Nyní máme na kontě něco přes 41M a tým samou lamu, tak uvidíme jak to půjde dál. Poznatky z obchodu: Zatím se mi nevyplácí kupovat nadějné juniory s dobrými hlavními a skrytou, na to dojíždím. Zato agr. lamy s vysokými hlavními se dají prodat skoro za dvojnásobek když se dobře koupí... Zatím vše koupeno na přímý přestup, nebaví mě se přehazovat a nemám náladu se s někým domlouvat, třeba časem... 8)

Všem aktivním účastníkům A divize držíme palce !!!
xixor

Post by xixor »

Hodnocení druhého ligového týdne v týmu FCB Shucadlo:

PO: FCB Shucadlo – Bizone 4:2 (147-128), sudí 97%
K zápasu se postavilo Béčko doplněné třemi hráči A teamu, protože před námi byl důležitý úterní zápas. Vsadili jsme i na „jistotu“ a hráli na součet 167. I soupeř přijel v hodně kombinované sestavě, ale ten to zkusil to napálit naplno. Výsledkem byla redka na jeho straně. Zápas ale především ovlivnilo to, že ho soupeř vzdal předem a poslal opravdu slabotu.

UT: U utd – FCB Shucadlo 1:0 (149-147), sudí 60%
Jak jsem avizoval, čekal nás těžký zápas v úterý. Výhodou pro náš tým mělo být to, že mančaft odpočíval a aby podal co nejlepší výkon, bylo pro klíčové hráče připraveno prodloužení smluv. Navíc měl být výhodou i sudí, který by měl domácím dělat problémy.
Soupeř šel do rizika a nasadil i svoje nejagresivnější hvězdy. V 79 minutě se mu to nevyplatilo a chytnul redku. My jsme hráli opatrněji, ovšem sudí si mlsnul i na nás…
Resumé: Typický zápas, kde soupeř musel riskovat a vyplatilo se mu to. Typický zápas pro to, kdy si člověk říká, jakou cenu má mít co nejméně agresivní mančaft…

ČT: FCB Shucadlo – City Wizards 4-1 (147-116), sudí 42%
Předzápasové propozice hovořily jasně pro nás a tak mohla vyběhnout kombinovaná sestava. Soupeř to vzdal, vědom si toho, že po poháru by to měl složité.

PÁ: Djerba – FCB Shucadlo 0:0 (145-148), sudí 62%
Vzhledem k tomu, že domácí jsou betonářským týmem, snažil jsem se jejich taktiku eliminovat jinak, než útokem. Vyběhla prakticky totožná sestava jako v úterý (ale s přípravným zápasem v nohách) a tentokrát agresivitu bez větších problémů ustála. Domácí to měli těžší, byli o krapet agresivnější a tak se u nich červenalo. Ovšem výkon +3 na všechny body nestačil…..

Závěr: Tento týden jsem chtěl naplno bodovat, ale máme jen 7 bodů, což považuji za velkou ztrátu. Na čelo soutěže ztrácíme 7. bodů a to už je kritické. Příští týden rozhodne, jestli to zkusíme v poháru nebo zůstane prioritou liga. Napoví zápas v úterý, kdy jedeme na PC Bonner.

FCB Shucadlo vs CML 1:3 :wink:
Last edited by xixor on Fri Mar 26, 2010 6:59 am, edited 1 time in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”