Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Třetí týden, špatný týden, 0 bodů ze 4 zápasů.
V pondělí zápas u v té době předposledního oslíčka; cítil jsem prohru a tak se také stalo (151-148). V úterý další venkovní zápas u FC Remedy, docela nepříjemně se mi sešla zranění a vykartování, opět jsem cítil ve vzduchu prohru a jen doufal v pomoc rozhodčího (45%). Rozhodčí červenou kartu vytáhl, ale pro mě, ačkoli soupeř vyslal agresivnější sestavu. No nic, i bez té karty bych to prohrál. Ve čtvrtek domácí zápas s Djerbou, sudí 53%, Djerba nasazuje agresivnější sestavu (obzvláště její gólman 82%), ale redku vyfasuji já. Prohra 1:2 po výkonech 147-149. Dneska Účko, a další měkkýš rozhodčí (40%), takže opět něco cítím ve vzduchu. Ale říkám si, že třeba mě rozhodčí tentokrát odškodní za ty 2 ČK v posledních dvou zápasech, poněvadž Účko má docela agresivní tým. Dopadlo to tak, že jsem vyfasoval přímou redku.
No nic, stalo se, příští týden to chce opět začít sbírat body.
V pondělí zápas u v té době předposledního oslíčka; cítil jsem prohru a tak se také stalo (151-148). V úterý další venkovní zápas u FC Remedy, docela nepříjemně se mi sešla zranění a vykartování, opět jsem cítil ve vzduchu prohru a jen doufal v pomoc rozhodčího (45%). Rozhodčí červenou kartu vytáhl, ale pro mě, ačkoli soupeř vyslal agresivnější sestavu. No nic, i bez té karty bych to prohrál. Ve čtvrtek domácí zápas s Djerbou, sudí 53%, Djerba nasazuje agresivnější sestavu (obzvláště její gólman 82%), ale redku vyfasuji já. Prohra 1:2 po výkonech 147-149. Dneska Účko, a další měkkýš rozhodčí (40%), takže opět něco cítím ve vzduchu. Ale říkám si, že třeba mě rozhodčí tentokrát odškodní za ty 2 ČK v posledních dvou zápasech, poněvadž Účko má docela agresivní tým. Dopadlo to tak, že jsem vyfasoval přímou redku.
No nic, stalo se, příští týden to chce opět začít sbírat body.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Tenhle týden o 10 bodů víc než minule. Doufal sem v devět, což se povedlo do čtvrtka splnit. V pátek sem zariskoval agresivitu a i přes dvě červený s asi o 5 bodů horším výkonem se mi povedlo kýženou a řekl bych, že dost cennou remízu ukopat.
Příští týden jsou agresívní rozhodčí, což vypadá zase na čisté konto, ale budu bojovat. Z hlediska záchranářské matematiky bych měl zabrat hlavně proti sportovnímu klubu dvou levých noh.
Michal se holedbal, že tomu z Ruska nebude dávat všechno, ale opak je pravdou - vypadá to, že bude Julia pěkně prohánět. Uznávám, že sem přecenil levé nohy, a že budou hrát pravděpodobně o záchranu. řekl bych, že první osmička aktuální tabulky se bez problémů zachrání a zbytek si to rozdá o zbývající černé petry.
Příští týden jsou agresívní rozhodčí, což vypadá zase na čisté konto, ale budu bojovat. Z hlediska záchranářské matematiky bych měl zabrat hlavně proti sportovnímu klubu dvou levých noh.
Michal se holedbal, že tomu z Ruska nebude dávat všechno, ale opak je pravdou - vypadá to, že bude Julia pěkně prohánět. Uznávám, že sem přecenil levé nohy, a že budou hrát pravděpodobně o záchranu. řekl bych, že první osmička aktuální tabulky se bez problémů zachrání a zbytek si to rozdá o zbývající černé petry.
-
- Member of the Soccer Project Association
dnes se hráli dva zápasy z čela tabulky
Fresh (před zápasem třetí) - FC Widlak (první) 2:2 - 147 - 152
PC Bonner (čtvrtý) - FC Strakapoud (druhý) 1:2 - 145 - 149
Takže tentokráte mi narozdíl od Freshe štěstí nepřálo, ale zase se aspon zdramatizoval boj o čelo, kdy se Michal bodově srovnal s Juliem....
U mě tento týden výhra a prohra doma i venku, se šesti body jsem spokojený, mohlo to být více, ale na druhou stranu i méně
... pořadí v tabulce =5 (jak tipoval Oslíček
), ztráta na čelo 6bodů, na sestup náskok 9bodů
Rozlosování na příští týden je dost ošidné, venku Djerba, doma Oslíček a ve čtvrtek venku Učko .... Učko má už blokované termíny, rozhodčí 39%, takže tam jsem bez šance, s Oslíčkem je přísný rozhodčí, tak předpokládám, že to Totemáci risknout a je z toho loterie, no a s Djerbou venku je to tak 50-50.....
Celkově si myslím, že se tabulka ještě dost zamíchá, o titul se poperou Michal s Juliem, při konstalaci může promluvit i Učko, Freshe bych viděl na bramborách, od pátého místa se to ještě bude točit...... Oslíček už měl týden za 0, nyní Resi, takže na řadě je tentokráte nějaký další čech a vzhledem k losu to klidně můžu být já .....
Fresh (před zápasem třetí) - FC Widlak (první) 2:2 - 147 - 152
PC Bonner (čtvrtý) - FC Strakapoud (druhý) 1:2 - 145 - 149
Takže tentokráte mi narozdíl od Freshe štěstí nepřálo, ale zase se aspon zdramatizoval boj o čelo, kdy se Michal bodově srovnal s Juliem....
U mě tento týden výhra a prohra doma i venku, se šesti body jsem spokojený, mohlo to být více, ale na druhou stranu i méně

