frankie_doparoma wrote:Kdyz je ten hrac gratis tak se to nepocita...
pokud je hrac zakoupen (nemam na mysli volne prestupy) za 0 EUR, tak se to nepocita? podle myho nazoru bys tak legalizoval tunely - s nekym se domluvis, on navysi svym nejlepsim hracum smlouvy (napr. pomoci bonusu za vitezstvi 50K) a ty pak od nej muzes koupit celou jedenactku za 0 EUR? opravdu timto zpusobem lze bez hrozby BANu koupit treba 10 hracu z jednoho tymu?
no ale minimálnì by to toho kupce pìknì finanènì zrujnovalo, kdyby dával velky platy nebo bonusy
laky7 wrote:mam otazku : co sa stane ked na hraca pocas toho ako je na prestupovej listine nepride ponuka.ide na listinu volnych hracov alebo ostane v tyme ?
no když ho dáš na listinu a nikdo ti nedá nabídku tak se ti vrátí do týmu
Zdravim všechny manžery na SP,
chci se zeptat, když dám hráèe na pøestupovou listinu. Automaticky se zaøadí podle vìku do urèité skupiny.
Ale co když ten hráè v dobì když je na té listinì zestárne o rok, pøeøadí se do správné skupiny nebo zùstane v té stejné ikdyž je nejmíò o rok starší než ostatní
Diky
Tak me napada, podepsal jsem volneho hrace a dal mu vysoky kontrakt..coz neni az tak vyhodne, jak mi doslo..
Otazka je, kdyz ho budu prodavat, musi kupujici vyrovnat ten jeho stary kontrakt, nebo se jede z cista jen podle hodnoceni toho hrace?
Musi ho vyrovnat a povedal by som ze aj neked previsit
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"