Divize B

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Azor »

Baníček - Neviditelni sniperi 1:2 (133-139)

Agr.:100-100 roz.:20

Chyběli nám 2 Áčkoví hráči, no a když bylo maxim 68 (4x), týmová nálada byla na 86%, tož to víc jak 133 uhrát nešlo a tak přichází první prohra v B divizi. Jsme se 4-i body 10 (i 7.tým má 4 body) na sestupové vody už máme jen bod náskoku
Azor

Post by Azor »

FC Kobra HK - Baníček 1:0 (127-124)

Agr:: 60 - 100 Roz.:69
ČK: 0-2 (V 72.a V 84.min.)

Základní jedenástka měla agresivitu do 25%. Tak jsem si řekl, že to risknu a dám součet agr. na 169. Počítal jsem však maximálně s jednou ČK :roll: Navíc podali 2 hráči o 3 b. pod svá maxima (a k tomu se jeden vykartoval) a to ještě nyní mají fyzičku 93. :evil: však ten který dostal ČK je na TL, ať táhne, zmetek jeden. Ostatně, všichni hráči se můžou jít vycpat.
mantel

Post by mantel »

Tak ať tady Azor netrpí jen samomluvou, tak tady něco hodím i já. Týden dopadnul více méně podle očekávání, kdyby se do toho nesral CML, tak mohlo být o bodík více, ale to bych na něj měl asi moc velké očekávání. Pondělní zápas se Šutříkem byl jako vždy velmi vyrovnaný, jako skoro vždy zahrál kolega o něco málo více a jako skoro vždy mu to bylo platné jako mrtvému zimník. Po výkonech 140:139 v jeho prospěch skončil zápas remízou.
Úterní zápas doma s KFC Heist skončil po výkonech 144:140 moji výhrou a pohled na tabulku hned vypadal lépe.
Co v pondělí CML nadělil, to si vzal ve čtvrtek zpátky i s úroky, Basca Rosie- Mantel 1:1 (137:142), komentovat to více nebudu, na brečení mi CMl jistě ještě poskytne dost prostoru. :lol:
Páteční soupeř Swiftai si zápas v Ostravě přijel užít. Jejich A tým navštívil Dolní oblast Vítkovic a posléze i Stodolní ulici a do zápasu nastoupili sběrači zkušeností. Což našemu týmu, zdecimovanému absencí 6 hráčů základu, vůbec nevadilo a zápas v tréninkovém tempu vyhráli.

Tento týden ještě stále neukázal směr, jakým se bude tato sezona vyvíjet, takže rozhodnutí, zda zkusit pohár nebo si dát klídek ještě nepadlo.Příští týden určitě výrazně napoví.
oliwapol

Post by oliwapol »

Moje cíle v probíhající sezoně jsou jednoduché:

1. Vyhrát divizi nemužu a tak je tu bod č.2
2. Zachránit se,to se snad podaří :)
3. Azoruv Baníček v jedné divizi,krásný,jeho random mě řeže v turnajích a tak si to dáme i tady :lol:
ACS Pardubice
šutr
Team President

Post by šutr »

Taky uděláme ohlédnutí za prvním týdnem.
Šutrteam 0 - 0 Fc Mantel (140-139), záměrně jsem podstřelil agresivitu a spoléhal na to, že Mantelovi hoši nedohrají v plném počtu a já ano-to by byla jistá výhra :mrgreen: Jenomže, redku jsem dostal i tak :roll: ..., byla z toho plichta :D
FC Bagger United 0 - 0 Šutrteam (141-134), druhý zápas jsme jeli k velezkušenému manažerovi (Ron Jeremy). S nějakým bodovým příspěvkem jsme nepočítali, ale Random domácí tým řádně zaříznul. Opět jsme dohrávali v deseti :roll:
The Williams Soccer Boys 1 - 4 Šutrteam, další velikán SP, tentokráte v přestavbě-to nám umožnilo postavit mladíky a v klidu si odvést tři body :mrgreen:
Šutrteam 1 - 0 KFC Heist (141-137), před krásnou návštěvou jsme urvali zasloužené vítězství :D
Šutr
Šutrteam B3
Azor

Post by Azor »

Předevčírem jsem se spletl, tak si dnes dám pozor.