Rozlosování na příští týden je dost ošidné, venku Djerba, doma Oslíček a ve čtvrtek venku Učko .... Učko má už blokované termíny, rozhodčí 39%, takže tam jsem bez šance, s Oslíčkem je přísný rozhodčí, tak předpokládám, že to Totemáci risknout a je z toho loterie, no a s Djerbou venku je to tak 50-50.....
Celkově si myslím, že se tabulka ještě dost zamíchá, o titul se poperou Michal s Juliem, při konstalaci může promluvit i Učko, Freshe bych viděl na bramborách, od pátého místa se to ještě bude točit...... Oslíček už měl týden za 0, nyní Resi, takže na řadě je tentokráte nějaký další čech a vzhledem k losu to klidně můžu být já .....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Ligový týden v týmu FCB Shucadlo.
PO: FCB Shucadlo - Nike Itegem Football Club 1:0 (150-143) sudí 33%
Povinností bylo v tomto zápase zvítězit a to se také podařilo. Výhodou bylo i to, že jsem mohli nasadit i agresivnější hráče na postu CF a CB.
UT: PC Bonner - FCB Shucadlo 2:1 (148-147) sudí 97%
Jak jsem psal, by to pro mě zápas o všechno. Po tom, co jsem zbytečně ztratil body (CML), bylo nutností v tomto zápase uspět. Takže jsem nasadil hráče, kterým šlo prodloužit smlouvy a hned devíti hráčům jsem je prodloužil. Pattrick však také nenechal nic náhodě a tak bylo jasné, že to bude zápas velmi těsný. Zranění domácím snížilo výkon, my jsme dostali redku. Ale tady bych na CML nic nesváděl, protože jsem šel do maximálního rizika. Nicméně pokud bych dostal redku jinde než v útoku, tak by body zřejmě byly.
Po zápase bylo jasné, že šance bojovat o titul se rovná nule, takže to zkusím v poháru. Tím se uvolnila i možnost začít postupně prodávat nepotřebné hráče, příp. zkusit něco dokoupit na potřebné posty.
ČT:FCB Shucadlo - Fresh 1:2 (146-147) sudí 82%
Z tohoto zápasu jsem chtěl jednoznačně tři body, také o tom vypovídaly předzápasové propozice. Nastavil jsem si ráno sestavu, ale nedal jim ind. pokyny. Pokyny dávám večer, až skutečně ladím sestavu. Jenže co čert nechtěl, tak večer zastávkoval poskytovatel připojení k internetu. A místo očekávaného výkonu 150 jsem zahrál 146, když ind. pokyny byly podle sestavy předefinované jako sestava A a skoro všechny byly špatně, včetně kapitána…. Při přísném sudím hrály oba týmy na maximum a nečervenalo se.
Ráno, až naběhl net a jsem to viděl a říkal jsem si – jo, to je přesně to znamení, co mi říká, že mám hrát pohár….
Dát vinu CML, nedát vinu CML
Ale jo, ať si mám na co stěžovat.
PÁ: s.k. de twee linkervoeten FCB Shucadlo 3:3 (147-147) sudí 56%
V tomto zápase jsem si říkal, že sudí hraje do karet nám a že domácí redku dostanou, protože jejcih tým má problémy s agresí, ale zápas ustáli. Výsledkem je remíza.
Sumasumárum:
Chtěl jsem bodů 12, mám body 4 …. Nicméně nejdůležitější je to, že padlo konečně rozhodnutí.
FCB Shucadlo vs CML 1:4
PO: FCB Shucadlo - Nike Itegem Football Club 1:0 (150-143) sudí 33%
Povinností bylo v tomto zápase zvítězit a to se také podařilo. Výhodou bylo i to, že jsem mohli nasadit i agresivnější hráče na postu CF a CB.
UT: PC Bonner - FCB Shucadlo 2:1 (148-147) sudí 97%
Jak jsem psal, by to pro mě zápas o všechno. Po tom, co jsem zbytečně ztratil body (CML), bylo nutností v tomto zápase uspět. Takže jsem nasadil hráče, kterým šlo prodloužit smlouvy a hned devíti hráčům jsem je prodloužil. Pattrick však také nenechal nic náhodě a tak bylo jasné, že to bude zápas velmi těsný. Zranění domácím snížilo výkon, my jsme dostali redku. Ale tady bych na CML nic nesváděl, protože jsem šel do maximálního rizika. Nicméně pokud bych dostal redku jinde než v útoku, tak by body zřejmě byly.
Po zápase bylo jasné, že šance bojovat o titul se rovná nule, takže to zkusím v poháru. Tím se uvolnila i možnost začít postupně prodávat nepotřebné hráče, příp. zkusit něco dokoupit na potřebné posty.
ČT:FCB Shucadlo - Fresh 1:2 (146-147) sudí 82%
Z tohoto zápasu jsem chtěl jednoznačně tři body, také o tom vypovídaly předzápasové propozice. Nastavil jsem si ráno sestavu, ale nedal jim ind. pokyny. Pokyny dávám večer, až skutečně ladím sestavu. Jenže co čert nechtěl, tak večer zastávkoval poskytovatel připojení k internetu. A místo očekávaného výkonu 150 jsem zahrál 146, když ind. pokyny byly podle sestavy předefinované jako sestava A a skoro všechny byly špatně, včetně kapitána…. Při přísném sudím hrály oba týmy na maximum a nečervenalo se.
Ráno, až naběhl net a jsem to viděl a říkal jsem si – jo, to je přesně to znamení, co mi říká, že mám hrát pohár….
Dát vinu CML, nedát vinu CML

