Takze nejdriv je zapas a pak vse ostatnifrankie_doparoma wrote:dotaz, co probehne driv, prestup nebo zapas v lize? (Jestli se nejdriv odehraje zapas v SP lize a az pak se uskutecni transfery a nebo jestli nejdriv transfery a az pak liga)

Moderator: Czech Moderators
Takze nejdriv je zapas a pak vse ostatnifrankie_doparoma wrote:dotaz, co probehne driv, prestup nebo zapas v lize? (Jestli se nejdriv odehraje zapas v SP lize a az pak se uskutecni transfery a nebo jestli nejdriv transfery a az pak liga)
nejdriv zapas a pak pretupfrankie_doparoma wrote:dotaz, co probehne driv, prestup nebo zapas v lize? (Jestli se nejdriv odehraje zapas v SP lize a az pak se uskutecni transfery a nebo jestli nejdriv transfery a az pak liga)
Takže když dám 400k bonus, nebude chtít plat? To asi ne. Pak se to asi nejak umerne meni ne?frankie_doparoma wrote:100k podpisovej bonus je jako 2439 platkrup72 wrote:jak je to s bonusama pøi podpisu, to nevím...
A jak je to s doplnenim fyzicky? Prvni je zapas a pak doplneni a nebo nejdrive doplneni fyzicky a pak zapas?..... ja si myslim ze nejdrive fyzicka a pak zapas, ale ty pises zapas a pak vse ostatni??frankie_doparoma wrote:Takze nejdriv je zapas a pak vse ostatnifrankie_doparoma wrote:dotaz, co probehne driv, prestup nebo zapas v lize? (Jestli se nejdriv odehraje zapas v SP lize a az pak se uskutecni transfery a nebo jestli nejdriv transfery a az pak liga)(uz jsem dostal odpoved na inglis foru)
divize je úplnì jedno, poèítají se pouze peníze..... oba bonusy (za výhru + podpisový) se pøipoèítavají k platu a podle toho se pak hodnotí. Napø. každých cca 100k podpisového bonusu se hodnotí cca jako 2400 plat. Apod. (nekde tady posledni dobou psal Frankie presna data)laky7 wrote:mozno je to niekde napisane ale nenasiel som to ako je to z podpisom volnych hracov - nacom to zavisi viem ze na financiach ale zavazi aj to v ktorej lige hrajem? A co im viac zalahodi pri podpisu-plat alebo podpisovy bonus .
ps:vdaka za odpoved
Z toho vyplývá co?? Že je lepší uplatit hráèe spíše vìtším podpisovým vzorem, když hraje èasto. Nìjak si nedokážu pøedstavit, co je tedy lepší a výhodnìjší. DíkyPaTTTTrick wrote:divize je úplnì jedno, poèítají se pouze peníze..... oba bonusy (za výhru + podpisový) se pøipoèítavají k platu a podle toho se pak hodnotí. Napø. každých cca 100k podpisového bonusu se hodnotí cca jako 2400 plat. Apod. (nekde tady posledni dobou psal Frankie presna data)laky7 wrote:mozno je to niekde napisane ale nenasiel som to ako je to z podpisom volnych hracov - nacom to zavisi viem ze na financiach ale zavazi aj to v ktorej lige hrajem? A co im viac zalahodi pri podpisu-plat alebo podpisovy bonus .
to znamená, že se ve finále hodnotí všechno.... jeden manažer nabídne tøeba plat 10.000,-- a žádný bonus, druhý nabídne 9.000 + podpisový bonus 100.000,--...takže pokud už nebude žádný další manažer, tak vyhraje ten druhý, protože po pøepoèítání bonusu na plat to bude 10.000 < 11.400Fantazik wrote:Z toho vyplývá co?? Že je lepší uplatit hráèe spíše vìtším podpisovým vzorem, když hraje èasto. Nìjak si nedokážu pøedstavit, co je tedy lepší a výhodnìjší. DíkyPaTTTTrick wrote:divize je úplnì jedno, poèítají se pouze peníze..... oba bonusy (za výhru + podpisový) se pøipoèítavají k platu a podle toho se pak hodnotí. Napø. každých cca 100k podpisového bonusu se hodnotí cca jako 2400 plat. Apod. (nekde tady posledni dobou psal Frankie presna data)laky7 wrote:mozno je to niekde napisane ale nenasiel som to ako je to z podpisom volnych hracov - nacom to zavisi viem ze na financiach ale zavazi aj to v ktorej lige hrajem? A co im viac zalahodi pri podpisu-plat alebo podpisovy bonus .
Já myslím, že nìjaká výhoda v tom bude.Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci, jestli jsou zápasy pro domící tým nìjak zvýhodnìni? Jestli ten, kdo hraje doma má nìjakou výhodu a jakou. Díky
Tak to je docela dementníwinters wrote:Fyzièka se doplòuje až po ligovém zápase! POZOR na to! Ligový zápas ve 04.00 hod. ráno je defakto posledním zápasem pøedchozího dne.
jo jo, taky by mi to pøišlo logiètìjší, takto jsou preferovaný Ti, kteøí hrají málo zápasù okolo.Papik wrote:Tak to je docela dementníwinters wrote:Fyzièka se doplòuje až po ligovém zápase! POZOR na to! Ligový zápas ve 04.00 hod. ráno je defakto posledním zápasem pøedchozího dne.Do teï jsem koumal, proè to není to pravé oøechové a ejhle. Ale je to docela škoda, že to není naopak, pøišlo by mi to logiètìjší.
opaènì to nejde ... pøi tréninku nìkdy dojde ke zranìní... pokud by se pøi tréninku zranil hráè, který byl nominován na utkání, musel by za nìj od zaèátku náhradník...Papik wrote:Tak to je docela dementníwinters wrote:Fyzièka se doplòuje až po ligovém zápase! POZOR na to! Ligový zápas ve 04.00 hod. ráno je defakto posledním zápasem pøedchozího dne.Do teï jsem koumal, proè to není to pravé oøechové a ejhle. Ale je to docela škoda, že to není naopak, pøišlo by mi to logiètìjší.