Já taky nevim kam ty koukáš..Bobr wrote:he, několikrát jsem nakukoval do Déčka a divil jsem se, že Ataner nepíše výsledek zápasu... a on se nám ten kluk vytáhl!

Moderator: Czech Moderators
Já taky nevim kam ty koukáš..Bobr wrote:he, několikrát jsem nakukoval do Déčka a divil jsem se, že Ataner nepíše výsledek zápasu... a on se nám ten kluk vytáhl!
Gratulace k prvnímu plnému diviznímu zisku v této sezóně.Ataner wrote:Tak dnes i přes opětovný karetní prohřešek připisujeme na konto první výhru a plný počet bodů..Gabriel Santos byl právem vyhlášen hráčem zápasu..![]()
JPD 3:2 Edgaras Snarkevičius (136:134)
Zítra ač nám budou již chybět karetní hříšníci zkusíme opět zabodovat naplno..
Díky,doufám že nás to nakopne k lepším zítřkům ..protože to vypadá na poslední sezónu kterou zkusíme..kopeckar wrote:Gratulace k prvnímu plnému diviznímu zisku v této sezóně.
jak poslední - to už zase končíš?Ataner wrote:Díky,doufám že nás to nakopne k lepším zítřkům ..protože to vypadá na poslední sezónu kterou zkusíme..kopeckar wrote:Gratulace k prvnímu plnému diviznímu zisku v této sezóně.
Tak do áčka už je nedostanu..palo wrote:jak poslední - to už zase končíš?Ataner wrote:Díky,doufám že nás to nakopne k lepším zítřkům ..protože to vypadá na poslední sezónu kterou zkusíme..kopeckar wrote:Gratulace k prvnímu plnému diviznímu zisku v této sezóně.
Si chceš hrát na Péeska?Ataner wrote: Tak do áčka už je nedostanu..![]()
..takže cíl je ukopat záchranu..pak prodat co půjde a poohlédnout se po nějaké rozumné mladší náhradě..něco snad i vydělat a zatím se věnovat turnajům byť jen formou účasti..
Jo zhasnu..a vrátím se potichu kam patřím..ps2512 wrote:Si chceš hrát na Péeska?Ataner wrote: Tak do áčka už je nedostanu..![]()
..takže cíl je ukopat záchranu..pak prodat co půjde a poohlédnout se po nějaké rozumné mladší náhradě..něco snad i vydělat a zatím se věnovat turnajům byť jen formou účasti..
Boyd, Boyd, kde já to jméno jen slyšel?Azor wrote:Domácí i přes ČK vyhráli a to díky VDP a Panu Randomovi, já k tomuto utkání mám jen dvě slova: Díky, Boyde!!![]()