Divize A

Moderator: Czech Moderators

Jeremy74
Team President

Re: Divize A

Post by Jeremy74 »

Totemo Baka - FC JEREMY 1:1 (146-148)

Chtěli jsme bod a ten máme. Potěšil i pěkný výkon.

Zítra doma lídr a největší favorit na titul. Nedáme kůži zadarmo! :)
FC JEREMY
Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

stejně jako v prvním zápase na hřišti Freshe, tak i na hřišti Strakapůdu nemělo cenu šťavit hráče áčka...rozumnější bylo pošetřit je na zítřejší match proti Oslíčkovi. uvidíme jestli se to vyplatí :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: ceny budou dvě - kdyby resi nedorazil, tak se to vypije.
Resi nakonec nedorazí ani na těch pár hodin, psal to na facebook (k Události II. sraz CZ/SK komunity na SP).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
ps2512

Post by ps2512 »

tom17 wrote:
Resi nakonec nedorazí ani na těch pár hodin, psal to na facebook (k Události II. sraz CZ/SK komunity na SP).
To nás ale pane velmi mrzí, rádi bychom Vás poznali :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

ps2512 wrote:
tom17 wrote:
To nás ale pane velmi mrzí, rádi bychom Vás poznali :wink:
Musíš vyhrát s Resiho tipovačce, pak s Tebou pokalí :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

Sokol Cejc wrote: Musíš vyhrát s Resiho tipovačce, pak s Tebou pokalí :mrgreen:
Ale no tak :wink:
Věřím, že s některými z vás se mi podaří potkat na nějakém „lokálním“ srazu, ať už v Praze (tam chceme s přítelkyní po škole bydlet), nebo v Brně (ne zas moc daleko odtud mám rodiče) a nebo v Ostravě (ne zas moc daleko odtud má rodiče přítelkyně).
Tak si to užijte a jsem zvědavý na fotky :)
VIASTORE
Papa Bouba Diop

dobrá věc se podařila :)

Valcíři Chomutov - Totemo Baka 3-2 (146:142)

jinak začíná vyprodávat i Slavia a tak se počet týmů, které budou rozdávat body rozrostl už na 5
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:dobrá věc se podařila :)

jinak začíná vyprodávat i Slavia a tak se počet týmů, které budou rozdávat body rozrostl už na 5
no já sice vyprodávám, ale až na CF si držím A-čko a vzhledem k počtu výprodejů ostatních týmů si hraji s myšlenkou čas od času to A-čko postavit, takž neříkej hop a bojuj o udržení :)

Nevím o žádném jiném Chomutovákovi či chlapci z okolí a tak by byla škoda, abychom tam byli tři jenom jednu sezonu, ne? :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

PaTTTTrick wrote:Nevím o žádném jiném Chomutovákovi či chlapci z okolí a tak by byla škoda, abychom tam byli tři jenom jednu sezonu, ne? :lol:
Severní Čechy!
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:
Papa Bouba Diop wrote:dobrá věc se podařila :)

no já sice vyprodávám, ale až na CF si držím A-čko a vzhledem k počtu výprodejů ostatních týmů si hraji s myšlenkou čas od času to A-čko postavit, takž neříkej hop a bojuj o udržení :)

Nevím o žádném jiném Chomutovákovi či chlapci z okolí a tak by byla škoda, abychom tam byli tři jenom jednu sezonu, ne? :lol:
no já si jenom přečetl o výprodeji a víc jsem to nezkoumal :) odepisovat jsem tě určitě nechtěl :) bojovat budu,primární pro tuto sezonu ale zůstává pohár
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

FC JEREMY - FC Strakapůd 1:2 (145-149)

Trochu zklamání, ale počítal jsem s tím. Rozdíl byl příliš velký. Soupeř se připravil lépe a má lepší tým.

V pondělí MikeF - doma budeme chtít tentokrát zvítězit!
FC JEREMY
Big El

Post by Big El »

Když jsem objevil fórum SP hltal jsem Bonovy reporty z A divize. Vzpomínáte na ně? A nyní, když je v Áčku tolik Čechů, navíc aktivních na fóru, říkám si, že by stálo za to je oživit. Vím, že by asi bylo lepší, kdyby je psal někdo z přímých účastníků a pokud někdo z nich projeví zájem, rád mu ustoupím z cesty (a bude-li chtít, tak případně pomohu) :wink: Nicméně pro první čtyři kola jsem se je rozhodl udělat já. Budu rád, když zde uslyším reakce (ať už pozitivní, či negativní) od Áčkařů i ostatních čtenářů tohoto topicu :P

Zápasy přestavujících celků uvádět nebudu.

1.kolo

Strakapůd - Kolíkov 2:2 151:142

Mužem zápasu byl bezesporu Boris Wuyts v dresu domácích. Ten nejprve dvakrát svými brankami strhnul vedení na stranu svého týmu. V 82.minutě však zahodil svou šanci na hattrick a neproměnil penaltu. Zajímalo by nás, zda dostane odměnu, nebo mu naopak budou prémie strženy. Pravidlo: "Nedáš, dostaneš." se potvrdilo a hosté ještě stihli srovnat krok.

SK Slavia Prague - FC JEREMY 0:1 145:146

Jeremy potvrdil roli černého koně soutěže a veze si z Prahy tři body.

PS Bonner - FC Widlaks 1:2 147:147

Nejkvalitnější a co do výkonů i nejtěsnější utkání kola. Pro sebe ho rozhodli suveréni posledních let zejména díky své ghanské hvězdě Suleyi Ali Adamovi.

