5zizou5 wrote:mam dotaz, jak v pravidlech pisou: "S jedním týmem mùžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny.", tak to se smi jednou prodej a jednou nakup nebo jen jeden prestup jednim smerem a druhym smerem to pujde az za dve sezony?
protoze bych s kamosem udelal nejradeji vymenej obchod, jemu by se hodil RF a me by se hodil SW, tak kdyby to slo vymenit pres prestupovej trh, bylo by to fajn, jestli to pujde jednim smerem hned a druhej pak ostrouha, tak by to byla docela svinarna, tak se musim informovat drvi nez se neco podnikne;)
protoze se bojim ze to nepujde, kdyz ani jeden nemame SPFA, ono bychom teda asi museli mit oba SPFA, aby to slo, jestli se nepletu
Normalne to jde taky sem se s jednim manazerem domluvil a hrace sme vymenili za 1M kazdej
mám dotaz ohledně půjčky - lze půjčka celá splatit ještě před terímem vrácení? tj. že si pujčím 500 K a za týden je budu chtít splatit, protože peníze mít budu... jde to?
Hmyzak wrote:mám dotaz ohlednì pùjèky - lze pùjèka celá splatit ještì pøed terímem vrácení? tj. že si pujèím 500 K a za týden je budu chtít splatit, protože peníze mít budu... jde to?
Hmyzak wrote:mám dotaz ohlednì pùjèky - lze pùjèka celá splatit ještì pøed terímem vrácení? tj. že si pujèím 500 K a za týden je budu chtít splatit, protože peníze mít budu... jde to?
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
je to podvod nebo ne když se pøetahuju o hráèe a prodejce mi napíše že když dám dannou sumu penìz že mi okamžitš hráèe prodá ale neudelal to??jen sem mu zvedl nabídku aby vydìlal víc a sere na mì
Fifi.5 wrote:je to podvod nebo ne když se pøetahuju o hráèe a prodejce mi napíše že když dám dannou sumu penìz že mi okamžitš hráèe prodá ale neudelal to??jen sem mu zvedl nabídku aby vydìlal víc a sere na mì
podvod to není, ale je to nemorální a je to na BL, pokud to není nováèek...pokud máš nìjaky dùkazy, nejlip screeny vaší pošty, tak sem s nimi a já se o to postarám
Fifi.5 wrote:je to podvod nebo ne když se pøetahuju o hráèe a prodejce mi napíše že když dám dannou sumu penìz že mi okamžitš hráèe prodá ale neudelal to??jen sem mu zvedl nabídku aby vydìlal víc a sere na mì
podvod to není, ale je to nemorální a je to na BL, pokud to není nováèek...pokud máš nìjaky dùkazy, nejlip screeny vaší pošty, tak sem s nimi a já se o to postarám
Sorry, ale co si pøestavuješ pod takovým pojmem "BL" ?
PIVOJ TEREŠOV
26 - 11 v C 8, 25 - 10 v C 8, 24 - 1 v D 24, 23 - 5 v D 24,
22 - 2 v E 70, 21 - 13 v D 24, 20 - 2 v E 71, 19 - 5 v E 71, 18 - 12 v D 24
17 - 2 v E 72, 16 - 2 v F 215, 15 - 1 v G 644, 14 - 7 v G 644, 13 - 2 v H 1931
26 - 11 v C 8, 25 - 10 v C 8, 24 - 1 v D 24, 23 - 5 v D 24,
22 - 2 v E 70, 21 - 13 v D 24, 20 - 2 v E 71, 19 - 5 v E 71, 18 - 12 v D 24
17 - 2 v E 72, 16 - 2 v F 215, 15 - 1 v G 644, 14 - 7 v G 644, 13 - 2 v H 1931