Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
- Member of the Soccer Project Association
No já si toho taky všiml a dospěl jsem k následujícímu závěru (jestli si myslíte totéž), Účko se letos pokusí prohnat Julia, Michal znovu zkouší pohár a Xixor si dal ještě jedno kolo na rozmyšlenou, jestli zkusí ligu nebo pohár. Teď když uvidí, že to Účko vypustil zkusí Xixor vyhrát pohár. A to by bylo pro Čechy dobré, protože jsem přesvědčen o tom, že jednomu z dvojce Xixor - Michal se to povede. Teď jenom aby na sebe narazili co nejpozdějitom17 wrote:Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy

Andrew - Sokol Čejč
já sem myslel, že tu bude konečně jeden český tým, který obhájí vítězství v SP poháru, ale koukal sem, že si "smolně" vypadl už v prvním zápase. jo, bylo by pěkné finále SP cupu mezi Michalem a xixoremSokol Cejc wrote:No já si toho taky všiml a dospěl jsem k následujícímu závěru (jestli si myslíte totéž), Účko se letos pokusí prohnat Julia, Michal znovu zkouší pohár a Xixor si dal ještě jedno kolo na rozmyšlenou, jestli zkusí ligu nebo pohár. Teď když uvidí, že to Účko vypustil zkusí Xixor vyhrát pohár. A to by bylo pro Čechy dobré, protože jsem přesvědčen o tom, že jednomu z dvojce Xixor - Michal se to povede. Teď jenom aby na sebe narazili co nejpozdějitom17 wrote:Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy

po dnešku mám spokojenost fanoušků 67 - to sem nikdy v životě neměl a ještě je téměř jisté, že mi to zítra Fresh ještě sníží. hmmm, vidím to s tou záchranou pěkně bledě

Pattrickovi gratulace k prvnímu místu - nezapomeň si udělat screenshot

-
Mám pouze tuto, maximálně možná příští sezonu na to, abych sem mohl psát i jako účastník a ne jako neustálý přicmrndávač
. Šance na postup do A vidím tak 50/50. V případě že bych ovšem hrál i pohár, jsou nulové. Taky sem mi sestava nenastavovala lehce, ale jiná možnost skutečně není 

Andrew - Sokol Čejč
-
a játom17 wrote:Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy

AC Had Bozak
-
no jak jsem psal v tiskové zprávě.... třikrát po sobě jsem vypadl na penalty po lepším výkonu, vždy s týmy co měli řezníky kolem 80%....nasrání ve mě pořád přetrvává, ale nenastavovala se mi ta sestava lehce......alespon mám trénink na Xixorovu Plaketu slepého námořníkatom17 wrote:Jestli jsem se nepřehlédl, tak 10 týmů se rozhodlo vůbec nepokoušet SP Pohár, včetně Účka. Naopak v něm zůstávají 2 česká želízka na titul – xixor a Michal. Pak ještě City Wizardś, s.k. de twee linkervoeten, Nike Itegem Football Club a FC Remedy

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Golman Pleško v utoku se nechal zahanbit jiným lapkou hrajícím v zálozePaTTTTrick wrote:...on takový výkon řady UTOK - 1 , ještě s pokynem Protiútoky, to se taky jen tak nevidí ... a i s tímto jsem dal alespon čestný úspěch

Tuším, že to vyjdeSokol Cejc wrote: Šance na postup do A vidím tak 50/50.

VIASTORE
-
tom17 wrote:Tuším, že to vyjdeSokol Cejc wrote: Šance na postup do A vidím tak 50/50.
Heh, díval jsi se jak jsem momentálně na tom ?

Andrew - Sokol Čejč
Než jsem můj příspěvek odesílal, tak jsem se podíval, byl jsi na sestupové pozici. Na jeho obsahu trvámSokol Cejc wrote: Heh, díval jsi se jak jsem momentálně na tom ?

