Chtěli jsme bod a ten máme. Potěšil i pěkný výkon.
Zítra doma lídr a největší favorit na titul. Nedáme kůži zadarmo!

Moderator: Czech Moderators
Resi nakonec nedorazí ani na těch pár hodin, psal to na facebook (k Události II. sraz CZ/SK komunity na SP).oslicek wrote: ceny budou dvě - kdyby resi nedorazil, tak se to vypije.
To nás ale pane velmi mrzí, rádi bychom Vás poznalitom17 wrote:Resi nakonec nedorazí ani na těch pár hodin, psal to na facebook (k Události II. sraz CZ/SK komunity na SP).oslicek wrote: ceny budou dvě - kdyby resi nedorazil, tak se to vypije.
Musíš vyhrát s Resiho tipovačce, pak s Tebou pokalíps2512 wrote:To nás ale pane velmi mrzí, rádi bychom Vás poznalitom17 wrote:Resi nakonec nedorazí ani na těch pár hodin, psal to na facebook (k Události II. sraz CZ/SK komunity na SP).oslicek wrote: ceny budou dvě - kdyby resi nedorazil, tak se to vypije.
Ale no takSokol Cejc wrote: Musíš vyhrát s Resiho tipovačce, pak s Tebou pokalí
no já sice vyprodávám, ale až na CF si držím A-čko a vzhledem k počtu výprodejů ostatních týmů si hraji s myšlenkou čas od času to A-čko postavit, takž neříkej hop a bojuj o udrženíPapa Bouba Diop wrote:dobrá věc se podařila
Valcíři Chomutov - Totemo Baka 3-2 (146:142)
jinak začíná vyprodávat i Slavia a tak se počet týmů, které budou rozdávat body rozrostl už na 5
Severní Čechy!PaTTTTrick wrote:Nevím o žádném jiném Chomutovákovi či chlapci z okolí a tak by byla škoda, abychom tam byli tři jenom jednu sezonu, ne?
no já si jenom přečetl o výprodeji a víc jsem to nezkoumalPaTTTTrick wrote:no já sice vyprodávám, ale až na CF si držím A-čko a vzhledem k počtu výprodejů ostatních týmů si hraji s myšlenkou čas od času to A-čko postavit, takž neříkej hop a bojuj o udrženíPapa Bouba Diop wrote:dobrá věc se podařila
Valcíři Chomutov - Totemo Baka 3-2 (146:142)
jinak začíná vyprodávat i Slavia a tak se počet týmů, které budou rozdávat body rozrostl už na 5![]()
Nevím o žádném jiném Chomutovákovi či chlapci z okolí a tak by byla škoda, abychom tam byli tři jenom jednu sezonu, ne?
dobrý nápad...tak já si beru 3. ligový týden (příští na to nebudu mít moc času) jestli to El Niňovi nevadítom17 wrote:to Big El: Dobrá práce![]()
Bylo by fajn, kdybychom si rozebrali (ehm... no spíše vy si rozeberte) jednotlivé týdny, ať na to nejsi sám, poněvadž to dá docela dost práce - jak dlouho jsi na tom dělal?
Papa Bouba Diop wrote:dobrý nápad...tak já si beru 3. ligový týden (příští na to nebudu mít moc času) jestli to El Niňovi nevadítom17 wrote:to Big El: Dobrá práce![]()
Bylo by fajn, kdybychom si rozebrali (ehm... no spíše vy si rozeberte) jednotlivé týdny, ať na to nejsi sám, poněvadž to dá docela dost práce - jak dlouho jsi na tom dělal?
jinak supr práce!