Klidně, je mi to jedno, jsem přizpůsobivý. Tahle čtverka je O.K.Hadis wrote: Jo, Xixi, s kým jak chcete na pokoj ? Vaše 4 - Xixor, Robátko, Mantel, Hernán ?
IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: III. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgic
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Mně už nemá kdo vzít, Žilinu vidět nechci a vlakem tam jsem s jedním přestupem za 2:39 hodin. No a ve 14 hodin jsem na místě, takže žádný problém. S obsazením pokoje taky žádný problém, už jsme tak jednou byli ( i když tenkrát tam byl Hernán jen na skok).Hadis wrote:kuwa chlapy, se domluvte, Hernán a Mantel, ať Vás někdo od někud vezme, btw. Betis bude kolem 11 v Olomouci, mohl by hernána odvést do Bozaka a pak s náma na tour de Brno - Pavlovicexixor wrote:Takže - v pátek jedu s Robátkem na 15:00 hod do Žiliny na zkoušku, poté směr Pavlovice. Příjezd tak někdy kolem 19-20 hod, pokud bude dobře. Tak doufám, že se tam s vámi ještě domluvíme.![]()
Mantelíček pojede sám vlakem, Hernán dorazí taky tak nějak kolem 20:00 hod, pojede taky vlakem.
Těším se na vás.
jinak Vám do toho nekecám)
Jo, Xixi, s kým jak chcete na pokoj ? Vaše 4 - Xixor, Robátko, Mantel, Hernán ?
-
Caues, ja vyrazim autem z Karvine, nejspis asi pres Ovu, cili pokud chces, muzu te pribrat, pochopil jsme ze jsi taky tady z regionu.mantel wrote:Mně už nemá kdo vzít, Žilinu vidět nechci a vlakem tam jsem s jedním přestupem za 2:39 hodin. No a ve 14 hodin jsem na místě, takže žádný problém. S obsazením pokoje taky žádný problém, už jsme tak jednou byli ( i když tenkrát tam byl Hernán jen na skok).Hadis wrote:kuwa chlapy, se domluvte, Hernán a Mantel, ať Vás někdo od někud vezme, btw. Betis bude kolem 11 v Olomouci, mohl by hernána odvést do Bozaka a pak s náma na tour de Brno - Pavlovicexixor wrote:Takže - v pátek jedu s Robátkem na 15:00 hod do Žiliny na zkoušku, poté směr Pavlovice. Příjezd tak někdy kolem 19-20 hod, pokud bude dobře. Tak doufám, že se tam s vámi ještě domluvíme.![]()
Mantelíček pojede sám vlakem, Hernán dorazí taky tak nějak kolem 20:00 hod, pojede taky vlakem.
Těším se na vás.
jinak Vám do toho nekecám)
Jo, Xixi, s kým jak chcete na pokoj ? Vaše 4 - Xixor, Robátko, Mantel, Hernán ?
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
Hadis wrote:V pondělí budu volat do vin. sklípku panu Suskýmu a budu domlouvat příchod od 17:00 do 17:30. Nebo tak nějak, jak to bylo loni.
Kdyby byl někdo proti, tak se můžete svobodně vyjádřit, ale stejně na to nebude brán zřetel![]()

-
Nechce pan Kopecek vyrazit ze Znojma, at nemusim ridit 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Angee wrote:
wauu .... prosim Tě, v kolik hodin ste minule opouštěli sklep a v jakým rozpoložení?
Nevím, nepamatuju si to přesně, tuším, že to bylo někdy kolem jedenácté, dvanácté, jak vypadali ostatní netuším, chodili jsme na etapy, ale já jsem hlídal jednoho nejmenovaného kolegy z pokoje, kterýmu byla silnice malá

AC Had Bozak
-
chtěl bych si zamluvit jeden šerifský pokojík pro 4 osoby - pupajdi , Tosa_CZ , impossible a Jarda Blažek .
závazně nutné...díky Honziku
závazně nutné...díky Honziku

A v kolik vyjíždíš ?impossible wrote:
Caues, ja vyrazim autem z Karvine, nejspis asi pres Ovu, cili pokud chces, muzu te pribrat, pochopil jsme ze jsi taky tady z regionu.
-
No podle situace. Tusim ze ofiko zacatek je ve 4 odpo, takze musim mrknout na mapy jak dlouho ta cesta papirove potrva. Mam v patek volno, takze je mi to v podstate jednomantel wrote:A v kolik vyjíždíš ?impossible wrote:
Caues, ja vyrazim autem z Karvine, nejspis asi pres Ovu, cili pokud chces, muzu te pribrat, pochopil jsme ze jsi taky tady z regionu.