VIASTORE
taky bych na tom trval - zkušený manažer přece nikdy nepřepálí začátek... takový julius ještě první zápas sezóny nikdy nevyhrál.tom17 wrote:Než jsem můj příspěvek odesílal, tak jsem se podíval, byl jsi na sestupové pozici. Na jeho obsahu trvámSokol Cejc wrote: Heh, díval jsi se jak jsem momentálně na tom ?
jinak sem nepochytil jednu věc - měl sem včera spokojenost fanoušků 67 a po jednom (opravdu jen jednom) prohraném zápase jim poklesla spokojenost na 55. zaspal sem nějakou změnu?
Už je to dávno , co jsem dělal přestavbu , ale matně si vzpomínám, že to skáče pokud těch prohraných (vyhraných) zápasů je více za sebou. Nicméně jsem z toho byl tenkrát vypleštěný a žádnou statistiku jsem si nedělal. Ale určitě tu jsou mraky lidí, co o tom budou vědět více.
-
určitě, ve středu v poháru jsem vytáhl fanoušky po výhře na krásných 35% z asi 20% a dnes, po prohře v lize jsou zpět na 20%.oslicek wrote: jinak sem nepochytil jednu věc - měl sem včera spokojenost fanoušků 67 a po jednom (opravdu jen jednom) prohraném zápase jim poklesla spokojenost na 55. zaspal sem nějakou změnu?
Když stále prohráváš, třeba jako já, tak dolů spadnou hned, nahoru se to škrábe pomalu, ale když 2-3x po sobě vyhraješ v lize, máš zpět dobrých 50% nálady fanoušků.
AC Had Bozak
-
tak to nebudu mít dlouho spokojené fanoušky...
jinak jsem sečetl krátkou obchodní bilanci: výprodejem stálého kádru jsem dosud inkasoval 56.120.000,- E. Agentovi a předchozímu majiteli hráče jsme z této částky vysolili 2.244.800,- E, čistá ruka tedy zatím 53.875.200,- E. Zbývá prodat poslední dva hráče bývalého základního kádru, jeden půjde zítra za cca 4M, poslední za 3M, tzn. čistý zisk z výprodeje činí 60M. To není žádná sláva, ale do začátku lepší než drátem do voka. Nyní máme na kontě něco přes 41M a tým samou lamu, tak uvidíme jak to půjde dál. Poznatky z obchodu: Zatím se mi nevyplácí kupovat nadějné juniory s dobrými hlavními a skrytou, na to dojíždím. Zato agr. lamy s vysokými hlavními se dají prodat skoro za dvojnásobek když se dobře koupí... Zatím vše koupeno na přímý přestup, nebaví mě se přehazovat a nemám náladu se s někým domlouvat, třeba časem...
Všem aktivním účastníkům A divize držíme palce !!!

jinak jsem sečetl krátkou obchodní bilanci: výprodejem stálého kádru jsem dosud inkasoval 56.120.000,- E. Agentovi a předchozímu majiteli hráče jsme z této částky vysolili 2.244.800,- E, čistá ruka tedy zatím 53.875.200,- E. Zbývá prodat poslední dva hráče bývalého základního kádru, jeden půjde zítra za cca 4M, poslední za 3M, tzn. čistý zisk z výprodeje činí 60M. To není žádná sláva, ale do začátku lepší než drátem do voka. Nyní máme na kontě něco přes 41M a tým samou lamu, tak uvidíme jak to půjde dál. Poznatky z obchodu: Zatím se mi nevyplácí kupovat nadějné juniory s dobrými hlavními a skrytou, na to dojíždím. Zato agr. lamy s vysokými hlavními se dají prodat skoro za dvojnásobek když se dobře koupí... Zatím vše koupeno na přímý přestup, nebaví mě se přehazovat a nemám náladu se s někým domlouvat, třeba časem...

