Divize A

Moderator: Czech Moderators

Jeremy74
Team President

Re: Divize A

Post by Jeremy74 »

U nás zisk 10 bodů i když chybělo málo a také mohl být plný počet.

Proti PC Bonner zbytečně nasazená áčková sestava. Soupeř se nám zdál nevyzpytatelným, tak jsme nechtěli riskovat... Následovala smolná remíza proti Sokol Čejč, kdy výkon +8 nestačil na tři body (zahozená penalta). Nutno ale přiznat, že i soupeř dostal poněkud přísnou červenou, která zapřičínila takový rozdíl. Pak povinné vítězství nad u utd a týden jsme zakončili venkovním vítězstvím nad Tatranem Stresovice, kdy nám v jinak pravděpodobně remízovém zápase pomohl rozhodčí :)

Po 12 kolech zatím spokojenost. Jsme na místě, které jsme si představovali a které hodláme držet až do konce soutěže.

Příští týden by nás uspokojilo nějakých sedm bodíků. Obzvášť se těšíme na tradiční derby s naším chomutovským souputníkem! :wink:

P.S.: opět pěkné souhrny
FC JEREMY
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

Tak sem si myslel, že mám vlnu zranění za sebou a ono prdlajs :-( Zase mi leží 5 kousků, už podruhé v této sezoně :-(
Andrew - Sokol Čejč
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

ps2512 wrote:kde jsi byl Papo na pivákách?
v Budějcích :) až mě přestane bolet hlava tak přidám souhrn za páteční kolo :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Papa Bouba Diop wrote:
Aha, já ve Znojmě :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

ps2512 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
Aha, já ve Znojmě :mrgreen:
No na ožrání to bylo asi i ve Znojmě :mrgreen: já potřeboval před státnicema pořádně vypnout jeden den :) jinak omluva za OT :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

tak a je tu slíbený report z pátečního kola :) snad jsem si nedělal práci zbytečně :)

Pátek - 12. kolo

FC Strakapůd - Totemo Baka 1-0 (151:139)
:arrow: první 150tka tento týden a na páteční ligu je to moc pěkný výkon :) domácí začli pěkně od podlahy a už ve 3. minutě se klepala branková konstrukce. Tlak Strakapůdu vyvrcholil ve 48. minutě, kdy povedenou akci zakončil hlavou Carlos Oliveira Duarte - 1:0. Domácí se ale jednou brankou neuspokojili a tlačili dál. 58. minuta a opět dobře postavené tyče hostujícího golmana. Když už se pomalu začínal osmělovat i Oslíček, přišel naprosto nečekaný zkrat golmana a kapitána v jedné osobě - Martina Frejlacha...naprosto nesmyslně dal domácímu útočníkovi od cesty jednu krátkou svižnou a po právu se mohl jít předčasně osprchovat. Dále zápas už nic zajímavého nepřinesl a tak je tu zasloužená výhra Strakapůdu

Fresh - Viastore 4-0 (146:96)
:arrow: Fresh mezi slabší kusy nepatří a tak mu resi nevzdoroval, jeho zápasy zase přijdou :)

Sokol Čejč - FCB Shucadlo 5-1 (zbytečné)
:arrow: Sokolíci si bez problému se Shucadlem poradili a připisují si po právu 3 body

FC Widlaks - FCB Mikef 4-2 (145:128)
:arrow: tohle může možná Mikefa trochu mrzet, na remízu by určitě měl. Zápas začal zajímavě a už v 6. minutě to bylo 1:1. Ve 14. minutě došlo u domácích ke smolnému zranění a nutno říci, že náhrada za tvořivé RM Tzahi Zandberga byla opravdu nedůstojná. Hans Werner nedal snad jedinou dobrou přihrávku a výkon týmu rozhodně nepozved,spíše naopak. Přesto měl více ze hry Julius a 3 body zůstali doma.

u utd - FC Kolíkov 0-10 (zbytečné)
:arrow: deset,deset,deset!!! skandovala hrstka odvážných, kteří se přijeli za zápasem Kolíkova podívat až do Rumunska.

