Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

tak tenhle týden se naplnila asi nejčernější můra a zdá se, že sestup je nevyhnutelný. čtyři zápasy se skóre nula bodů je dost tristní. je to samá červená a když už není, tak si to pokazím sám. včera odpoledne sem si říkal, minimáně bod z dnešního zápasu je doma, protože všem prodloužím na 100/100 a měl bych dát asi 150-151 a to by na remízu mělo stačit. jenže,... sem zjistil, že pokud hráč má smlouvu 2/32, tak ji sice s radostí prodlouží, ale morálka mu neposkočí - takhle sem vtipně prodloužil pěti hráčům z áčka...

ve finále i s pohárem je to sedm proher v řadě - to je zcela jistě osobní rekord. příští týden mám dva stěžejní zápasy - proti resimu a proti city wizards s rozhodčím 82 - když se nezadaří, asi budu následovat tomkycze :-(. ach jo.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: ve finále i s pohárem je to sedm proher v řadě - to je zcela jistě osobní rekord. příští týden mám dva stěžejní zápasy - proti resimu a proti city wizards s rozhodčím 82 - když se nezadaří, asi budu následovat tomkycze :-(. ach jo.
Věřím, že to půjde; nemáš už určitě tým na to, aby jsi hrál o špici, ale záchrana by v Tvých silách měla být :wink:

K hodnocení mého 2. týdne:

Byl ještě úspěšnější než ten první, poněvadž se mi podařilo získat plný počet bodů. V pondělí u Niklose to nebylo zase tak obtížné, protože měl kvůli transferům pokleslou náladu. Výhra 0-1 po výkonech 140-148. V úterý jsem přivítal doma Lévé nohy, pro mnohé černého koně soutěže, jak je patrné z tipovačky. U mě však nepředvedl nic zázračného a odvezl si porážku 1-0 po výkonech 147-143. Nepatrně se mi připomněl CML, když soupeřovy řezníky nechal bez povšimnutí, ale jeden z mých beránků dostal červenou kartu.

Ze čtvrtečního zápasu s Bizonem jsem měl poněkud obavy (rozhodčí 25%), pomohla mi však předzápasová výměna trenéra a po výkonech 146-149 jsem zvítězil v divoké přestřelce 4:5. Můj nový trenér už dostal smlouvu na 3 roky. V pátek mě čekalo domácí utkání s MikeF a ačkoli byl rozhodčí poněkud nevyzpytatelný, předzápasový výhled nevypadal vůbec špatně. Výhra 2-1 po výkonech 143-136.

Suma sumárum: Zatím náskok 14 bodů na sestupovou pozici, k tomu průběžné 1. místo, takže spokojenost, velká spokojenost. Příští týden už se bude konat návrat do reality, mám před sebou 3 venkovní zápasy, a to u oslíčka (rozhodčí 44%), u FC Remedy (rozhodčí 45%) a u Účka (rozhodčí 40%). Doma pak Djerba. Kdyby se mi podařilo získat 6 bodů, bylo by to skvělé.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

xixor wrote:
Závěr: Tento týden jsem chtěl naplno bodovat, ale máme jen 7 bodů, což považuji za velkou ztrátu. Na čelo soutěže ztrácíme 7. bodů a to už je kritické. Příští týden rozhodne, jestli to zkusíme v poháru nebo zůstane prioritou liga. Napoví zápas v úterý, kdy jedeme na PC Bonner.

FCB Shucadlo vs CML 1:3 :wink:
No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje :D ... poté co Resi prodloužil 4 hráče na domácí zápas, tak ve čtvrtek to samé udělal MikeF a dokonce tuším 7 hráčům a dnes dokonce i JuliusCeasar, ten prodloužil 9-ti hráčům a zbylé dva měl ve čtvrtek v trestu, takže na mě šel se 100/100 se všemi........ o to cenější je trochu štastná remíza za výkon 145 - 149

Tento týden, vzhledem k přípravě soupeřů, spokojenost s 8 body.... venku i doma výhra a remíza, pořád krásná místo na bedně, ztráta na čelo 4body, ale hlavně 10b na sestup :D

Příští týden ukáže jak na tom opravdu jsme..... venku Fresh, doma Xixor, venku Levonoháček a doma Michal..... výhodou by mohlo být že jak Levonoha tak Michal jsou stále v poháru, tak uvidíme jestli toho využijeme....

Překvapením je pro mě krom mého výkonu zatím Resi a Oslíček....oba jsem čekal trochu někde jinde :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
xixor

Post by xixor »

PaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje :D
Tak respekt jsi měl dle mého vždy..... A co se týče mě, jeví se mi zápas s tebou opravdu klíčovým (ztratil jsem moc bodů) a stojím před rozcestím - jestli hrát ligu nebo pohár.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

xixor wrote:
PaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje :D
Tak respekt jsi měl dle mého vždy..... A co se týče mě, jeví se mi zápas s tebou opravdu klíčovým (ztratil jsem moc bodů) a stojím před rozcestím - jestli hrát ligu nebo pohár.
ani já nechci ztrácet v lize moc bodu, takže mi až tak úplně nebude vadit, když "Tě" donutím soustředit se na pohár a sem tam občas obrat někoho o body :)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
xixor

Post by xixor »