Všem aktivním účastníkům A divize držíme palce !!!
-
Hodnocení druhého ligového týdne v týmu FCB Shucadlo:
PO: FCB Shucadlo – Bizone 4:2 (147-128), sudí 97%
K zápasu se postavilo Béčko doplněné třemi hráči A teamu, protože před námi byl důležitý úterní zápas. Vsadili jsme i na „jistotu“ a hráli na součet 167. I soupeř přijel v hodně kombinované sestavě, ale ten to zkusil to napálit naplno. Výsledkem byla redka na jeho straně. Zápas ale především ovlivnilo to, že ho soupeř vzdal předem a poslal opravdu slabotu.
UT: U utd – FCB Shucadlo 1:0 (149-147), sudí 60%
Jak jsem avizoval, čekal nás těžký zápas v úterý. Výhodou pro náš tým mělo být to, že mančaft odpočíval a aby podal co nejlepší výkon, bylo pro klíčové hráče připraveno prodloužení smluv. Navíc měl být výhodou i sudí, který by měl domácím dělat problémy.
Soupeř šel do rizika a nasadil i svoje nejagresivnější hvězdy. V 79 minutě se mu to nevyplatilo a chytnul redku. My jsme hráli opatrněji, ovšem sudí si mlsnul i na nás…
Resumé: Typický zápas, kde soupeř musel riskovat a vyplatilo se mu to. Typický zápas pro to, kdy si člověk říká, jakou cenu má mít co nejméně agresivní mančaft…
ČT: FCB Shucadlo – City Wizards 4-1 (147-116), sudí 42%
Předzápasové propozice hovořily jasně pro nás a tak mohla vyběhnout kombinovaná sestava. Soupeř to vzdal, vědom si toho, že po poháru by to měl složité.
PÁ: Djerba – FCB Shucadlo 0:0 (145-148), sudí 62%
Vzhledem k tomu, že domácí jsou betonářským týmem, snažil jsem se jejich taktiku eliminovat jinak, než útokem. Vyběhla prakticky totožná sestava jako v úterý (ale s přípravným zápasem v nohách) a tentokrát agresivitu bez větších problémů ustála. Domácí to měli těžší, byli o krapet agresivnější a tak se u nich červenalo. Ovšem výkon +3 na všechny body nestačil…..
Závěr: Tento týden jsem chtěl naplno bodovat, ale máme jen 7 bodů, což považuji za velkou ztrátu. Na čelo soutěže ztrácíme 7. bodů a to už je kritické. Příští týden rozhodne, jestli to zkusíme v poháru nebo zůstane prioritou liga. Napoví zápas v úterý, kdy jedeme na PC Bonner.
FCB Shucadlo vs CML 1:3
PO: FCB Shucadlo – Bizone 4:2 (147-128), sudí 97%
K zápasu se postavilo Béčko doplněné třemi hráči A teamu, protože před námi byl důležitý úterní zápas. Vsadili jsme i na „jistotu“ a hráli na součet 167. I soupeř přijel v hodně kombinované sestavě, ale ten to zkusil to napálit naplno. Výsledkem byla redka na jeho straně. Zápas ale především ovlivnilo to, že ho soupeř vzdal předem a poslal opravdu slabotu.
UT: U utd – FCB Shucadlo 1:0 (149-147), sudí 60%
Jak jsem avizoval, čekal nás těžký zápas v úterý. Výhodou pro náš tým mělo být to, že mančaft odpočíval a aby podal co nejlepší výkon, bylo pro klíčové hráče připraveno prodloužení smluv. Navíc měl být výhodou i sudí, který by měl domácím dělat problémy.
Soupeř šel do rizika a nasadil i svoje nejagresivnější hvězdy. V 79 minutě se mu to nevyplatilo a chytnul redku. My jsme hráli opatrněji, ovšem sudí si mlsnul i na nás…
Resumé: Typický zápas, kde soupeř musel riskovat a vyplatilo se mu to. Typický zápas pro to, kdy si člověk říká, jakou cenu má mít co nejméně agresivní mančaft…
ČT: FCB Shucadlo – City Wizards 4-1 (147-116), sudí 42%
Předzápasové propozice hovořily jasně pro nás a tak mohla vyběhnout kombinovaná sestava. Soupeř to vzdal, vědom si toho, že po poháru by to měl složité.
PÁ: Djerba – FCB Shucadlo 0:0 (145-148), sudí 62%
Vzhledem k tomu, že domácí jsou betonářským týmem, snažil jsem se jejich taktiku eliminovat jinak, než útokem. Vyběhla prakticky totožná sestava jako v úterý (ale s přípravným zápasem v nohách) a tentokrát agresivitu bez větších problémů ustála. Domácí to měli těžší, byli o krapet agresivnější a tak se u nich červenalo. Ovšem výkon +3 na všechny body nestačil…..
Závěr: Tento týden jsem chtěl naplno bodovat, ale máme jen 7 bodů, což považuji za velkou ztrátu. Na čelo soutěže ztrácíme 7. bodů a to už je kritické. Příští týden rozhodne, jestli to zkusíme v poháru nebo zůstane prioritou liga. Napoví zápas v úterý, kdy jedeme na PC Bonner.
FCB Shucadlo vs CML 1:3

Last edited by xixor on Fri Mar 26, 2010 6:59 am, edited 1 time in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0