Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

frankie_doparoma wrote:dotaz, co probehne driv, prestup nebo zapas v lize? (Jestli se nejdriv odehraje zapas v SP lize a az pak se uskutecni transfery a nebo jestli nejdriv transfery a az pak liga) :?:
Takze nejdriv je zapas a pak vse ostatni :) (uz jsem dostal odpoved na inglis foru)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
stuha
Team Board Member

Post by stuha »

frankie_doparoma wrote:dotaz, co probehne driv, prestup nebo zapas v lize? (Jestli se nejdriv odehraje zapas v SP lize a az pak se uskutecni transfery a nebo jestli nejdriv transfery a az pak liga) :?:
nejdriv zapas a pak pretup :wink:
stuha - Standa team
Výprodej týmu - všichni hráèi na prodej
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=12477

hráèi do 27 let a s výkonem pøes 70!!
staèí se podívat a napsat, kterýho chcete a já ho dám na trh
adam4
Team President

Post by adam4 »

Dík Krupovi72 a Frankimu doparomovi za odpovedi.
Frankie a kde jsi pridel na tak presnou castku?
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
adam4
Team President

Post by adam4 »

frankie_doparoma wrote:
krup72 wrote:jak je to s bonusama pøi podpisu, to nevím...
100k podpisovej bonus je jako 2439 plat
Takže když dám 400k bonus, nebude chtít plat? To asi ne. Pak se to asi nejak umerne meni ne?
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

frankie_doparoma wrote:
Takze nejdriv je zapas a pak vse ostatni :) (uz jsem dostal odpoved na inglis foru)
A jak je to s doplnenim fyzicky? Prvni je zapas a pak doplneni a nebo nejdrive doplneni fyzicky a pak zapas?..... ja si myslim ze nejdrive fyzicka a pak zapas, ale ty pises zapas a pak vse ostatni??
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
winters
Team President

Post by winters »

Fyzièka se doplòuje až po ligovém zápase! POZOR na to! Ligový zápas ve 04.00 hod. ráno je defakto posledním zápasem pøedchozího dne.
Image
laky7
Team Board Member

Post by laky7 »

mozno je to niekde napisane ale nenasiel som to ako je to z podpisom volnych hracov - nacom to zavisi viem ze na financiach ale zavazi aj to v ktorej lige hrajem? A co im viac zalahodi pri podpisu-plat alebo podpisovy bonus .
ps:vdaka za odpoved
Fantazik
Team Manager

domácí zápasy

Post by Fantazik »

Mohl by mi nìkdo øíci, jestli jsou zápasy pro domící tým nìjak zvýhodnìni? Jestli ten, kdo hraje doma má nìjakou výhodu a jakou. Díky
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

laky7 wrote:mozno je to niekde napisane ale nenasiel som to ako je to z podpisom volnych hracov - nacom to zavisi viem ze na financiach ale zavazi aj to v ktorej lige hrajem? A co im viac zalahodi pri podpisu-plat alebo podpisovy bonus .
divize je úplnì jedno, poèítají se pouze peníze..... oba bonusy (za výhru + podpisový) se pøipoèítavají k platu a podle toho se pak hodnotí. Napø. každých cca 100k podpisového bonusu se hodnotí cca jako 2400 plat. Apod. (nekde tady posledni dobou psal Frankie presna data)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

PaTTTTrick wrote:
laky7 wrote:mozno je to niekde napisane ale nenasiel som to ako je to z podpisom volnych hracov - nacom to zavisi viem ze na financiach ale zavazi aj to v ktorej lige hrajem? A co im viac zalahodi pri podpisu-plat alebo podpisovy bonus .
divize je úplnì jedno, poèítají se pouze peníze..... oba bonusy (za výhru + podpisový) se pøipoèítavají k platu a podle toho se pak hodnotí. Napø. každých cca 100k podpisového bonusu se hodnotí cca jako 2400 plat. Apod. (nekde tady posledni dobou psal Frankie presna data)
Z toho vyplývá co?? Že je lepší uplatit hráèe spíše vìtším podpisovým vzorem, když hraje èasto. Nìjak si nedokážu pøedstavit, co je tedy lepší a výhodnìjší. Díky
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Fantazik wrote:
PaTTTTrick wrote:
Z toho vyplývá co?? Že je lepší uplatit hráèe spíše vìtším podpisovým vzorem, když hraje èasto. Nìjak si nedokážu pøedstavit, co je tedy lepší a výhodnìjší. Díky
to znamená, že se ve finále hodnotí všechno.... jeden manažer nabídne tøeba plat 10.000,-- a žádný bonus, druhý nabídne 9.000 + podpisový bonus 100.000,--...takže pokud už nebude žádný další manažer, tak vyhraje ten druhý, protože po pøepoèítání bonusu na plat to bude 10.000 < 11.400

Cili je uplnì jedno jestli mu ty prachy nabídneš v základní platu nebo v nìjakých bonusech, pro to jestli k tobe prijde nebo ne rozhoduje celkový souèet všech nabídek.
Evandro

Re: domácí zápasy

Post by Evandro »

Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci, jestli jsou zápasy pro domící tým nìjak zvýhodnìni? Jestli ten, kdo hraje doma má nìjakou výhodu a jakou. Díky
Já myslím, že nìjaká výhoda v tom bude.
1)tøeba dnes sem hrál ligu venku, podal sem výkon o 4 lepší a pøesto jen remíza :x
2)v pohárech je možnost zapnutí výhody domácího prostøedí, takže na tom asi nìco bude
3)mùžeš si pod tím pøedstavit podporu domácích fandù, èasto taky rozhodèí pomáhají domácím atd. :D
Image
Image
Papik
Team Manager

Post by Papik »

winters wrote:Fyzièka se doplòuje až po ligovém zápase! POZOR na to! Ligový zápas ve 04.00 hod. ráno je defakto posledním zápasem pøedchozího dne.
Tak to je docela dementní :roll: Do teï jsem koumal, proè to není to pravé oøechové a ejhle. Ale je to docela škoda, že to není naopak, pøišlo by mi to logiètìjší.
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papik wrote:
winters wrote:Fyzièka se doplòuje až po ligovém zápase! POZOR na to! Ligový zápas ve 04.00 hod. ráno je defakto posledním zápasem pøedchozího dne.
Tak to je docela dementní :roll: Do teï jsem koumal, proè to není to pravé oøechové a ejhle. Ale je to docela škoda, že to není naopak, pøišlo by mi to logiètìjší.
jo jo, taky by mi to pøišlo logiètìjší, takto jsou preferovaný Ti, kteøí hrají málo zápasù okolo.
krup72

Post by krup72 »

Papik wrote:
opaènì to nejde ... pøi tréninku nìkdy dojde ke zranìní... pokud by se pøi tréninku zranil hráè, který byl nominován na utkání, musel by za nìj od zaèátku náhradník...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”