IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

xixor
Member of the Soccer Project Association

Re: III. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgic

Post by xixor »

Hadis wrote: Jo, Xixi, s kým jak chcete na pokoj ? Vaše 4 - Xixor, Robátko, Mantel, Hernán ?
Klidně, je mi to jedno, jsem přizpůsobivý. Tahle čtverka je O.K.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
mantel

Post by mantel »

Hadis wrote:
xixor wrote:Takže - v pátek jedu s Robátkem na 15:00 hod do Žiliny na zkoušku, poté směr Pavlovice. Příjezd tak někdy kolem 19-20 hod, pokud bude dobře. Tak doufám, že se tam s vámi ještě domluvíme. :mrgreen:

Mantelíček pojede sám vlakem, Hernán dorazí taky tak nějak kolem 20:00 hod, pojede taky vlakem.

Těším se na vás.
kuwa chlapy, se domluvte, Hernán a Mantel, ať Vás někdo od někud vezme, btw. Betis bude kolem 11 v Olomouci, mohl by hernána odvést do Bozaka a pak s náma na tour de Brno - Pavlovice :)

jinak Vám do toho nekecám :))

Jo, Xixi, s kým jak chcete na pokoj ? Vaše 4 - Xixor, Robátko, Mantel, Hernán ?
Mně už nemá kdo vzít, Žilinu vidět nechci a vlakem tam jsem s jedním přestupem za 2:39 hodin. No a ve 14 hodin jsem na místě, takže žádný problém. S obsazením pokoje taky žádný problém, už jsme tak jednou byli ( i když tenkrát tam byl Hernán jen na skok).
impossible

Post by impossible »

mantel wrote:
Hadis wrote:
xixor wrote:Takže - v pátek jedu s Robátkem na 15:00 hod do Žiliny na zkoušku, poté směr Pavlovice. Příjezd tak někdy kolem 19-20 hod, pokud bude dobře. Tak doufám, že se tam s vámi ještě domluvíme. :mrgreen:

Mantelíček pojede sám vlakem, Hernán dorazí taky tak nějak kolem 20:00 hod, pojede taky vlakem.

Těším se na vás.
kuwa chlapy, se domluvte, Hernán a Mantel, ať Vás někdo od někud vezme, btw. Betis bude kolem 11 v Olomouci, mohl by hernána odvést do Bozaka a pak s náma na tour de Brno - Pavlovice :)

jinak Vám do toho nekecám :))

Jo, Xixi, s kým jak chcete na pokoj ? Vaše 4 - Xixor, Robátko, Mantel, Hernán ?
Mně už nemá kdo vzít, Žilinu vidět nechci a vlakem tam jsem s jedním přestupem za 2:39 hodin. No a ve 14 hodin jsem na místě, takže žádný problém. S obsazením pokoje taky žádný problém, už jsme tak jednou byli ( i když tenkrát tam byl Hernán jen na skok).
Caues, ja vyrazim autem z Karvine, nejspis asi pres Ovu, cili pokud chces, muzu te pribrat, pochopil jsme ze jsi taky tady z regionu.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Angee

Post by Angee »

Hadis wrote:V pondělí budu volat do vin. sklípku panu Suskýmu a budu domlouvat příchod od 17:00 do 17:30. Nebo tak nějak, jak to bylo loni.

Kdyby byl někdo proti, tak se můžete svobodně vyjádřit, ale stejně na to nebude brán zřetel :mrgreen:
:shock: wauu .... prosim Tě, v kolik hodin ste minule opouštěli sklep a v jakým rozpoložení? :D
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Nechce pan Kopecek vyrazit ze Znojma, at nemusim ridit :-D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hadis

Post by Hadis »

Angee wrote:
:shock: wauu .... prosim Tě, v kolik hodin ste minule opouštěli sklep a v jakým rozpoložení? :D

Nevím, nepamatuju si to přesně, tuším, že to bylo někdy kolem jedenácté, dvanácté, jak vypadali ostatní netuším, chodili jsme na etapy, ale já jsem hlídal jednoho nejmenovaného kolegy z pokoje, kterýmu byla silnice malá :)
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

chtěl bych si zamluvit jeden šerifský pokojík pro 4 osoby - pupajdi , Tosa_CZ , impossible a Jarda Blažek .

závazně nutné...díky Honziku :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mantel

Post by mantel »

impossible wrote:
Caues, ja vyrazim autem z Karvine, nejspis asi pres Ovu, cili pokud chces, muzu te pribrat, pochopil jsme ze jsi taky tady z regionu.
A v kolik vyjíždíš ?
impossible

Post by impossible »

mantel wrote:
impossible wrote:
A v kolik vyjíždíš ?
No podle situace. Tusim ze ofiko zacatek je ve 4 odpo, takze musim mrknout na mapy jak dlouho ta cesta papirove potrva. Mam v patek volno, takze je mi to v podstate jedno ;) Kdyztak si napisem do posty a doladime detaily jestli chces.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:chtěl bych si zamluvit jeden šerifský pokojík pro 4 osoby - pupajdi , Tosa_CZ , impossible a Jarda Blažek .

závazně nutné...díky Honziku :wink:
To jsou mi novoty pane, neměl jsem být na pokoji s vámi? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

ps2512 wrote:Nechce pan Kopecek vyrazit ze Znojma, at nemusim ridit :-D
Nevyrazí, ale v neděli ráno tam pojede. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

Márty - WIFI připojení na pokojích je k dispozici, je to zdarma. Kdo potřebuje, může si sebou vzít notebook, po příjezdu zjistím heslo a rozdám mezi závisláky :)

Rozdělení na pokoje proběhne až na místě, neboť právě jsem mluvil se správcem, a ten potřebuje nějaký 4 lůžka, tak uvidíme až tam - ale obsazení si můžete pochopitelně domluvit dopředu, viz již dva obsazené pokoje.
Jediná jistota, se kterou prosím nikdo nepočítejte, jeden dvojlůžkový pokoj je pro mě a Betise, jako každoročně :P
Dále apeluji na všechny přihlášené, kdo víte už teď, že nepřijedete, tak mi to dejte vědět - 2 jména se už ozvali - nebo obráceně, kdo chce ještě přijet, dejte vědět.
Pokud se nikdo neozve, v pátek po příjezdu ( kolem 15:00 hod ) dostanu klíče od pokojů a pak se s tím už nedá nic dělat.

Právě jsem mluvil s panem Suským, sklípek je domluven - příchod od 17:00-17:30h, studená varianta ( jako loni ), cena 400 Kč na osobu. Peníze se budou vybírat v sobotu na obědě !!

A to nejlepší na závěr - svoje auta po příjezdu parkujte ihned vedle ubytovny, přes silnici, dole na tanečním parketu bude večer probíhat řádění neviňátek :)

Hadis
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:
A to nejlepší na závěr - svoje auta po příjezdu parkujte ihned vedle ubytovny, přes silnici, dole na tanečním parketu bude večer probíhat řádění neviňátek :)

Hadis
[/i][/b]
bože to je info dne :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: To jsou mi novoty pane, neměl jsem být na pokoji s vámi? :mrgreen:
No víme o tom pane , :D , jen potřebuju skombinovat náš cech Latenští gladiátoři , hrajeme totiž ještě jednu una bomba hru , My takhle z SP 8)
koster

Post by koster »

kopeckar wrote:
koster wrote:Pane kopečkář mohl bych si teda předběžně rezervovat jedno místo ve vašem vozidle? :)
Dobře počítám s tebou. Sáčky na zvracení nejsou v ceně, takže vlastní sebou. :mrgreen:
Ruším předběžnou rezervaci místa ve vozidle. Měl bych mít zajištěn vlastní dopravní prostředek, protože v neděli musím tak mezi 7-8 ráno valit zpět. Jen doufám, že mě to nevybouchne, protože to bych pak asi dojel na kole 8)
Wellweak
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”