ve finále i s pohárem je to sedm proher v řadě - to je zcela jistě osobní rekord. příští týden mám dva stěžejní zápasy - proti resimu a proti city wizards s rozhodčím 82 - když se nezadaří, asi budu následovat tomkycze

Moderator: Czech Moderators
Věřím, že to půjde; nemáš už určitě tým na to, aby jsi hrál o špici, ale záchrana by v Tvých silách měla býtoslicek wrote: ve finále i s pohárem je to sedm proher v řadě - to je zcela jistě osobní rekord. příští týden mám dva stěžejní zápasy - proti resimu a proti city wizards s rozhodčím 82 - když se nezadaří, asi budu následovat tomkycze. ach jo.
No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojujexixor wrote:
Závěr: Tento týden jsem chtěl naplno bodovat, ale máme jen 7 bodů, což považuji za velkou ztrátu. Na čelo soutěže ztrácíme 7. bodů a to už je kritické. Příští týden rozhodne, jestli to zkusíme v poháru nebo zůstane prioritou liga. Napoví zápas v úterý, kdy jedeme na PC Bonner.
FCB Shucadlo vs CML 1:3
Tak respekt jsi měl dle mého vždy..... A co se týče mě, jeví se mi zápas s tebou opravdu klíčovým (ztratil jsem moc bodů) a stojím před rozcestím - jestli hrát ligu nebo pohár.PaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje![]()
ani já nechci ztrácet v lize moc bodu, takže mi až tak úplně nebude vadit, když "Tě" donutím soustředit se na pohár a sem tam občas obrat někoho o bodyxixor wrote:Tak respekt jsi měl dle mého vždy..... A co se týče mě, jeví se mi zápas s tebou opravdu klíčovým (ztratil jsem moc bodů) a stojím před rozcestím - jestli hrát ligu nebo pohár.PaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje![]()
Niema problemaPaTTTTrick wrote: ani já nechci ztrácet v lize moc bodu, takže mi až tak úplně nebude vadit, když "Tě" donutím soustředit se na pohár a sem tam občas obrat někoho o body
No a nechceš si to rozmyslet už v pondělí... uterý vypustit a soustředit se na středeční pohár, přece jen Duffyho Mocné draky není radno podcenit, vzpomen na Michala lonixixor wrote:Niema problemaPaTTTTrick wrote: ani já nechci ztrácet v lize moc bodu, takže mi až tak úplně nebude vadit, když "Tě" donutím soustředit se na pohár a sem tam občas obrat někoho o body
Mocní draci budou muset počkat až na to, jak dopadnou ligové zápasy v PO a UT.PaTTTTrick wrote: No a nechceš si to rozmyslet už v pondělí... uterý vypustit a soustředit se na středeční pohár, přece jen Duffyho Mocné draky není radno podcenit, vzpomen na Michala loni
tak černá můra s prodlužováním smluv pokračuje, na zítřek xixor prodloužil taktéž devíti hráčům, tož nezůstal jsem pozadu a tak lze zítra čekat boj pořádně na ostro.. .zvlášt když rozhodčí s 97% taky určitě nezůstane pozaduPaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje... poté co Resi prodloužil 4 hráče na domácí zápas, tak ve čtvrtek to samé udělal MikeF a dokonce tuším 7 hráčům a dnes dokonce i JuliusCeasar, ten prodloužil 9-ti hráčům a zbylé dva měl ve čtvrtek v trestu, takže na mě šel se 100/100 se všemi........ o to cenější je trochu štastná remíza za výkon 145 - 149
uff, klika jako prase, oba jsme při 97% rozhodčí hráli na 100% agresi.... u mě zranění v 50 minutě a střídání za výkon 71 => 64, u Xixora vyloučení v 83 minutě..... výsledek výkony 148 - 147 a štastná výhra 2:1 (na výkony hráčů 800 - 805, což v průměru dělá 72,72 - 73,2..díky domácí prostředíPaTTTTrick wrote:tak černá můra s prodlužováním smluv pokračuje, na zítřek xixor prodloužil taktéž devíti hráčům, tož nezůstal jsem pozadu a tak lze zítra čekat boj pořádně na ostro.. .zvlášt když rozhodčí s 97% taky určitě nezůstane pozaduPaTTTTrick wrote: No koukám, že jsem si vybojoval respekt u manažérů a to se pak těžko bojuje... poté co Resi prodloužil 4 hráče na domácí zápas, tak ve čtvrtek to samé udělal MikeF a dokonce tuším 7 hráčům a dnes dokonce i JuliusCeasar, ten prodloužil 9-ti hráčům a zbylé dva měl ve čtvrtek v trestu, takže na mě šel se 100/100 se všemi........ o to cenější je trochu štastná remíza za výkon 145 - 149
Díky, budeme ho potřebovat.PaTTTTrick wrote:.... Xixi, hodně štěstí v poháru
hm, taky jsem chtěl dělat po sezoně výprodej, ale to už seš po Resim druhý a tak to by moc kšeft nebyl...xixor wrote:Díky, budeme ho potřebovat.PaTTTTrick wrote:.... Xixi, hodně štěstí v poháru
PS: Je to pro mě určitým způsobem i úleva, protože bych stejně hrál jen o druhé místo. To by se sice mohlo podařit, ale to mě upřímně řečeno nebaví. A tak se zkusím zaměřit na pohár, když mám už poslední sezónu na to, aby něco dokázal.
PS2: Po sezóně začně výprodej, protože staříci už jsou na hraně. Peníze bych na příští sezónu ještě měl, jenže to bych musel nakoupit moc postů a už se mi nechce v týmech hledat a oslovovat manažery (jinak to nejde, na trhu je většinou kulové, jako vždy).
No myslím, že nebudeme samiPaTTTTrick wrote: hm, taky jsem chtěl dělat po sezoně výprodej, ale to už seš po Resim druhý a tak to by moc kšeft nebyl...