SPMT
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Board Member
V zasade je to program plny grafu, statistik a jinych uzcitecnych veci, ktery ti ulehci praci s tymem. Mimo toho, ze sleduje vyvoj tvych hracu, zamestnancu, ale i stadionu umi take vypocitavat skrytou dovednost, najit nejlepsi sestavu tveho tymu (jak formaci, tak hrajici hrace), rict ti jak dlouho bude trvat vytrenovani toho ktereho hrace, nebo jakou nastavit cenu vstupenek, abys dostal na stadion co nejvic lidi. Zapomnel jsem na neco? Urciteniel wrote:mùžete mi prosím vysvìtlit co to je to SPMT a k èemu je to dobré????

Nejlepsi bude, kdyz se sam podivas - program najdes zde:
http://www.spmt.sohosted.com/download.php
dík moc ...tak to urèitì stáhnu....ale potøebuju k tomu nìjakou tu firewall nebo co že??jak zjistim estli to mamDalighost wrote:V zasade je to program plny grafu, statistik a jinych uzcitecnych veci, ktery ti ulehci praci s tymem. Mimo toho, ze sleduje vyvoj tvych hracu, zamestnancu, ale i stadionu umi take vypocitavat skrytou dovednost, najit nejlepsi sestavu tveho tymu (jak formaci, tak hrajici hrace), rict ti jak dlouho bude trvat vytrenovani toho ktereho hrace, nebo jakou nastavit cenu vstupenek, abys dostal na stadion co nejvic lidi. Zapomnel jsem na neco? Urciteniel wrote:mùžete mi prosím vysvìtlit co to je to SPMT a k èemu je to dobré????
Nejlepsi bude, kdyz se sam podivas - program najdes zde:
http://www.spmt.sohosted.com/download.php
-
- Team Board Member
Patrne mas SPMT prilis kratkou dobu - program sbira informace po jednotlivych simulacich a z udaju pak sklada dohromady grafy. Kdyz nema dost simulaci (udaju), nema grafy - musis proste chvili pockat, az se bude moct o co oprit. Pak se grafy ukazou.rad0ja wrote:mam takovy problem: vubec mne tam nejdou videt grafy, nevite cim to muze byt? ptz bez grafu je to celkem k nicemu....dekuji za radu
no jasne framework...to sem myslelDalighost wrote:Firewall potrebujes uplne k necemu jinemu, myslim ze s tim si hlavu lamat nemusis - pro spusteni SPMT budes potrebovat .NET Framework. Odkaz k jeho stazeni najdes v textovem souboru prilozenem k instalacnimu souboru. Stahnes ho, nainstaluje a teprve potom instalujes SPMT.

-
- Groundsman
Jenom bych to malinko upresnil..... SMTP si pamatuje udaje, ktere si nacte po kazdem spusteni, takze pokud ho spustis dvakrat, bude mit jen dvoje udaje i kdyz simulaci probehne treba dvacet...pokud ho spustis kazdy den, budes mit po par spustenich takove krasne grafy, ze se budes divitDalighost wrote:Patrne mas SPMT prilis kratkou dobu - program sbira informace po jednotlivych simulacich a z udaju pak sklada dohromady grafy. Kdyz nema dost simulaci (udaju), nema grafy - musis proste chvili pockat, az se bude moct o co oprit. Pak se grafy ukazou.rad0ja wrote:mam takovy problem: vubec mne tam nejdou videt grafy, nevite cim to muze byt? ptz bez grafu je to celkem k nicemu....dekuji za radu

-
- Member of the Soccer Project Association
Nemate pls nahodou nekdo instalacni soubor SPMT a nehodil byste ho pls nekam na rapidshare nebo pod.
Musel jsem formatovat HD a ted kdyz jsem si ho chtel stahnout z tech origos stranek, tak to tam pise, ze presahli data limit a ze download bude mozny az od 1.1.2007 a to nevim, jestli vydrzim. Diky moc
Musel jsem formatovat HD a ted kdyz jsem si ho chtel stahnout z tech origos stranek, tak to tam pise, ze presahli data limit a ze download bude mozny az od 1.1.2007 a to nevim, jestli vydrzim. Diky moc
pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
-
-
- Team Board Member
Problém
Vždycky když se pøihlásím,tak mi to hodí chybu(i s tìma teèkama):
Byla zjištìna neznámá chyba....Zašlete prosím
pøihlašovací soubor na info@spmt.sohosted.com
Vùbec nevím,co s tím mám dìlat.Ještì podivnìjší je,že se mi to stalo až pøi 2. spuštìní!!!!Please poraïte!!!!!
Byla zjištìna neznámá chyba....Zašlete prosím
pøihlašovací soubor na info@spmt.sohosted.com
Vùbec nevím,co s tím mám dìlat.Ještì podivnìjší je,že se mi to stalo až pøi 2. spuštìní!!!!Please poraïte!!!!!
-
Díkyfrankie_doparoma wrote:http://soccerproject.wz.cz/?pg=download

pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
-