Divize A

Moderator: Czech Moderators

Jeremy74
Team President

Re: Divize A

Post by Jeremy74 »

FC Widlaks - FC JEREMY 1:0 (149-141)

Tohle bylo bez šance :( Na nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme. Uvidíme jak ve čt. proti Fresh..
FC JEREMY
pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Post by pupajdi13 »

Jeremy74 wrote:FC Widlaks - FC JEREMY 1:0 (149-141)

Tohle bylo bez šance :( Na nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme. Uvidíme jak ve čt. proti Fresh..
koukal jsem,že Tě vyškolil v obou mačích :idea: :roll:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Jeremy74 wrote: Na nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme.
Zatím ne :) Nicméně tipuji, že v 36. sezóně vyhraje titul Čech... a Michal to nebude :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote:
Zatím ne :) Nicméně tipuji, že v 36. sezóně vyhraje titul Čech... a Michal to nebude :wink:
Tak Jeremy hooooodně dlouho budoval a já se přiznám,že celou dobu od něj nic jiného nečekám,než absolutní triumf....je trpělivý chlapec. :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

pupajdi13 wrote:
tom17 wrote:
Tak Jeremy hooooodně dlouho budoval a já se přiznám,že celou dobu od něj nic jiného nečekám,než absolutní triumf....je trpělivý chlapec. :wink:
Souhlas, já jsem ho poočku sledoval od cca 26. sezóny. Ten chlapec ví, co chce :) Stačí si přečíst jeho "plánovací" tisková prohlášení od zmíněné sezóny... :)
VIASTORE
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Tak plány jsou jedna věc a realita druhá..no vynasnažím se nezklamat! :) A díky za vaše milá slova, pánové!
FC JEREMY
Big El

Post by Big El »

Jeremy74 wrote:Tak plány jsou jedna věc a realita druhá..no vynasnažím se nezklamat! :) A díky za vaše milá slova, pánové!
I Elnino drží Jeremymu palce. V našem týmu kopou dva jeho bývalí chlapci. Jeden přímo od něj koupený, druhý šel z druhé ruky. Asi nepřekvapí, že i přesto, že u Jeremyho byli přebyteční, tak u nás první z nich čutá v Áčku a druhý je na pomezí Áčka a Béčka :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:
připravuješ velký comeback nebo jak si toto vyložit...

při vší úctě k jeremymu týmu si myslím, že právě v příští sezóně Michal ten titul konečně vyhraje :-).
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
tom17 wrote:
připravuješ velký comeback nebo jak si toto vyložit...

