Moderator: Czech Moderators
jancarik wrote:delali jsme co sme mohly nasazeni az do druheho kola vypadly domas H vykony 72-82 slava tak zase za sezonu
tak to asi nechape nikdo jak to tam losujou to je jako proc nekdo hraje 5zapasu v rade doma a naopakkopeckar wrote:jancarik wrote:delali jsme co sme mohly nasazeni az do druheho kola vypadly domas H vykony 72-82 slava tak zase za sezonu
Nechápu ničehož nic. Až do minulé sezóny jsem hrál vždy od 2.kola, od loňské sezóny už od 1.kola. Najednou koukám, že opět je tu tradice nasazení až do dalších kol. Podle čeho se to řídí? Jak je možné, že týmy daleko výše postavené hrajou v 1.kole a žebříčkově i tabulkově horší týmy mají volný los. Tohle dost dobře nechápu.
Tam by to mělo být asi podle generátoru náhodných čísel, ale přece nemůže bý problém spočítat kolik je týmů aktívních a podle toho prvních X týmů nechat odpočívat dle divizí. Pokud by to dopadlo tak, že třeba A-C stojí, ayle někdo z D-divize už hraje a někdo ne, tak by to tam ten generátor taky rozsekl. Navíc můj kámoš loni coby tým C-divize hál v 1.kole s naším prvním vítězem A divize Hernánem zatímco dejme tomu některý z H-divizních týmů dostal za soupeře SP tým a to je taky nějaké divné.jancarik wrote:tak to asi nechape nikdo jak to tam losujou to je jako proc nekdo hraje 5zapasu v rade doma a naopakkopeckar wrote:jancarik wrote:delali jsme co sme mohly nasazeni az do druheho kola vypadly domas H vykony 72-82 slava tak zase za sezonu
Nechápu ničehož nic. Až do minulé sezóny jsem hrál vždy od 2.kola, od loňské sezóny už od 1.kola. Najednou koukám, že opět je tu tradice nasazení až do dalších kol. Podle čeho se to řídí? Jak je možné, že týmy daleko výše postavené hrajou v 1.kole a žebříčkově i tabulkově horší týmy mají volný los. Tohle dost dobře nechápu.
Myslím, že tady není, co nechápat. Program vezme při losování všechny týmy s manažery a bez ohledu na divize je nalosuje k sobě - random. Žádné nasazování, nic. Klidně spolu v prvním kole může hrát první a druhý z A. Nebo 15. a 16. z H.kopeckar wrote:Nechápu ničehož nic. Až do minulé sezóny jsem hrál vždy od 2.kola, od loňské sezóny už od 1.kola. Najednou koukám, že opět je tu tradice nasazení až do dalších kol. Podle čeho se to řídí? Jak je možné, že týmy daleko výše postavené hrajou v 1.kole a žebříčkově i tabulkově horší týmy mají volný los. Tohle dost dobře nechápu.
To problém určitě není, ale to znamená, že chceš změnit pravidla pro pohár. Navrhni to, třeba to udělají. I když já si myslím, že ne. Takhle je prostě pohár postaven, že se neohlíží na příslušnost k divizi a naprosto náhodně losuje dvojice.kopeckar wrote:Tam by to mělo být asi podle generátoru náhodných čísel, ale přece nemůže bý problém spočítat kolik je týmů aktívních a podle toho prvních X týmů nechat odpočívat dle divizí. Pokud by to dopadlo tak, že třeba A-C stojí, ayle někdo z D-divize už hraje a někdo ne, tak by to tam ten generátor taky rozsekl. Navíc můj kámoš loni coby tým C-divize hál v 1.kole s naším prvním vítězem A divize Hernánem zatímco dejme tomu některý z H-divizních týmů dostal za soupeře SP tým a to je taky nějaké divné.