PÁ: s.k. de twee linkervoeten FCB Shucadlo 3:3 (147-147) sudí 56%
V tomto zápase jsem si říkal, že sudí hraje do karet nám a že domácí redku dostanou, protože jejcih tým má problémy s agresí, ale zápas ustáli. Výsledkem je remíza.
Sumasumárum:
Chtěl jsem bodů 12, mám body 4 …. Nicméně nejdůležitější je to, že padlo konečně rozhodnutí.
FCB Shucadlo vs CML 1:4
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
dnes velmi pěkný zápas z čela tabulky.... U - Widlak 2:1 ... na obou stranách nepodal žádný hráč výkon horší než 74! ... díky přísnému rozhodčímu nehrál ani jeden tým na 100% agresi, takže celkový výkon je "jen" 152-148, ale řekl bych, že na výkony hráčů to byl nejkvalitnější zápas historie....
Každopádně výsledek je jasný a díky tomu se Michal utrhnul na čele s tříbodovým náskokem.... go go Michal
Každopádně výsledek je jasný a díky tomu se Michal utrhnul na čele s tříbodovým náskokem.... go go Michal
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Tak dneska jsem hlídal tým resimu z důvodu jeho hospitalizace v nemocnici (nevím jak je to vážné, ale přejeme mu brzké vrácení)
Že hlídám tým jsem se dozvěděl až včera večer
Musel jsem se rychle zorientovat abych postavil to nejlepší
Morálka některých hráčů nebyla v nejlepším stavu + nálada na 97%. Rozhodl jsem se proto hrát na rozhodčího (96) na co nejmenší agresivitu hráčů ale s větší agresivitou týmu do zápasu. Výsledek? 7 žlutých pro mě proti xixorovým 7 žlutých a 2 červený..
Viastore - FCB Schucadlo 2:1 (146 - 142)
Zítra nás čeká lídr divize. Byl bych spokojen s bodem
Že hlídám tým jsem se dozvěděl až včera večer

Viastore - FCB Schucadlo 2:1 (146 - 142)
Zítra nás čeká lídr divize. Byl bych spokojen s bodem