Tatran Stresovice - FC JEREMY 1-2 (141:146)
:arrow: dawron rozhodně doma body rozdávat nechtěl, ale proti byl španělský arbitr Jesus Santiago. Jeremy z několik šancí proměnil dvě a vedl 2:0. Tatran se ale nevzdával, začal do toho pořádně šlapat a odměnou bylo snížení na 1:2. Pak ale přišel další nepochopitelný okamžik tohoto kola. Horská srbská hlava Danko Santrač neunesl faul na vlastní osobu a míčem ukázkově knockoutoval protihráče - výsledkem bylo vyloučení a Tatran už se v 10ti lidech k ničemu dalšímu nezmohl.

PC Bonner - Valcíři Chomutov 1-6 (96:135)
:arrow: třetí výhra v tomto týdnu pro Valcíře neznamenala velkou dřinu. Chomutovští to do Kadaně neměli daleko a odvezli si odtud po zásluze 3 body. Piotr 'Peťa' Juszczyk se dvěmi brankami v tomto utkání vyhoupl na špici tabulky střelců.

SK Slavia Prague - Djerba 7-1 (zbytečné)
:arrow: alespon malá útěcha pro fanoušky Slavie a první a zároveň poslední body v tomto týdnu

návštěva kola: 57.754 - Widlak Stadium (FC Widlaks)
výkon kola: 151 - FC Strakapůd

suma sumárum: oba kohouti (Michal i Julius) získali v tomto týdnu 12 bodů a tak zůstává mezi nimi stále tříbodový rozdíl

Tabulka 3. týdne:

1. FC Widlaks, FC Strakapůd....................12 bodů
3. Fresh, FC JEREMY................................10 bodů
5. Valcíři Chomutov, FCB Mikef......................9 bodů
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Sokol Cejc wrote:Tak sem si myslel, že mám vlnu zranění za sebou a ono prdlajs :-( Zase mi leží 5 kousků, už podruhé v této sezoně :-(
Nechval dne před večerem. V simulaci o 18 mi v utkání s Resim lehl šestý :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

V 13. ligovém kole resi vycítil další slabší kousek a rozhodl se trhat :mrgreen:

Viastore - FC Strakapůd 2:1 (150:144)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:V 13. ligovém kole resi vycítil další slabší kousek a rozhodl se trhat :mrgreen:

Viastore - FC Strakapůd 2:1 (150:140)
I Ty Brute! Zrovna Strakapůdy?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

Big El wrote:
tom17 wrote:V 13. ligovém kole resi vycítil další slabší kousek a rozhodl se trhat :mrgreen:

I Ty Brute! Zrovna Strakapůdy?
Njn :) Raději bych zaříznul Julia, ale před 9. ligovým kolem jsem měl kádr v dezolátním stavu, že to bylo bez šance, tak jsem ten zápas vypustil.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Papa Bouba Diop

ojojoj :) tleskám :)

jinak naše dnešní snadná výhra nad Djerbou znamená pro Valcíře další historický milník - 400. vítězství v historii v součtu ligy a poháru (i když u nás hlavně ligy :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Papa Bouba Diop wrote: dnešní snadná výhra nad Djerbou znamená pro Valcíře další historický milník - 400. vítězství v historii v součtu ligy a poháru (i když u nás hlavně ligy :) )
Čeče tak to jsem nikdy nesledoval,ta jsem se ted podíval a mám 434 :wink: ....a taky je to z 98% ligový :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
Papa Bouba Diop wrote: dnešní snadná výhra nad Djerbou znamená pro Valcíře další historický milník - 400. vítězství v historii v součtu ligy a poháru (i když u nás hlavně ligy :) )
Čeče tak to jsem nikdy nesledoval,ta jsem se ted podíval a mám 434 :wink: ....a taky je to z 98% ligový :lol:
454 - 107 - 178 a to jsem nebyl v A :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote: 454 - 107 - 178 a to jsem nebyl v A :mrgreen:
no,jo ty se furt nusíš vytahovat , že jsi v něčem předemnou :lol: :lol: .....koukni na ty celkový body....jestli se to změnilo,tehdá sem byl hned za Tebou :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
ps2512 wrote: 454 - 107 - 178 a to jsem nebyl v A :mrgreen:
no,jo ty se furt nusíš vytahovat , že jsi v něčem předemnou :lol: :lol: .....koukni na ty celkový body....jestli se to změnilo,tehdá sem byl hned za Tebou :wink:
175 ps2512 Dynamo Oleksovice B.2 - 3 3321
259 pupajdi FC Letenská šlechta D.19 - 3 2817 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kouknul jsem :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”