při vší úctě k jeremymu týmu si myslím, že právě v příští sezóně Michal ten titul konečně vyhraje :-).
Já už nic nepřipravuju :lol:
Když o tom tak teď přemýšlím, tak bych spíše taky věřil Michalovi příští sezónu. V Jeremym cítím zatím "jenom" velký potenciál; vůbec nevím nic o tom, jak je na tom po taktické stránce. A souboj o titul doopravdy není pouze o tom, že máš nejlepší hráče nebo hodně peněz na kontě. Jsem na Jeremyho zvědav :)
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:
Já už nic nepřipravuju :lol:
Když o tom tak teď přemýšlím, tak bych spíše taky věřil Michalovi příští sezónu. V Jeremym cítím zatím "jenom" velký potenciál; vůbec nevím nic o tom, jak je na tom po taktické stránce. A souboj o titul doopravdy není pouze o tom, že máš nejlepší hráče nebo hodně peněz na kontě. Jsem na Jeremyho zvědav :)
myslím si, že Jeremy je na tom po taktické stránce velice dobře a má dobře prozkoumané i nejzazší zákoutí hry. při vší úctě ke všem ostatním týmům v áčku a nižších divizích jsou momentálně kvalitou kádru o malinký stupínek výše julius, michal, jeremy a fresh. myslím, že julius už bude unuděn neustálými vítězstvími, takže zbývají tři a záleží jak dlouho si podrží kvalitu kádru a budou mít chuť vyhrávat. při pohledu na kvalitu týmů do divizí A, B a C bych řekl, že na každého z nich se asi dostane :-) nebo tam snad vidíš nějakého potenciálního skokana, který by byl schopen během následujících pěti sezón áčko vyhrát?
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: myslím si, že Jeremy je na tom po taktické stránce velice dobře a má dobře prozkoumané i nejzazší zákoutí hry. při vší úctě ke všem ostatním týmům v áčku a nižších divizích jsou momentálně kvalitou kádru o malinký stupínek výše julius, michal, jeremy a fresh. myslím, že julius už bude unuděn neustálými vítězstvími, takže zbývají tři a záleží jak dlouho si podrží kvalitu kádru a budou mít chuť vyhrávat. při pohledu na kvalitu týmů do divizí A, B a C bych řekl, že na každého z nich se asi dostane :-) nebo tam snad vidíš nějakého potenciálního skokana, který by byl schopen během následujících pěti sezón áčko vyhrát?
Já o Jeremyho taktických schopnostech fakt nic nevím, nikdy jsem ho podrobně nesledoval. Koneckonců já jsem nikdy nikoho podrobněji nesledoval. Což byla chyba, že... (kdybych si v minulosti vyhlédl třeba takového oslíčka :mrgreen: ) Spoustu věcí jsem si uvědomil, až když byl můj tým za zenitem....
Kdybych býval některé věci věděl, tak jsem v té 30. sezóně ten titul také mohl urvat... A možná taky ne... :oops: (nemám rád věty s "kdyby" :))
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote: Já o Jeremyho taktických schopnostech fakt nic nevím, nikdy jsem ho podrobně nesledoval. Koneckonců já jsem nikdy nikoho podrobněji nesledoval. Což byla chyba, že... (kdybych si v minulosti vyhlédl třeba takového oslíčka :mrgreen: ) Spoustu věcí jsem si uvědomil, až když byl můj tým za zenitem....
Kdybych býval některé věci věděl, tak jsem v té 30. sezóně ten titul také mohl urvat... A možná taky ne... :oops: (nemám rád věty s "kdyby" :))
to já poslední dobou podrobněji sleduju manželku a její taktické schopnosti a spousta věcí mi také dochází, až když sem za zenitem :oops:
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: to já poslední dobou podrobněji sleduju manželku a její taktické schopnosti a spousta věcí mi také dochází, až když sem za zenitem :oops:
O tom bych mohl také vyprávět. Já teda naštěstí ještě nejsem za zenitem, nýbrž stále v rozkvětu :mrgreen:
Tohle ale nebudeme rozebírat na fóru, v minulosti už si ta moje četla nějaké mé příspěvky tady... tak abych náhodou... to... se nedostal... polk... do problémů :)
VIASTORE
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:
oslicek wrote: to já poslední dobou podrobněji sleduju manželku a její taktické schopnosti a spousta věcí mi také dochází, až když sem za zenitem :oops:
O tom bych mohl také vyprávět. Já teda naštěstí ještě nejsem za zenitem, nýbrž stále v rozkvětu :mrgreen:
Tohle ale nebudeme rozebírat na fóru, v minulosti už si ta moje četla nějaké mé příspěvky tady... tak abych náhodou... to... se nedostal... polk... do problémů :)
Ale mohl bys tu takový topic založit, ať tu nemám svou ligu jenom já :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

Před dnešním, tj. sedmým, kolem jsem cítil, že to budu mít hodně nahnuté. Na náš stadión totiž zavítal jeden z nejslovutnějších manažerů a liška podšitá v jedné osobě pan DAWRON.
A odvezl si všechny 3 body. Soupeři už jsme osobně gratulovali, byl prostě lepší. Ale počíháme si na něj v odvetě :mrgreen:
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”