-
- Team Board Member
Tak po rozpacitem zacatku se nas ted drzi neskutecna klika (resp. souperu smula). Nicmene sance na celkove vitezstvi v soucasnosti sacuju jen na nejakych 25%, konkurence je silna... Navic, kdyz to nejvyjde tuhle sezonu, tak pristi dve jsem zrejme bez sance, protoze se budu pres leto nejspis pohybovat vsude mozne od Peterburgu po Kamcatku.
Nezbyva nez poctive bojovat zapas od zapasu a doufat. Zitra bychom samozrejme s bodem spokojeni nebyli, ale Resimu prejeme brzke uzdraveni!
Nezbyva nez poctive bojovat zapas od zapasu a doufat. Zitra bychom samozrejme s bodem spokojeni nebyli, ale Resimu prejeme brzke uzdraveni!
FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
http://www.spnoviny.wz.cz
-
To byl teda mač !!!PaTTTTrick wrote:dnes velmi pěkný zápas z čela tabulky.... U - Widlak 2:1 ... na obou stranách nepodal žádný hráč výkon horší než 74!
Letos bude Julia prohánět Michal i Účko, bude to napínáček. Myslím že Julia čeká nejtěžší sezona v A

Andrew - Sokol Čejč
po polovině sezóny sem docela spokojený. na desátém místě bych chtěl být i na konci sezóny. po šesti porážkách v kuse přišla série třech výher a pak čtyřech remíz. na některé posty se mi nedaří dlouhodobě koupit hráče, protože má většina manažerů výrazně větší kupní sílu
.
co se týká záchrany, tak nejdůležitější bude úvodní týden, kdy hostím doma dva přímé soupeře v boji o ní - MikeFa a Bizona s nepřejícíma rozhodčíma - kdyby se urodilo šest bodů, bylo by to úžasné, ale moc tomu nevěřím.
celkem zajímavý je boj o titul. vypadá to na drama do posledního kola - doufejme, že to skončí slovanským happy-endem.

co se týká záchrany, tak nejdůležitější bude úvodní týden, kdy hostím doma dva přímé soupeře v boji o ní - MikeFa a Bizona s nepřejícíma rozhodčíma - kdyby se urodilo šest bodů, bylo by to úžasné, ale moc tomu nevěřím.
celkem zajímavý je boj o titul. vypadá to na drama do posledního kola - doufejme, že to skončí slovanským happy-endem.
-
(joke)
dobrý někdo to tu promazal a zbyl tu jen můj komentář, tak jsem ho taky smázl...
jinak by to nikomu nedávalo smysl...

Last edited by tomkycz on Fri Apr 16, 2010 5:44 pm, edited 1 time in total.

VIASTORE
(edit)
Last edited by tom17 on Tue Jun 08, 2010 12:21 pm, edited 1 time in total.
VIASTORE
tak se s vámi pro tuto sezónu loučím a objevím se zde za necelé dva měsíce - čekají mě cesty na dva daleké kontinenty. tým přebírá manažer rexus, takže se u oslíčků žádných manažerských přehmatů nebo kiksů už do konce sezóny nedočkáte. při pohledu na los bych ale řekl, že záchrana bude asi dost nereálná. nicméně jsou v zásobě ještě všechny žolíky potřebné na maximalizaci výkonu. klíčové zápasy mě čekají následující čtvrtky - proti Freshi a hlavně pak proti Remedy - tam bych potřeboval zabodovat naplno.
tenhle týden sem vybojoval důležitých šest bodů nad mými přímými konkurenty v boji o záchranu. djerbu sem neporazil ani v aprílové ani ve skutečné simulaci a proti účku sem se rozhodl zariskovat, ale docela dost očekávaně to nevyšlo. no nic se nedá dělat. příští týden to bude chtít opět šest bodů z domácích zápasů, ale s freshem to bude moc těžké. že by se podařilo bodovat u julia nebo michala se mi mic nezdá.
tenhle týden sem vybojoval důležitých šest bodů nad mými přímými konkurenty v boji o záchranu. djerbu sem neporazil ani v aprílové ani ve skutečné simulaci a proti účku sem se rozhodl zariskovat, ale docela dost očekávaně to nevyšlo. no nic se nedá dělat. příští týden to bude chtít opět šest bodů z domácích zápasů, ale s freshem to bude moc těžké. že by se podařilo bodovat u julia nebo michala se mi mic nezdá.
-
kuwa držím palce co to jde aby to michal uhrál !!!
Vážení, jak mnozí z vás vědí, byl jsem poslední 2 týdny v nemocnici. Nebojte se, jsem v pohodě. Naopak jsem potřeboval trochu zvolnit. Děkuji Davidovi za pohlídání týmu. Výsledky tuto sezónu už jsou mi docela jedno. Příští sezónu se pokusím o SP Pohár, ligu vypustím. Chtěl bych jít cestou Hernana, Bona či Barta. Jsem naprosto přeplněný SP úspěchy. Přijmul jsem funkci šerifa, cením si této nabídky, chtěl jsem s SP skončit. Podrobněji cca za 2 týdny.
Last edited by tom17 on Tue Jun 08, 2010 12:19 pm, edited 1 time in total.
VIASTORE