PaTTTTrick wrote: ani já nechci ztrácet v lize moc bodu, takže mi až tak úplně nebude vadit, když "Tě" donutím soustředit se na pohár a sem tam občas obrat někoho o body :)
Niema problema :mrgreen:
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

xixor wrote:
PaTTTTrick wrote: ani já nechci ztrácet v lize moc bodu, takže mi až tak úplně nebude vadit, když "Tě" donutím soustředit se na pohár a sem tam občas obrat někoho o body :)
Niema problema :mrgreen:
No a nechceš si to rozmyslet už v pondělí... uterý vypustit a soustředit se na středeční pohár, přece jen Duffyho Mocné draky není radno podcenit, vzpomen na Michala loni :lol:
xixor

Post by xixor »

PaTTTTrick wrote: No a nechceš si to rozmyslet už v pondělí... uterý vypustit a soustředit se na středeční pohár, přece jen Duffyho Mocné draky není radno podcenit, vzpomen na Michala loni :lol:
Mocní draci budou muset počkat až na to, jak dopadnou ligové zápasy v PO a UT. :wink:
..... Mě se předloni taky podařilo v poháru slušně vypadnout s U Utd, když sudí shledal jeho řezníky v rouše beránčím, ale nás pěkně podělil redkou. (To je ten ročník, kdy U utd vyhrál na pentele nad Michalem). Proto pohár nemám rád, člověk tam musí mít až příliš štěstí, aby uspěl.
ps2512

Post by ps2512 »

Andrew, řekni jim že to není o štěstí, ale o umu manažera :mrgreen: :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje :D ... poté co Resi prodloužil 4 hráče na domácí zápas, tak ve čtvrtek to samé udělal MikeF a dokonce tuším 7 hráčům a dnes dokonce i JuliusCeasar, ten prodloužil 9-ti hráčům a zbylé dva měl ve čtvrtek v trestu, takže na mě šel se 100/100 se všemi........ o to cenější je trochu štastná remíza za výkon 145 - 149
tak černá můra s prodlužováním smluv pokračuje, na zítřek xixor prodloužil taktéž devíti hráčům, tož nezůstal jsem pozadu a tak lze zítra čekat boj pořádně na ostro.. .zvlášt když rozhodčí s 97% taky určitě nezůstane pozadu ;)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:
PaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje :D ... poté co Resi prodloužil 4 hráče na domácí zápas, tak ve čtvrtek to samé udělal MikeF a dokonce tuším 7 hráčům a dnes dokonce i JuliusCeasar, ten prodloužil 9-ti hráčům a zbylé dva měl ve čtvrtek v trestu, takže na mě šel se 100/100 se všemi........ o to cenější je trochu štastná remíza za výkon 145 - 149
tak černá můra s prodlužováním smluv pokračuje, na zítřek xixor prodloužil taktéž devíti hráčům, tož nezůstal jsem pozadu a tak lze zítra čekat boj pořádně na ostro.. .zvlášt když rozhodčí s 97% taky určitě nezůstane pozadu ;)
uff, klika jako prase, oba jsme při 97% rozhodčí hráli na 100% agresi.... u mě zranění v 50 minutě a střídání za výkon 71 => 64, u Xixora vyloučení v 83 minutě..... výsledek výkony 148 - 147 a štastná výhra 2:1 (na výkony hráčů 800 - 805, což v průměru dělá 72,72 - 73,2..díky domácí prostředí :) ).... Xixi, hodně štěstí v poháru :lol:
xixor

Post by xixor »

PaTTTTrick wrote:.... Xixi, hodně štěstí v poháru :lol:
Díky, budeme ho potřebovat. :wink:

PS: Je to pro mě určitým způsobem i úleva, protože bych stejně hrál jen o druhé místo. To by se sice mohlo podařit, ale to mě upřímně řečeno nebaví. A tak se zkusím zaměřit na pohár, když mám už poslední sezónu na to, aby něco dokázal.

PS2: Po sezóně začně výprodej, protože staříci už jsou na hraně. Peníze bych na příští sezónu ještě měl, jenže to bych musel nakoupit moc postů a už se mi nechce v týmech hledat a oslovovat manažery (jinak to nejde, na trhu je většinou kulové, jako vždy).
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

xixor wrote:
PaTTTTrick wrote:.... Xixi, hodně štěstí v poháru :lol:
Díky, budeme ho potřebovat. :wink:

PS: Je to pro mě určitým způsobem i úleva, protože bych stejně hrál jen o druhé místo. To by se sice mohlo podařit, ale to mě upřímně řečeno nebaví. A tak se zkusím zaměřit na pohár, když mám už poslední sezónu na to, aby něco dokázal.

PS2: Po sezóně začně výprodej, protože staříci už jsou na hraně. Peníze bych na příští sezónu ještě měl, jenže to bych musel nakoupit moc postů a už se mi nechce v týmech hledat a oslovovat manažery (jinak to nejde, na trhu je většinou kulové, jako vždy).
hm, taky jsem chtěl dělat po sezoně výprodej, ale to už seš po Resim druhý a tak to by moc kšeft nebyl... :cry:
xixor

Post by xixor »

PaTTTTrick wrote: hm, taky jsem chtěl dělat po sezoně výprodej, ale to už seš po Resim druhý a tak to by moc kšeft nebyl... :cry:
No myslím, že nebudeme sami :lol: . Každopádně máš vždy možnost ten výprodej udělat teď. :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no tak i Michal vypustil pohár a nejspíše se hodlá pustit do boje s Juliem, takže nám Xixi vychází vychází v poháru jako jasná česká jednička.... go chlapci.....
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”