Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
Jsem od pátku bez netu, nyní jen rychlovka přes mobil, tak nemužu moc zkoumat, ale dal jsem si do oblíbených 4 hráče z Ferdovo výprodeje a pak koukám, že na třech z nich má Widlak už hozených 13M (a Nike Intelligent 12M), což je vzhledem k jejich věku přehnaný jak prase, no ale jsou to kvalitní hráči a holt mají asi oba manageři dost peněz... .každopádně je jisté, že ani jeden z nich nepřijde ke mě do týmu :roll:
Hm, tak jednu z Ferdových hvězd, 27letého CM Rojase, získal za 18,5M FC Cube X – mu bude platný asi tak, jako mrtvému zimník (nebo jak je to přísloví :) )
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:
PaTTTTrick wrote:
Jsem od pátku bez netu, nyní jen rychlovka přes mobil, tak nemužu moc zkoumat, ale dal jsem si do oblíbených 4 hráče z Ferdovo výprodeje a pak koukám, že na třech z nich má Widlak už hozených 13M (a Nike Intelligent 12M), což je vzhledem k jejich věku přehnaný jak prase, no ale jsou to kvalitní hráči a holt mají asi oba manageři dost peněz... .každopádně je jisté, že ani jeden z nich nepřijde ke mě do týmu :roll:
Hm, tak jednu z Ferdových hvězd, 27letého CM Rojase, získal za 18,5M FC Cube X – mu bude platný asi tak, jako mrtvému zimník (nebo jak je to přísloví :) )

no taky jsem měl nutkání tam těch 18,5M za okamžitý hodit, ale jenom chvilku ... :o)

Spíš mě se*e, že se s tebou řežu o toho Japonce, ale výše už nejdu, tak bude asi tvůj ( a když si sám zvýšil z 3,5 -> 4M, tak si asi domluvený s Ferdou....)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

bono25 wrote: na sestup to vidím letos jasně i Cartuse a Ferdy, nejasně i Raynooka (ačkoliv bych si přál opak), Royal Wolves a Babelki. Celkově od nováčků neočekávám letos žádný zázrak a možná (naneštěstí pro ně) bude hrát velkou úlohu i zkušenost.
no, asi sis nerozklikl babelki dukladne - vsechny hrace ma min. 74 s prijatelnou agresivitou - byt lepsi manazer, tak bojuje o titul...
raynooka bych neodepisoval - noci stravene studovanim zdrojoveho kodu zuroci, doufam, prave v teto sezone. ackoliv ma tym jednoznacne na sestup, tipnul bych, ze na konci tydne bude uz mimo sestupove vody. kdyby naprosto lajdacky neprokaucoval uterni utkani s bunicii (to bych mu vlastnorucne nafackoval), tak uz tam byl dneska...

dneska zase klasika - prohra na body o bod rovna se prohra v zapase :-(. nejak se mi nedari urvat z takovychhle zapasu remizy. remizy se naopak dari urvat ze zapasu se skorem vyssim o 1-4 body.... zitra proti resimu to bude klasicke patecni utkani - muj tydnem zdecimovany tym proti jeho tymu zdecimovanemu zranenimi. rozhodci sice preje me, ale favoritem se rozhodopadne necitim...

jinak necekane hodne tymu nevypadlo z sp cupu hned v prvnim kole, az me zaskocilo kolik. no, a sem zvedav, kdy konecne neco zacnou hrat noppp a bono :wink: patttrick se porad drzi, resi stoupa, karloos a raynook bojuji, ferda prestavuje, tak uz taky zapni, ne?
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

souhlas, bono a Nopp jsou zatim překvapením :lol:

aby to u bona nedopadlo jako u mě minulou sezonu, pořád jsem si říkal, že to je v klidu, že tamten zápas vyhraji atd... no a nakonec jsem se v tom posledním kole třepal jak ratlík. ;)

Tuto sezonu si vybiram stesti i za minulou, výhra při součtu o bod lepší. Zítra taktéž páteční boj s Karlosem, uvidíme kdo má více unavený tým.

Pohár jsem nevypustil (s SP tymem by se mi to stejně asi nepovedlo), snad nebudu litovat......

