Hippopotamus wrote:Po pokazenom začiatku prišlo 12 výhier v rade a priebežné 1. miesto Pred druhým náskok 2 body, pred tretím 6 bodov. Škoda akurát dnešku, keď som dúfal, že druhý zakopne, na výhru mu ale napokon stačil aj rovnaký výkon aký zahral súper
Budúci týždeň si na úvod kopnem s Oliwom, dosť dôležitý zápas bude vo štvrtok proti druhému, v ktorom by som rád odčinil zaváhanie zo začiatku sezóny...
Tak pokud nebudeš celý týden v lihu, tak si soupeř ani nečuchne. Leda bys tě zase postihla nákupně-prodejní horečka.
V polovine souteze Kubajdiho reznici na vedouci pozici pelotonu B2. Cesta bude jeste dlouha a narocna, prvnich 7 tymu je na rozdilu 3 bodu a v podstate z top 10 muze kazdy porazit kazdeho. + do odvet je vypadnuti z Hernan cupu - nemoznost poradne vyblokovat nedele. Kazdopadne je realna sance prekonat Frankieho a posunout reznicke tymy o dalsi level a dostat do A i 100% agresory.
Druhému tímu som dnes doma ukázal, zač je toho loket a vyprevadil ho s výpraskom 2:1 (výkony 151:144, dovolil som si včera aj SP pohár a 4 priateľáčky). No, či to bol až taký výprask, to už nechám na vašom posúdení, faktom ale je, že som si tým pred ním vytvoril 7 bodový náskok (pred tretím 8 bodový) a nádej na áčko začína vyzerať už trošku reálne...prvýkrát od založenia klubu
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Druhému tímu som dnes doma ukázal, zač je toho loket a vyprevadil ho s výpraskom 2:1 (výkony 151:144, dovolil som si včera aj SP pohár a 4 priateľáčky). No, či to bol až taký výprask, to už nechám na vašom posúdení, faktom ale je, že som si tým pred ním vytvoril 7 bodový náskok (pred tretím 8 bodový) a nádej na áčko začína vyzerať už trošku reálne...prvýkrát od založenia klubu
tak se hezky snaž, ať si v tom Ačku má Grady s kým povídat a šírit to poselství
Raduuza wrote:
tak se hezky snaž, ať si v tom Ačku má Grady s kým povídat a šírit to poselství
Kecaním so mnou ho šíriť nebude, to ho musí už teraz práveže, kým tam ešte nie som ja, potom už nebude na také hovädiny čas
to jako že když tam budeš, tak nebudeme stíhat ty příspěvky číst?
No asi, keďže od Gradyho očakávam detailné rozbory každého zápasu v každom kole, rozhovory s hráčmi a manažérmi klubov, predikcie, novinky zo zákulisia a pod, takže na šírenie posolstva už fakt nebude mať čas. Či pripíšeme mu aj to do pracovnej zmluvy?
...new beginning...
Hippopotamus wrote:
No asi, keďže od Gradyho očakávam detailné rozbory každého zápasu v každom kole, rozhovory s hráčmi a manažérmi klubov, predikcie, novinky zo zákulisia a pod, takže na šírenie posolstva už fakt nebude mať čas. Či pripíšeme mu aj to do pracovnej zmluvy?
no já bych spíš od něj očekávala rozbor kvalit všech krásných fanynek
Hippopotamus wrote:
Ale ten mi je úplne na hovno, keď nejaká krásna bude, ja si ju rozoberiem aj sám niekde v zákulisí, k tomu naozaj nepotrebujem Gradyho
...new beginning...
Hippopotamus wrote:
Ale ten mi je úplne na hovno, keď nejaká krásna bude, ja si ju rozoberiem aj sám niekde v zákulisí, k tomu naozaj nepotrebujem Gradyho