Já hrál ze zaèátku 5-3-2 a dlouhý míèe a jednou jsem v lize remizoval 0:0, ikdyž jsem mìl výkon o 10 lepší a zase v poháru jsem postupil na penalty nad soupeøem, který mìl výkon o 12 lepší. Teï hraji 4-3-3, nebo 3-4-3 a jak jsou body z výkonù, tak i výsledky, remíza je tak max. +- 3 body. V eFku chci tak ještì hrát, ale asi do Eèka chci pøejít zìt na 5-3-2 (uvídím).5zizou5 wrote:jj, prekvapivych vysledku jsem mel uz hodne, at na jednu nebo na druhou stranu, jen nevim jak to maji manazeri hrajici jiny rozestaveni, jestli tech prekvapivych vysledku maji min, tak nevim jestli to, ze ty prekvapivy vysledky jsou vic u rozestaveni 5-3-2 neni jenom nahodaH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Už delší dobu pozoruji pár klubù co hrají 5-3-2 a zdá se mi, že u tohoto stylu je nejvíc náhodných a tím pádem pøekvapivých výsledkù. A do plusu anebo do mínusu. Výhodné je to do vyšších soutìží pro slabší týmy a naopak.5zizou5 wrote:to asi ne, spis proste jen random:))
ja mel ted nedavno v jednom zapase dost stesti, vykon jsem mel o 19 horsi a remiza s tim, ze nakonec jsem vyhral na penalty:))
a hraju 5-3-2 dlouhy mice
Opravdu si myslím, že pøi rozestavìní 5-3-2 je nejvíc pøekvapivých výsledkù.