bono25 wrote:
na sestup to vidím letos jasně i Cartuse a Ferdy, nejasně i Raynooka (ačkoliv bych si přál opak), Royal Wolves a Babelki. Celkově od nováčků neočekávám letos žádný zázrak a možná (naneštěstí pro ně) bude hrát velkou úlohu i zkušenost.
no, asi sis nerozklikl babelki dukladne - vsechny hrace ma min. 74 s prijatelnou agresivitou - byt lepsi manazer, tak bojuje o titul...
raynooka bych neodepisoval - noci stravene studovanim zdrojoveho kodu zuroci, doufam, prave v teto sezone. ackoliv ma tym jednoznacne na sestup, tipnul bych, ze na konci tydne bude uz mimo sestupove vody. kdyby naprosto lajdacky neprokaucoval uterni utkani s bunicii (to bych mu vlastnorucne nafackoval), tak uz tam byl dneska...
dneska zase klasika - prohra na body o bod rovna se prohra v zapase

. nejak se mi nedari urvat z takovychhle zapasu remizy. remizy se naopak dari urvat ze zapasu se skorem vyssim o 1-4 body.... zitra proti resimu to bude klasicke patecni utkani - muj tydnem zdecimovany tym proti jeho tymu zdecimovanemu zranenimi. rozhodci sice preje me, ale favoritem se rozhodopadne necitim...
jinak necekane hodne tymu nevypadlo z sp cupu hned v prvnim kole, az me zaskocilo kolik. no, a sem zvedav, kdy konecne neco zacnou hrat noppp a bono

patttrick se porad drzi, resi stoupa, karloos a raynook bojuji, ferda prestavuje, tak uz taky zapni, ne?