Molenkring - Baníček 4:3 (136-131)

Agr.:100-100 Roz.:25

Tak pořád máme nevýrazné výkony a tak je z toho již 4 prohra v řadě. Jsme stále 13., na 11. a 12.tým ztrácíme 3 body, na 10.tým již 4 body
mantel

Post by mantel »

Se zpožděním přináším trochu brečení z divize B aneb výsledky mantelovy družiny za minulý týden.
Pondělní liga vypadala na 3 bodíky při předpokládaném lepším výkonu o 2-3 body. Leč realita byla jiná a vinou neproměněné pentle byla na světě remíza 2-2 po výkonech 140:142 v můj prospěch. No holt smolný začátek týdne. V úterý jsem přivítal na svém hřišti vedoucí celek, uhostil jsem ho řádně a jako správný hostitel jsem nenechal soupeře odjet s prázdnou. Po výkonech 140:139 v můj prospěch opět remíza 1:1. U mně redka v 69. minutě, soupeř zranění brankáře s náhradou s nižší morálkou. K tomu se dá dodat jen to, že štěstí se mě nějak zvlášť nedrží. Po tomto zápase to vypadalo, že je o této sezoně rozhodnuto a na ligu se vybodnu. Nicméně soupeři moc neutekli, takže jsem ještě čekal na čtvrteční ligu. Tam se povedlo přivést 3 bodíky od soupeře z Rumunska, který postoupil se mnou z divize. Po výkonech 137:141 a výsledku 1:2 jsem byl poprvé tento týden spokojený. Pátek proti soupeři, který na to prdí, nebyl problém. Mantel- Beecka 4:1 po výkonech 132:99. Jen nesmyslná redka při součtu rozhodčího a agrese 137 připoměla, že ani tyhle zápasy se nedají úplně vypustit.

Suma sumárum tento týden opět nic nerozhodl. Ztráta na prvního je dvoubodová, takže stále nevím zda se mám pokusit porušit své předsevzetí a zabojovat o divizi A, kde už jsem nikdy nechtěl hrát. Tento tým je zatím nejslabší, co jsem kdy postavil, takže by to v případě postupu vypadalo spíš na těžký propadák. Nicméně hrát Áčko je prostě hrát Áčko. Toť vše, snad jen poznámka, že Šutřík se mě drží na 4. místě jako klíště a určitě bude chtít do postupových počtů hlasitě promlouvat.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:...
Proste poď do áčka, nevrav mi, že sa netešíš na derby s Damned :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

FC Kolíkov - Baníček 3:2 (128-122)

Agr.:60-85 Roz.:87
ČK: 1-2 (v 47.min. - v 63.min., v 84.min.)

Tak už je to tu zase, opět jsme nedohráli v 11-i lidech a to se pak těžko vyhrává. přitom byla rozložení agrese u hráčů od 1 do 35 a to tu 35 měl brankář, hráči v poli to měli od 1 do 18. No nic, základ jsme splnili (3 výhry do půlky ligy), navíc je to jen hra, takže nač se nervovat, že :lol:
P.S. A navíc takhle "soucítím" s Baníkem v GL když mu se nedaří, tak já nezůstanu pozadu a taky jsem dole :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

Baníček - PrizdiSraCZ 0:0 (134-135)

Agr.:100-100 Roz.:27

Tak kombinace VDP a Pan Random nám již podruhé dopomohla k bodu.
Jsme 12., o skóre před 13.týmem, na 11.tým ztrácíme 2 body a na dnešního soupeře, který je 10., 4 body
šutr
Team President

Post by šutr »

mantel wrote:Se zpožděním přináším trochu brečení z divize B aneb výsledky mantelovy družiny za minulý týden.
Pondělní liga vypadala na 3 bodíky při předpokládaném lepším výkonu o 2-3 body. Leč realita byla jiná a vinou neproměněné pentle byla na světě remíza 2-2 po výkonech 140:142 v můj prospěch. No holt smolný začátek týdne. V úterý jsem přivítal na svém hřišti vedoucí celek, uhostil jsem ho řádně a jako správný hostitel jsem nenechal soupeře odjet s prázdnou. Po výkonech 140:139 v můj prospěch opět remíza 1:1. U mně redka v 69. minutě, soupeř zranění brankáře s náhradou s nižší morálkou. K tomu se dá dodat jen to, že štěstí se mě nějak zvlášť nedrží. Po tomto zápase to vypadalo, že je o této sezoně rozhodnuto a na ligu se vybodnu. Nicméně soupeři moc neutekli, takže jsem ještě čekal na čtvrteční ligu. Tam se povedlo přivést 3 bodíky od soupeře z Rumunska, který postoupil se mnou z divize. Po výkonech 137:141 a výsledku 1:2 jsem byl poprvé tento týden spokojený. Pátek proti soupeři, který na to prdí, nebyl problém. Mantel- Beecka 4:1 po výkonech 132:99. Jen nesmyslná redka při součtu rozhodčího a agrese 137 připoměla, že ani tyhle zápasy se nedají úplně vypustit.

