Divize A

Moderator: Czech Moderators

FC NBG
Team Manager

Re: Divize A

Post by FC NBG »

Zdravim lidi :wink: Koukám že to byl znovu boj o nesestupový příčky a nahoře to bylo asi nejvyrovnanější soupeření v A divizi v historii ne? ;) Gratuluju Juliovi! A taky jsem rád že na sestupu vidim Bizona :))
tom17
Team President

Post by tom17 »

FC NBG wrote:Zdravim lidi :wink: Koukám že to byl znovu boj o nesestupový příčky a nahoře to bylo asi nejvyrovnanější soupeření v A divizi v historii ne? ;) Gratuluju Juliovi! A taky jsem rád že na sestupu vidim Bizona :))
Nazdar Davide!
Jako pamětník si vzpomínám na napínavější koncovku - viz v případě zájmu moje tiskové prohlášení z 19.2.2009:
Season 27 is over. Thanks to its excellent finish team SAT won 3th title (three times in a row!). It was tough battle – after 27th round SAT had 4 points less than team HoriaciLes. It was not easy for manager Rinia with his eldery squad but he made it. Congratulations!
Pro nás to bylo tentokrát zajímavější v tom, že tuto sezónu to byl přímý souboj statisticky nejlepšího manažera v historii SP a českého manažera, který měl tým na to, aby ten titul získal.
Já jsem třeba skončil třikrát druhý, z toho jednou jen 3 body za Juliem, ale… ta moje tři druhá místa byla pro mě velký úspěch, zatímco Michal je teď asi hodně zklamaný.
No a kdy se vrátíš Ty do Áčka?
T.

EDIT:
Ještě dodám, že jsem tento titul přál Juliovi. Poněvadž jsme spolu komunikovali už v době, kdy jsme se o něj tahali my dva. A působil (a stále působí) na mě dojmem fajn člověka. Takže jsem mu přál, aby ty historické statistiky překonal :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

Tak ukažte jaké to tu máte...... 8)

Prvně chci pogratulovat Juliovi k zisku titulu, i když letos to měl hodně nahnuté. Taková trošku schíza, Michal přišel o titul a díky tomu se Oslíček zachránil, ale taková už je hra :mrgreen: On nejspíš i Julius měl plichty s lepším výkonem, ale jsem líný to hledat 8)

Postoupil jsem do A, přesně po jedenadvaceti sezonách od začátku mého hraní. Na jednu stranu nic moc (Hernán za tu dobu stihl vyhrát A i SP Cup, padnout na dno a už jít zase nahoru :mrgreen: ), na druhou stranu jsem nikdy nečekal že se do A dostanu. Nikdy jsem neměl v této hře vysoké ambice a nikdy sem jí nechtěl věnovat moře času a počítání, jsem líný dokonce i používat BS, ale o to více si postupu cením.

Příští sezonu mě čeká 30 ligových zápasů a z toho jenom 6 nebude s českým týmem a slibuji Vám, že si celičkou sezonu užiju tak moc, jak to jenom půjde :mrgreen:

Julius, Michal, Tom, Pattick, Xixor, Oslíček, Mikef, Jeremy, Papa Bouba Diop, Dawron, MilaMilaa (toho sice neznám) a Mošníček....už teď se moc těším kluci, ať to dopadne jakkoliv !!!!!
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

Tipovačka – 35.sezóna

Kvapem se nám blíží nová sezóna a já tu začínám postrádat už tradiční tipovačku. Oslíček trajdá někde po světě, takže ji vyhlásím já. Tipovat může přirozeně jakýkoli manažer z kterékoli divize. Své tipy dávejte do tohoto topicu.

Takže: Jak bude vypadat tabulka na prvních pěti místech nejvyšší divize po 30.kole ligy?

Hodnocení: Za každé správné zařazení do TOP 5 přísluší tipujícímu 1 bod. Za přesně uhodnuté pořadí další 1 bod. Dohromady můžete získat tedy 10 bodů.
1. pomocné hodnocení: Při rovném počtu bodů rozhodnou správné tipy (tipy formou 1,0,2) na následující ligové zápasy 35.sezóny:
FC Strakapůd – FC Widlaks
Djerba – FC Strakapůd
Sokol Čejč – FC Widlaks
2.pomocné hodnocení (uplatní se, pokud vítěze nebude možno určit pomocí hlavního a prvního pomocného hodnocení): Kolik získá vítěz A divize bodů?

Ceny: Ke svému tipu připojte, jakou byste si přáli obdržet konkrétní cenu (např. druh alkoholu, jakou knihu, CD, nebo poukázka na masáže apod.) Max. hodnota ceny: 1.000 Kč. Cena bude předána při osobním setkání, popř. zaslána poštou (pouze na území ČR či SR). Musí být vybrána věcná cena, nebudu předávat finanční obnos.

Uzávěrka tipovačky:
Středa 19.května, v 04:00 hodin
VIASTORE
koster

Post by koster »

1.FC Strakapůd
2.Fresh
3.FC JEREMY
4.FC Widlaks
5.Valcíři Chomutov C.F.

FC Strakapůd – FC Widlaks 1
Djerba – FC Strakapůd 2
Sokol Čejč – FC Widlaks 0

77bodů

Cena: třeba tohle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 nebo nějaký podobný :mrgreen: :mrgreen:
Wellweak
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

a letošní tipovačku už někdo někde vyhodnotil za oslíka?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

koster wrote:1.FC Strakapůd
2.Fresh
3.FC JEREMY
4.FC Widlaks
5.Valcíři Chomutov C.F.

