SPMT

Moderator: Czech Moderators

niel
Team Manager

Post by niel »

mùžete mi prosím vysvìtlit co to je to SPMT a k èemu je to dobré????
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

niel wrote:mùžete mi prosím vysvìtlit co to je to SPMT a k èemu je to dobré????
V zasade je to program plny grafu, statistik a jinych uzcitecnych veci, ktery ti ulehci praci s tymem. Mimo toho, ze sleduje vyvoj tvych hracu, zamestnancu, ale i stadionu umi take vypocitavat skrytou dovednost, najit nejlepsi sestavu tveho tymu (jak formaci, tak hrajici hrace), rict ti jak dlouho bude trvat vytrenovani toho ktereho hrace, nebo jakou nastavit cenu vstupenek, abys dostal na stadion co nejvic lidi. Zapomnel jsem na neco? Urcite :)

Nejlepsi bude, kdyz se sam podivas - program najdes zde:

http://www.spmt.sohosted.com/download.php
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
niel
Team Manager

Post by niel »

Dalighost wrote:
niel wrote:mùžete mi prosím vysvìtlit co to je to SPMT a k èemu je to dobré????
V zasade je to program plny grafu, statistik a jinych uzcitecnych veci, ktery ti ulehci praci s tymem. Mimo toho, ze sleduje vyvoj tvych hracu, zamestnancu, ale i stadionu umi take vypocitavat skrytou dovednost, najit nejlepsi sestavu tveho tymu (jak formaci, tak hrajici hrace), rict ti jak dlouho bude trvat vytrenovani toho ktereho hrace, nebo jakou nastavit cenu vstupenek, abys dostal na stadion co nejvic lidi. Zapomnel jsem na neco? Urcite :)

Nejlepsi bude, kdyz se sam podivas - program najdes zde:

http://www.spmt.sohosted.com/download.php
dík moc ...tak to urèitì stáhnu....ale potøebuju k tomu nìjakou tu firewall nebo co že??jak zjistim estli to mam
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Firewall potrebujes uplne k necemu jinemu, myslim ze s tim si hlavu lamat nemusis - pro spusteni SPMT budes potrebovat .NET Framework. Odkaz k jeho stazeni najdes v textovem souboru prilozenem k instalacnimu souboru. Stahnes ho, nainstaluje a teprve potom instalujes SPMT.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
rad0ja
Fan

Post by rad0ja »

mam takovy problem: vubec mne tam nejdou videt grafy, nevite cim to muze byt? ptz bez grafu je to celkem k nicemu....dekuji za radu
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

rad0ja wrote:mam takovy problem: vubec mne tam nejdou videt grafy, nevite cim to muze byt? ptz bez grafu je to celkem k nicemu....dekuji za radu
Patrne mas SPMT prilis kratkou dobu - program sbira informace po jednotlivych simulacich a z udaju pak sklada dohromady grafy. Kdyz nema dost simulaci (udaju), nema grafy - musis proste chvili pockat, az se bude moct o co oprit. Pak se grafy ukazou.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
niel
Team Manager

Post by niel »

Dalighost wrote:Firewall potrebujes uplne k necemu jinemu, myslim ze s tim si hlavu lamat nemusis - pro spusteni SPMT budes potrebovat .NET Framework. Odkaz k jeho stazeni najdes v textovem souboru prilozenem k instalacnimu souboru. Stahnes ho, nainstaluje a teprve potom instalujes SPMT.
no jasne framework...to sem myslel :) :roll: tak dik
Sir Thomas
Groundsman

Post by Sir Thomas »

Dalighost wrote:
rad0ja wrote:mam takovy problem: vubec mne tam nejdou videt grafy, nevite cim to muze byt? ptz bez grafu je to celkem k nicemu....dekuji za radu
Patrne mas SPMT prilis kratkou dobu - program sbira informace po jednotlivych simulacich a z udaju pak sklada dohromady grafy. Kdyz nema dost simulaci (udaju), nema grafy - musis proste chvili pockat, az se bude moct o co oprit. Pak se grafy ukazou.
Jenom bych to malinko upresnil..... SMTP si pamatuje udaje, ktere si nacte po kazdem spusteni, takze pokud ho spustis dvakrat, bude mit jen dvoje udaje i kdyz simulaci probehne treba dvacet...pokud ho spustis kazdy den, budes mit po par spustenich takove krasne grafy, ze se budes divit 8)
pindik00
Member of the Soccer Project Association

Post by pindik00 »

Nemate pls nahodou nekdo instalacni soubor SPMT a nehodil byste ho pls nekam na rapidshare nebo pod.
Musel jsem formatovat HD a ted kdyz jsem si ho chtel stahnout z tech origos stranek, tak to tam pise, ze presahli data limit a ze download bude mozny az od 1.1.2007 a to nevim, jestli vydrzim. Diky moc
pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Dave"Mourinho"
Team Board Member

Problém

Post by Dave"Mourinho" »

Vždycky když se pøihlásím,tak mi to hodí chybu(i s tìma teèkama):
Byla zjištìna neznámá chyba....Zašlete prosím
pøihlašovací soubor na info@spmt.sohosted.com
Vùbec nevím,co s tím mám dìlat.Ještì podivnìjší je,že se mi to stalo až pøi 2. spuštìní!!!!Please poraïte!!!!!
pindik00

Post by pindik00 »

Díky :roll:
pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
Klegi
Team President

Post by Klegi »

Musím si nainstalovat .NET FW 1.2 , nebo mùžu i 2. ? :?:
Liuni
Assistant Coach

Post by Liuni »

Obèas používám tento prográmek,ale vùbec mì není jasné jak ho použít pro výpoèet nové smlouvy u hráèe,kterému konèí.Poradíte nìkdo prosím.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Klegi wrote:Musím si nainstalovat .NET FW 1.2 , nebo mùžu i 2. ? :?:
mam FW 2 a jde to v pohode
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”