Suma sumárum tento týden opět nic nerozhodl. Ztráta na prvního je dvoubodová, takže stále nevím zda se mám pokusit porušit své předsevzetí a zabojovat o divizi A, kde už jsem nikdy nechtěl hrát. Tento tým je zatím nejslabší, co jsem kdy postavil, takže by to v případě postupu vypadalo spíš na těžký propadák. Nicméně hrát Áčko je prostě hrát Áčko. Toť vše, snad jen poznámka, že Šutřík se mě drží na 4. místě jako klíště a určitě bude chtít do postupových počtů hlasitě promlouvat.
Už se Manteli nedržím :mrgreen: , 6bodů ztráta. Já postoupit nechci, ale ty bys určitě měl :!:
Šutr
Šutrteam B3
šutr
Team President

Post by šutr »

Po 12.kolech držíme krásné páté místo :mrgreen: Mantelík včele s malým náskokem je pro mne horký favorit na titul, druhé místo může urvat dalších cca pět týmů.
Šutr
Šutrteam B3
Azor

Post by Azor »

V pondělí jsme slavili první výhru v Béčku mimo "slabé" týmy:

FC Jazero - Baníček 1:2 (126-133)

Agr.:95-100 Roz.:33

Soupeř nám to sice ulehčil, když měl v základu i hráče s výkony 57, 38 a 28, ale na to se už historie ptát nebude.

Včera se to bohužel vrátilo k normálu:

Baníček - NESTA FOOTBALL CLUB 0:1 (131-136)

Agr.: 100-95 Roz.:39
ČK: 1-0 (v 82.min.)

Elitní LM si ještě odpykávalo čtyřzápasový trest no a jeho náhradník to nezvládl, v posledním desetiminutovce se nechal vyloučit a i díky tomu jsme si připsali již 8 prohru.

Po 14.kolech jsme 11., o skóre před 12. týmem, 13.tým ztrácí jen bod, naopak na Oliwku, (9.) a PSRaVeNa (10.) ztrácíme už 4 body, takže je už jasné, že i po 15.kole zůstaneme v polvině ligy na sestupovém místě. Nicméně, s tím jsme před začátkem ligy tak trochu počítali.
Last edited by Azor on Wed Mar 26, 2014 10:20 pm, edited 1 time in total.
mantel

Post by mantel »

Tak a máme tady další report o osudu chlapců mantelíků v divizi B2. Týden dopadl přesně podle plánů, takže žádné brečení výjimečně nebude.
Tvaltnietmee-FC Mantel 1:2 po výkonech 140:143
V neděli jsem nehrál vůbec nic, přece jen z venku se vozí body hůře. Před zápasem jsem hodně počítal a agresi nedával zbytečně vysoko a dopadlo to přesně podle mých představ.
FC Mantel- Royal FC 2:1 po výkonech 141:133
V tomhle zápase si zařádil random a vypočítal zranění dvou mých hráčů, naštěstí soupeř zápas odevzdal, takže na výsledek to vliv nemělo.
Williams Soccer Boys-FC Mantel 1:10 po výkonech 59:127
Rozprodávající soupeř po středečním poháru je to nejlepší, co si může manager přát. Tady mi los hodně přál.
FC Mantel - FC Bagger United 4:3 po výkonech 143:142
Nejdůležitější zápas týdne dopadl podle mých představ, soupeř má výrazně méně agresivní tým, dala se předpokládat agrese 100%, což u mně nepřicházelo v úvahu. Takže opět velké počítání a na rozhodčího 80% jsem zvolil relativně bezpečnou agresi 85%. Cíl byl odehrát v jedenácti lidech, což se nakonec nepodařilo splnit a redka přišla v 78. minutě. Smrdělo to remízou, nicméně soupeř podle dosavadních výsledků není randomovým oblíbencem a bodík rozdílu ve výkonech stačil na 3 zlaté bodíky.

Suma sumárum tento týden rozhodnul o dalším směřování mantelíků v této sezoně - již se nejde dále tvářit, že ligu neřeším. Takže zkusím urvat postup a pokud možno z prvního místa. Když není pohár z Áčka (a asi nikdy nebude), tak by mohly být z Béčka pohárky dva.
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:
Suma sumárum tento týden rozhodnul o dalším směřování mantelíků v této sezoně - již se nejde dále tvářit, že ligu neřeším. Takže zkusím urvat a pokud možno z prvního místa. Když není pohár z Áčka (a asi nikdy nebude), tak by mohly být z Béčka pohárky dva.
Držím palce kamaráde :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”