Tohle bylo bez šance

Moderator: Czech Moderators
koukal jsem,že Tě vyškolil v obou mačíchJeremy74 wrote:FC Widlaks - FC JEREMY 1:0 (149-141)
Tohle bylo bez šanceNa nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme. Uvidíme jak ve čt. proti Fresh..
Zatím neJeremy74 wrote: Na nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme.
Tak Jeremy hooooodně dlouho budoval a já se přiznám,že celou dobu od něj nic jiného nečekám,než absolutní triumf....je trpělivý chlapec.tom17 wrote:Zatím neJeremy74 wrote: Na nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme.Nicméně tipuji, že v 36. sezóně vyhraje titul Čech... a Michal to nebude
Souhlas, já jsem ho poočku sledoval od cca 26. sezóny. Ten chlapec ví, co chcepupajdi13 wrote:Tak Jeremy hooooodně dlouho budoval a já se přiznám,že celou dobu od něj nic jiného nečekám,než absolutní triumf....je trpělivý chlapec.tom17 wrote:Zatím neJeremy74 wrote: Na nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme.Nicméně tipuji, že v 36. sezóně vyhraje titul Čech... a Michal to nebude
![]()
I Elnino drží Jeremymu palce. V našem týmu kopou dva jeho bývalí chlapci. Jeden přímo od něj koupený, druhý šel z druhé ruky. Asi nepřekvapí, že i přesto, že u Jeremyho byli přebyteční, tak u nás první z nich čutá v Áčku a druhý je na pomezí Áčka a BéčkaJeremy74 wrote:Tak plány jsou jedna věc a realita druhá..no vynasnažím se nezklamat!A díky za vaše milá slova, pánové!
připravuješ velký comeback nebo jak si toto vyložit...tom17 wrote:Zatím neJeremy74 wrote: Na nejlepší týmy zkrátka zatím nemáme.Nicméně tipuji, že v 36. sezóně vyhraje titul Čech... a Michal to nebude
Já už nic nepřipravujuoslicek wrote:připravuješ velký comeback nebo jak si toto vyložit...tom17 wrote:
Zatím neNicméně tipuji, že v 36. sezóně vyhraje titul Čech... a Michal to nebude
při vší úctě k jeremymu týmu si myslím, že právě v příští sezóně Michal ten titul konečně vyhraje.
myslím si, že Jeremy je na tom po taktické stránce velice dobře a má dobře prozkoumané i nejzazší zákoutí hry. při vší úctě ke všem ostatním týmům v áčku a nižších divizích jsou momentálně kvalitou kádru o malinký stupínek výše julius, michal, jeremy a fresh. myslím, že julius už bude unuděn neustálými vítězstvími, takže zbývají tři a záleží jak dlouho si podrží kvalitu kádru a budou mít chuť vyhrávat. při pohledu na kvalitu týmů do divizí A, B a C bych řekl, že na každého z nich se asi dostanetom17 wrote:
Já už nic nepřipravuju![]()
Když o tom tak teď přemýšlím, tak bych spíše taky věřil Michalovi příští sezónu. V Jeremym cítím zatím "jenom" velký potenciál; vůbec nevím nic o tom, jak je na tom po taktické stránce. A souboj o titul doopravdy není pouze o tom, že máš nejlepší hráče nebo hodně peněz na kontě. Jsem na Jeremyho zvědav
Já o Jeremyho taktických schopnostech fakt nic nevím, nikdy jsem ho podrobně nesledoval. Koneckonců já jsem nikdy nikoho podrobněji nesledoval. Což byla chyba, že... (kdybych si v minulosti vyhlédl třeba takového oslíčkaoslicek wrote: myslím si, že Jeremy je na tom po taktické stránce velice dobře a má dobře prozkoumané i nejzazší zákoutí hry. při vší úctě ke všem ostatním týmům v áčku a nižších divizích jsou momentálně kvalitou kádru o malinký stupínek výše julius, michal, jeremy a fresh. myslím, že julius už bude unuděn neustálými vítězstvími, takže zbývají tři a záleží jak dlouho si podrží kvalitu kádru a budou mít chuť vyhrávat. při pohledu na kvalitu týmů do divizí A, B a C bych řekl, že na každého z nich se asi dostanenebo tam snad vidíš nějakého potenciálního skokana, který by byl schopen během následujících pěti sezón áčko vyhrát?
to já poslední dobou podrobněji sleduju manželku a její taktické schopnosti a spousta věcí mi také dochází, až když sem za zenitemtom17 wrote: Já o Jeremyho taktických schopnostech fakt nic nevím, nikdy jsem ho podrobně nesledoval. Koneckonců já jsem nikdy nikoho podrobněji nesledoval. Což byla chyba, že... (kdybych si v minulosti vyhlédl třeba takového oslíčka) Spoustu věcí jsem si uvědomil, až když byl můj tým za zenitem....
Kdybych býval některé věci věděl, tak jsem v té 30. sezóně ten titul také mohl urvat... A možná taky ne...(nemám rád věty s "kdyby"
)
O tom bych mohl také vyprávět. Já teda naštěstí ještě nejsem za zenitem, nýbrž stále v rozkvětuoslicek wrote: to já poslední dobou podrobněji sleduju manželku a její taktické schopnosti a spousta věcí mi také dochází, až když sem za zenitem
Ale mohl bys tu takový topic založit, ať tu nemám svou ligu jenom játom17 wrote:O tom bych mohl také vyprávět. Já teda naštěstí ještě nejsem za zenitem, nýbrž stále v rozkvětuoslicek wrote: to já poslední dobou podrobněji sleduju manželku a její taktické schopnosti a spousta věcí mi také dochází, až když sem za zenitem![]()
Tohle ale nebudeme rozebírat na fóru, v minulosti už si ta moje četla nějaké mé příspěvky tady... tak abych náhodou... to... se nedostal... polk... do problémů