Fresh - Valcíři Chomutov C.F. 4:3 149:141

Gólová přestřelka byla k vidění v Holandsku, kde to přitom dlouho vypadalo na velmi nudný zápas. První branku do šatny vstřelili domácí až v 44.minutě. Lépe zvládli i začátek dalšího poločasu a vstřelili Valcířům i gól ze šatny. To bylo v 50.minutě. Během 5 minut padly další tři branky a rázem to ze stavu 2:0 bylo 3:2. Poté co oba trenéry trefil infarkt se obrany obou týmu poněkud srovnaly a na obou stranách padlo již jen po jedné brance.

2.kolo:

FC Widlaks - Fresh 0:0 (143:142)

Souboj dvou špičkových nečeských týmů sknočil bezbrankovou remízou. Výkony byly ovlivněny nominací 100% rozhodčího.

FC Kolíkov - Sokol Čejč 1:1 (143:138)

Velmi prestižní derby hochů z loňské Bé trojky skončilo smírně. Rozhodla neproměněná penalta domácího Rubena "kolíčka" De Pettera.

Totemo Baka - SK Slavia Prague 1:0 (139:135)

Slavia nevstřelila gól ani ve svém druhém utkání. S těmito výkony by možná hoši v naší C.9 čutnuli krásný klidný střed :D

Valcíři Chomutov C.F. - Tatran Stresovice 1:1 (142:142)

Spravedlivá dělba bodů v Chomutově.

3.kolo:

Tatran Stresovice - FC Kolíkov 1:0 (142:139)

Domácí vstřelili branku v první minutě a poté již byla jejich 5členná obrana nepropustná. V nezáživném utkání bylo k vidění více žlutých karet, než fotbalových akcí.

Fresh - FCB Mikef 3:2 (149:136)

Ostravští začali hrát fotbal až po hodině hry a to na body z Holandska stačit nemohlo.

Totemo Baka - FC JEREMY 1:1 (146:148)

Hosté svou herní převahu ve vítězství využít nedokázali.

SK Slavia Prague - Viastore 1:2 (136:140)

Domácí vstřelili svou první branku v utkání, avšak na první bod to nestačilo. Zařízla je především brzká redka pro jejich CF.

FC Strakapůd - Valcíři Chomutov C.F. 5:3 (149:131)

40 tisíc diváků v Hnízdě vidělo velmi krásnou přestřelku. Domácí i přes svou převahu dlouho nedokázali získat klíčový náskok. Nakonec se jim to podařilo až v druhé půli kdy dokonal svůj hattrick holandský šutér Ronald Levels.

4.kolo:

Valcíři Chomutov C.F. - Totemo Baka 3:2 (146:142)

Valcíři si zaslouženě připsali první tři body v A divizi.

FCB Mikef - Sokol Čejč 2:1 (142:139)

Čejčské Sokoly stála body redka ze 77.minuty a zranění jejich RF z 56.minuty. V největší šanci se octl střídající Radek Kaspřák, ale zřejmě nebyl na to, že by mohl nastoupit koncentrován a šanci i s dorážkou trestuhodně zahodil.

FC JEREMY - FC Strakapůd 1:2 (145:149)

Strakapůdi ukázali velkou morální sílu, když dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející zápas. V 89.minutě jim pak vítězství zachránil jejich gólman, který dokázala na dvakrát vychytat rakouského CM, který zcela unikl pozornosti obrany Strakapůdů.

FC Widlaks - Tatran Stresovice 2:1 (144:135)

Domácí ukázali, že mají vynikající vstupy do zápasů. Opět soupeře zaskočili brankou již v první minutě.

Po prvním týdnu se tak na čele usídlila - vcelku dle očekávání - trojice Strakapůd, Widlaks, Fresh s deseti body. Strakapůdi mají zatím nejlepší skóre. Bod na ně ztrácí Mikef a Sokolíci.

V každém týdnu bude i vyzpovídán jeden z manažerů A divize. V tomto týdnu byly tři otázky zaslány manažeru Mošnovi.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

to Big El: Dobrá práce :!:
Bylo by fajn, kdybychom si rozebrali (ehm... no spíše vy si rozeberte) jednotlivé týdny, ať na to nejsi sám, poněvadž to dá docela dost práce - jak dlouho jsi na tom dělal?
VIASTORE
Papa Bouba Diop

tom17 wrote:to Big El: Dobrá práce :!:
Bylo by fajn, kdybychom si rozebrali (ehm... no spíše vy si rozeberte) jednotlivé týdny, ať na to nejsi sám, poněvadž to dá docela dost práce - jak dlouho jsi na tom dělal?
dobrý nápad...tak já si beru 3. ligový týden (příští na to nebudu mít moc času) jestli to El Niňovi nevadí :)

jinak supr práce! :wink:
Big El

Post by Big El »

Papa Bouba Diop wrote:
tom17 wrote:to Big El: Dobrá práce :!:
dobrý nápad...tak já si beru 3. ligový týden (příští na to nebudu mít moc času) jestli to El Niňovi nevadí :)

jinak supr práce! :wink:

Vůbec nevadí. Jak dlouho? Sakra, kolik to mohlo být? Půlhoďky? Možná hoďka, nevím. Asi by se to dalo rozebrat i víc, ale na to jsem byl malinko unavený. Jen mě mrzí, že se zatím neozval Mošna, ale věřím, že jeho odpovědi dorazí brzy.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”