Team: Mission Impossible

-
To jsou mi novoty pane, neměl jsem být na pokoji s vámi?pupajdi13 wrote:chtěl bych si zamluvit jeden šerifský pokojík pro 4 osoby - pupajdi , Tosa_CZ , impossible a Jarda Blažek .
závazně nutné...díky Honziku![]()

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Nevyrazí, ale v neděli ráno tam pojede.ps2512 wrote:Nechce pan Kopecek vyrazit ze Znojma, at nemusim ridit

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Márty - WIFI připojení na pokojích je k dispozici, je to zdarma. Kdo potřebuje, může si sebou vzít notebook, po příjezdu zjistím heslo a rozdám mezi závisláky 
Rozdělení na pokoje proběhne až na místě, neboť právě jsem mluvil se správcem, a ten potřebuje nějaký 4 lůžka, tak uvidíme až tam - ale obsazení si můžete pochopitelně domluvit dopředu, viz již dva obsazené pokoje.
Jediná jistota, se kterou prosím nikdo nepočítejte, jeden dvojlůžkový pokoj je pro mě a Betise, jako každoročně
Dále apeluji na všechny přihlášené, kdo víte už teď, že nepřijedete, tak mi to dejte vědět - 2 jména se už ozvali - nebo obráceně, kdo chce ještě přijet, dejte vědět.
Pokud se nikdo neozve, v pátek po příjezdu ( kolem 15:00 hod ) dostanu klíče od pokojů a pak se s tím už nedá nic dělat.
Právě jsem mluvil s panem Suským, sklípek je domluven - příchod od 17:00-17:30h, studená varianta ( jako loni ), cena 400 Kč na osobu. Peníze se budou vybírat v sobotu na obědě !!
A to nejlepší na závěr - svoje auta po příjezdu parkujte ihned vedle ubytovny, přes silnici, dole na tanečním parketu bude večer probíhat řádění neviňátek
Hadis

Rozdělení na pokoje proběhne až na místě, neboť právě jsem mluvil se správcem, a ten potřebuje nějaký 4 lůžka, tak uvidíme až tam - ale obsazení si můžete pochopitelně domluvit dopředu, viz již dva obsazené pokoje.
Jediná jistota, se kterou prosím nikdo nepočítejte, jeden dvojlůžkový pokoj je pro mě a Betise, jako každoročně

Dále apeluji na všechny přihlášené, kdo víte už teď, že nepřijedete, tak mi to dejte vědět - 2 jména se už ozvali - nebo obráceně, kdo chce ještě přijet, dejte vědět.
Pokud se nikdo neozve, v pátek po příjezdu ( kolem 15:00 hod ) dostanu klíče od pokojů a pak se s tím už nedá nic dělat.
Právě jsem mluvil s panem Suským, sklípek je domluven - příchod od 17:00-17:30h, studená varianta ( jako loni ), cena 400 Kč na osobu. Peníze se budou vybírat v sobotu na obědě !!
A to nejlepší na závěr - svoje auta po příjezdu parkujte ihned vedle ubytovny, přes silnici, dole na tanečním parketu bude večer probíhat řádění neviňátek

Hadis
AC Had Bozak
-
bože to je info dneHadis wrote:
Hadis
[/i][/b]

-
No víme o tom pane ,kopeckar wrote: To jsou mi novoty pane, neměl jsem být na pokoji s vámi?

Ruším předběžnou rezervaci místa ve vozidle. Měl bych mít zajištěn vlastní dopravní prostředek, protože v neděli musím tak mezi 7-8 ráno valit zpět. Jen doufám, že mě to nevybouchne, protože to bych pak asi dojel na kolekopeckar wrote:Dobře počítám s tebou. Sáčky na zvracení nejsou v ceně, takže vlastní sebou.koster wrote:Pane kopečkář mohl bych si teda předběžně rezervovat jedno místo ve vašem vozidle?

Wellweak