jen at suka, prvni uz stejne nebude... :pacskncl wrote:Kubajdiho reznici prepisuji dejiny a stavaji se "nejmene" agresivnim ucastnikem A divize v historii hry.

Moderator: Czech Moderators
jen at suka, prvni uz stejne nebude... :pacskncl wrote:Kubajdiho reznici prepisuji dejiny a stavaji se "nejmene" agresivnim ucastnikem A divize v historii hry.
nakonec ti to uteklo o bod, to je škoda... teda spíš o dva, bod by ti tuším že nestačil. Ve vaší divizi bylo 9 českých týmů a dva slovenské...Azor wrote:Baníček - FC Jazero 2:3 (130-135)
Agr.:70-25 roz.:99
ČK:1-0 (55.min.)
Již poněkolikáté v sezóně jsme nedohráli v plném počtuTo se pak těžko vyhrává.
Po dnešku je už jisté že sestupujeme, na záchranu ztrácíme 5 bodů a navíc desátý PSRaVeN hraje ve čtvrtek s předposledním týmem.
Tak sice to nakonec bylo jen těsně, ale jistota sestupu byla už 2 kola před koncem. Nicméně, jsem si byl vědom na začátku sezony že asi spadnu, ale samozřejmě je to zklamání. Ale tak další sezónu si odskočíme zpět do Céčka a snad se zase po sezóně vrátím do tohoto topicutomkycz wrote:nakonec ti to uteklo o bod, to je škoda... teda spíš o dva, bod by ti tuším že nestačil. Ve vaší divizi bylo 9 českých týmů a dva slovenské...Azor wrote:Baníček - FC Jazero 2:3 (130-135)
Agr.:70-25 roz.:99
ČK:1-0 (55.min.)
Již poněkolikáté v sezóně jsme nedohráli v plném počtuTo se pak těžko vyhrává.
Po dnešku je už jisté že sestupujeme, na záchranu ztrácíme 5 bodů a navíc desátý PSRaVeN hraje ve čtvrtek s předposledním týmem.
Milko nebude v plnej zbroji ešte nejakú tú chvíľku...ale ako sme teraz zostúpili do C-čka, tak to sa nám pekne podarilo Azor - zahráme si spolu proti najslabšiemu managerovi SP - DajoviAzor wrote:
...A kdyby byl Milko v plné zbrojní, tak by tu souvislou řadu určitě rozšířil
A to ešte od toho najslabšieho aj vyfasuješ.Milko wrote:Milko nebude v plnej zbroji ešte nejakú tú chvíľku...ale ako sme teraz zostúpili do C-čka, tak to sa nám pekne podarilo Azor - zahráme si spolu proti najslabšiemu managerovi SP - DajoviAzor wrote:
...A kdyby byl Milko v plné zbrojní, tak by tu souvislou řadu určitě rozšířil
Šikovnosť nadovšetkooliwapol wrote:po 15 kolech mám 16 bodů,jak já to jen dělám
Gratulujem k postupu tebe aj ÍčkoviPapa Bouba Diop wrote:patrně sem píšu jenom když skončí nebo začne sezóna ale už to už asi nezměnímkaždopádně si po menší odmlce kopnu opět Béčko a snad se zase podaří dostat o stupínek výš abych si kopnul s Hippem a snad i s Mantelem v nejvyšší divizi
Vdaka. Toto bude moje premierova sezona v Becku, jestli u toho zustane, to se teprve uvidi. Kazdopadne kdyz koukam na svoje vykony, tak celou sezonu nebyly nic moc a presto je z toho vyhra a postup ( a navic se 7 remizami po lepsich vykonech...). Holt konkurence slabne a sama odpada. Sam jsem zvedavy jak to bude vypadat v nasledujici sezone. Kazdopadne posily uz moc neni z ceho kupovat, tak se ukaze, jestli bude mit nekdo v moji lize vetsi chut po postupu nebo se na to par lidi rovnou vykasleHippopotamus wrote:Gratulujem k postupu tebe aj ÍčkoviPapa Bouba Diop wrote:patrně sem píšu jenom když skončí nebo začne sezóna ale už to už asi nezměnímkaždopádně si po menší odmlce kopnu opět Béčko a snad se zase podaří dostat o stupínek výš abych si kopnul s Hippem a snad i s Mantelem v nejvyšší divizi
A teším sa na teba v áčku, pár sezón tam na teba rád počkám, ale zase nedávaj si moc načas, nie som Oslíček
díkyHippopotamus wrote:Gratulujem k postupu tebe aj ÍčkoviPapa Bouba Diop wrote:patrně sem píšu jenom když skončí nebo začne sezóna ale už to už asi nezměnímkaždopádně si po menší odmlce kopnu opět Béčko a snad se zase podaří dostat o stupínek výš abych si kopnul s Hippem a snad i s Mantelem v nejvyšší divizi
A teším sa na teba v áčku, pár sezón tam na teba rád počkám, ale zase nedávaj si moc načas, nie som Oslíček