Papa Bouba Diop wrote:po čtvrtečním nadšení z posunu na první pozici následuje páteční rozčarování, protože jsem jednoduše nastavil jenom přátelák ve 22 ale na ligu už sem nenastavil....čili prohra doma i když by to normálně byly 3 body
no nic jsme zase druzí a třetí na nás ztrácí 3 body, nicméně v pondělí ho hostím doma a tak není jiná šance než urvat tři body
Škoda takto debilne prichádzať o body, ale tak, stále je tu nádej na postup a to aj z prvého miesta
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Jiskricka nadeje zije ale i 10 vyher muze byt malo
Edit: jiskricka nadeje zhasla, gratulace postupujicim tymum k navratu do A divize. Uvidim zda bude pristi sezona lepsi, nebo posledni.
34 kola před koncem jsem na 3. Místě 3 body od postupu...na to, jaký jsem mel laxní přístup v průběhu sezony to není špatné, já i druhy v tabulce ještě budeme hrát s vedoucím Primem, tam se to měst muze zlomit, jinak zopakuju loňský treti flek a zustanu o palec od acka...a pak už hurá směrem dolu...
acskncl wrote:Jiskricka nadeje zije ale i 10 vyher muze byt malo
Edit: jiskricka nadeje zhasla, gratulace postupujicim tymum k navratu do A divize. Uvidim zda bude pristi sezona lepsi, nebo posledni.
myslim že tvoje naděje pořád víc než žije...
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
impossible wrote:34 kola před koncem jsem na 3. Místě 3 body od postupu...na to, jaký jsem mel laxní přístup v průběhu sezony to není špatné, já i druhy v tabulce ještě budeme hrát s vedoucím Primem, tam se to měst muze zlomit, jinak zopakuju loňský treti flek a zustanu o palec od acka...a pak už hurá směrem dolu...
Dnešní remízou po dvou červených jsem zvětšil ztrátu na pět bodu. Vše je tedy jasné a nás tým se tak do acka nepodiva.
tak koukám, že realita je úplně jiná a slavit se bude v Manchesteru...
1 Primisimo FC Czech Republic 73
2 FC Bifbif Romania 70
3 Mission Impossible Czech Republic 68
Druha sezona za sebou skoncila (ne)uspechem a zopakovanym 3. mistem. Skoda, jen 2 body od postupu. Pristi rok to bude uz cesta dolu. Jiz ted behem poslednich kol mi odesla prestarla cast tymu a zadne dalsi ambice uz nejsou. Alespon jsem se i presto podival do Becka, kde jsem myslim neudelal ostudu a muzu se jit zase flakat nejak dolu, kde nebudu muset resit, jestli jsem vecer nastavil nebo ne
impossible wrote:1 Primisimo FC Czech Republic 73
2 FC Bifbif Romania 70
Druha sezona za sebou skoncila (ne)uspechem a zopakovanym 3. mistem. Skoda, jen 2 body od postupu. Pristi rok to bude uz cesta dolu. Jiz ted behem poslednich kol mi odesla prestarla cast tymu a zadne dalsi ambice uz nejsou. Alespon jsem se i presto podival do Becka, kde jsem myslim neudelal ostudu a muzu se jit zase flakat nejak dolu, kde nebudu muset resit, jestli jsem vecer nastavil nebo ne
A já ti tak držela palce, třeba bys tam Hippovi a ostatním natrhl pr...el
impossible wrote:1 Primisimo FC Czech Republic 73
2 FC Bifbif Romania 70
A já ti tak držela palce, třeba bys tam Hippovi a ostatním natrhl pr...el
Uf...jeste ze jsem nepostoupil. Natrhavat prdele bych nechtel. A jeste hur...co kdybych hral spatne a ostatni by chteli natrhnout prdel mne...to radsi ne
tak koukám, že realita je úplně jiná a slavit se bude v Manchesteru...
Na druhem miste neni co oslavovat Dost sem premyslel jak k poslednimu zapasu pristoupit. Acko se ale neodmita a tak jsem se nakonec smiril stim, ze na 99% zadnej z drive nevyhranejch poharku nevyhraju ani ted Par top hracu to ma kousek do penze a nektere posty v potrebne agr je temer nemozne sehnat. A kdyz uz po X sezonach majitel nektereho vytipovaneho hrace ochotu prodat projevi, nema zas ten hrac diky malemu hrani potrebne zkusenosti ke svemu veku.
zaprvé gratuluju oběma postupujícím...oba mě navíc porazili takže si postup zaslouží
v posledním zápase nestačilo ani 148 venku k výhře...neanalyzuju si jak jsem na tom s randomem, ale měl jsem tam zase plno zbytečných ztrát, některé mojí vinou, některé smolně...čtvrtfinále champions league s Remedym ten zmar jenom potvrzuje - poprvé o dva v součtu horší a podruhé o jeden ale v obou zápasech prohra
hřeším taky na to, že nemám úplně nejlíp poladěný rozptyl agresivity ale to už nemá sílu měnit...asi se během týdnu volna rozmyslím co vůbec dál
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi