nevstřelil Ti náhodou dva kousky Tvůj bývalý hráč???ps2512 wrote: smích? Přejde

Moderator: Czech Moderators
hajdalák jedenpalo wrote:nevstřelil Ti náhodou dva kousky Tvůj bývalý hráč???ps2512 wrote: smích? Přejde![]()
![]()
To je tak, když si do přestupu nedáš klauzuli o tom, že hráč nesmí nastoupit proti svému bývalému týmu.ps2512 wrote:hajdalák jedenpalo wrote:nevstřelil Ti náhodou dva kousky Tvůj bývalý hráč???ps2512 wrote: smích? Přejde![]()
![]()
tak něco jsem od Tebe na tom srazu pochytil...ps2512 wrote:Já ji tam dal, ale Palo ani hráč to samozřejmě nedodrželi......klasika, co od těch dacanů čekat
To jsem čekal, že to svedeš na měpalo wrote:tak něco jsem od Tebe na tom srazu pochytil...ps2512 wrote:Já ji tam dal, ale Palo ani hráč to samozřejmě nedodrželi......klasika, co od těch dacanů čekat
já už si zvykám,dneska mi dal v Bubnu tošík 10:0...ps2512 wrote:Chelsea.Fc 2 - 7 Dynamo Oleksovice
Palo třes se do odvety
Pěkná práce, gratulace!!!oliwapol wrote:ACS Pardubice 3 - 2 FC MORMAIALA
150 - 142
Musím se malinko pochlubit,přece jen 150 nedávám každý den![]()
I když postup zpět do A není prioritou tak zatím v Béčku bojuju o čelo divizečekal jsem to složitější
Kdoví, jestli dorazí, já jsem mimo podezření, když pachatele chytili a já píšu, ale co péesko?palo wrote:Tak zítra do Oleksovic...![]()
Něco mi říká,že mě péesko tentokrát už porazí a přeskočí mě v tabulce,ale zmobilizoval jsem všechny své nové talenty,kteří se pojedou pokusit o nemožné.
No a kdyby to náhodou nevyšlo - furt mám ještě v záloze tu skvělou výmluvu...