Djerba – FC Strakapůd 2
Sokol Čejč – FC Widlaks 0

77bodů

Cena: třeba tohle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 nebo nějaký podobný :mrgreen: :mrgreen:
díky za projevenou důvěru,ale na 5. místě nebudu ani ve snu :mrgreen:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

koster wrote: Cena: třeba tohle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 nebo nějaký podobný :mrgreen: :mrgreen:
Určitě, v tom nevidím problém. Kdyby jsi vyhrál a náhodou si to do té doby koupil, určitě najdeme alternativní řešení :wink:
PaTTTTrick wrote:a letošní tipovačku už někdo někde vyhodnotil za oslíka?
Ne, klidně se do toho můžeš pustit :)
VIASTORE
koster

Post by koster »

Papa Bouba Diop wrote:díky za projevenou důvěru,ale na 5. místě nebudu ani ve snu :mrgreen:
Uvidíme :wink:
tom17 wrote: Určitě, v tom nevidím problém. Kdyby jsi vyhrál a náhodou si to do té doby koupil, určitě najdeme alternativní řešení :wink:
Sakra, ty to myslíš vážně :D , mě by stačilo pár přáteláků u mě :mrgreen:
To jsem měl ten rozbor udělat mnohem důslednější a né to jen tak prolítnout :mrgreen: :mrgreen:
Wellweak
koster

Post by koster »

PaTTTTrick wrote:a letošní tipovačku už někdo někde vyhodnotil za oslíka?
Shrnutí tipů str.83
Pravidla str.49

1.xixor, tom17 9b
2.Papa Bouba Diop, oslicek 8b
3. PaTTTTrick, tomkycz, JuliusCaesar, acskncl 6b
4. H.Crespo, kopeckar, Andrew 5b

Snad je to dobře. Ale počítat výkony se mě už moc nechce.

Edit. výkon 154 FC Strakapůd, FC Widlaks. Součet v utkání dvou čechů 299 (FCB Mikef-FC Strakapůd a Totemo Baka-Viastore). Výsledky bez záruky mohl jsem se jak přehlídnout tak přepočítat. Obojí trefil pouze PaTTTTrick, výkon H.Crespo a Andrew.
Wellweak
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Rád si také tipnnu, mám jenom několik dotazů, pakliže mi budou zodpovězeny, děkuji, pakliže ne, tipnu to i tak :-))

1) někde sem četl že Patrrick bude rozprodávat. Je to pravda ?¨
2) Půjde Michal do ligy či do poháru ?

Děkuji :wink:
Andrew - Sokol Čejč
oslicek

Post by oslicek »

ze zachrany mam takovou rozpacitou radost. vim, ze kdyby mi to kluci v poslednich dvou kolech nevypustili, tak ze by tym smeroval tam, kam vykonnostne patri.

obrovsky dik patri rexusovi, protoze ja sem to sest kol pred koncem vzdal a on z toho presto dokazal vyzdimat maximum a je z toho neuveritelne haluzacke udrzeni. uz mam te kliky docela dost za posledni sezony - omlouvam se vsem, kteri to odnesli z te opacne stranky (napr. Michal). zaroven je to zavdavek na udrzeni se, abych si s rexusem konecne kopnul pristi sezonu v jedne divizi.

tipovacka z minule sezony bude vyhlasena ke konci pristiho tydne.

tesim se na dalsi sezonu v acku - bude skoro umeni kopnout si proti manazerovi, ktery nema cervenomodrobilou trikoloru - nekolik derby bude naprosto famoznich a hlavne kvuli nim ten SP hrajeme, ze Andrew?

tip na pristi sezonu:

1. FC Widlaks
2. FC Strakapud
3. Fresh
4. FC Jeremy
5. Djerba

Djerba – FC Strakapůd 1
Sokol Čejč – FC Widlaks 2

pocet bodu viteze: jen Jaromir Jagr by napsal neco jineho nez 69... :D

cena: osobni setkani s autorem tipovacky v nejake hospudce dlouho pred zavirackou nebo sklipku
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

oslicek wrote:tesim se na dalsi sezonu v acku - bude skoro umeni kopnout si proti manazerovi, ktery nema cervenomodrobilou trikoloru - nekolik derby bude naprosto famoznich a hlavne kvuli nim ten SP hrajeme, ze Andrew?
Ano ano :mrgreen:
oslicek wrote:cena: osobni setkani s autorem tipovacky v nejake hospudce dlouho pred zavirackou nebo sklipku
To by i můj nápad :cry:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: cena: osobni setkani s autorem tipovacky v nejake hospudce dlouho pred zavirackou nebo sklipku
Sokol Cejc wrote: To by i můj nápad :cry:
Podívejte, to se doufám uskuteční, i když nevyhrajete :wink: Ostatní manažery prosím, aby sem nahazovali už hmotné věci (stejnou možnost mají pořád i Ti dva lichotníci :) )
VIASTORE
puzzle

Post by puzzle »

1. FC Widlaks
2. FC Strakapůd
3. Djerba
4. u utd
5. Fresh

FC Strakapůd – FC Widlaks 0
Djerba – FC Strakapůd 2
Sokol Čejč – FC Widlaks 2

78

Cena: 1/2 roku členství SPMT
Last edited by puzzle on Sat May 15, 2010 10:27 pm, edited 1 time in total.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”