.. jinak jedu na 14dnů pryč, tak doufám, že Andrew udrží tým na bedně až se vrátím :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
bono25
Team President

Post by bono25 »

nedaří se...prohrávám smolně loňský vítězný zápasy - třeba jako dnes :lol: a přijde mi, že je něco novýho s kodem, protože všichni starší hráči jsou totálně fyzicky vyšťaveni
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

PaTTTTrick wrote: .. jinak jedu na 14dnů pryč, tak doufám, že Andrew udrží tým na bedně až se vrátím :lol:
Tož budu se snažit :mrgreen: Snad mě neukamenuješ, až se vrátíš :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
Spíš mě se*e, že se s tebou řežu o toho Japonce, ale výše už nejdu, tak bude asi tvůj ( a když si sám zvýšil z 3,5 -> 4M, tak si asi domluvený s Ferdou....)
Ne, nebyl jsem s ním domluvený. Spíš jsem cítil, že 3,5M by mohl ještě někdo přehodit, tak jsem to ve středu večer navýšil na 4M s tím, že pokud se během čtvrtka neobjeví jiný zájemce, tak bude v pátek ráno můj.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

dneska jsem konečně splnil úkol 8) ale první dva týdny jsou pro mě opravdu zklamáním....
oslicek

Post by oslicek »

pro me byl tenhle tyden jedno velke zklamani. jednu vyhru sem neocekaval ani v tech nejcernejsich scenarich. byl v tom i kousek smuly - dvakrat remiza s vetsim souctem a prohra s vykonem jen o bod lepsim. ale snad sem si to uz vybral a po pondelni predpokladane prohre nastanou jen sama pozitiva :-).
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

jo jo pánové, vím o čem mluvíte...když je random proti Vám, tak se nedá nic dělat... znám to :lol:
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:jo jo pánové, vím o čem mluvíte...když je random proti Vám, tak se nedá nic dělat... znám to :lol:
no, doufám, že se teda nebudu zachraňovat v posledním kole jako v minulé sezóně ty :-).

jinak stále obehraná písnička - lepší výkon a remíza - Lady Luck opustila definitivně místo v naší VIP lóži. no nic, než předám před odjezdem na dovču tým raynookovi stanovil sem si budovatelský cíl: 16 bodů do konce půlsezóny:-).

dobrá zpráva pro další manažery je, že babelki neznají Battlestrategy, protože večer mi to po přepočítání všech přídavných koeficientů k Battlestrategy hodilo výkony 152:149, ale soupeř zvolil nejhorší možnou taktiku a dal jen 148...
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak já poslušně hlásím že dnešek Patrikovi hoši ukopali a 3 bodíky jsou doma, ale zítra to bude daleko horší. Jedu k De Zoeloe´s a předzápasové prognózy hovoří o poměrně velkém rozdílu výkonů, bohužel v Patrikův neprospěch.
Budeme potřebovat trochu štěstíčka, snad nám to naše vydrží a to Oslíkovo se taky přestěhovalo k nám.

Patrik mi dal za úkol udržet druhé místo, jinak prý práskne Etwasovi všechny moje farmy :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:
no, asi sis nerozklikl babelki dukladne - vsechny hrace ma min. 74 s prijatelnou agresivitou - byt lepsi manazer, tak bojuje o titul...

koukal jsem na Babelki dobře, jeho problém je v agresivitě kolem 30, to je velký mínus...proto bude rád za záchranu - ačkoli umí zahrát přes 150 :lol: a jak jsi už říkal, nezná battle-strategy
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak jak si stojí Bonneři před zítřejším českým derby s Bonem...?

Pondělí:
PC Bonner - Royal Wolves 1:0 po výkonech 147:145. Oba týmy měli v neděli volno a na výkonech se to projevilo. Krásný zápas, ve ktrém byl o chlup lepší Pattrick a po zásluze vyhrál.
Úterý:
De Zoeloe´s - PC Bonner 1:0 po výkonech 147:142. Přesně tento rozdíl ve výkonech mi vycházel i předzápasových analýzách. Nezbylo tendy nic jiného, že se modlit a doufat ve šťastnou remízu. Bohužel nepovedlo se a Zoeloe´s po zásluze vyhráli.
Čtvrtek
PC Bonner - Bunicii 2:0 po výkonech 146:122. Při poměrně přísném rozhodčím sem předpokládal, že bude zápas rozhodovat to, kdo dohraje v plném počtu. Tady to jasně hovořilo pro Pattrika. Nakonec Buník dohrával dokonce v 8 lidech a může být rád že nedostal ještě větší kotel.
Pátek
Blšany - PC Bonner - uvidíme, zkusíme na starého lišáka Bona něco vymyslet. Oběma týmům chybí 2 hráči základní sestavy a ti zbylí mají do ideálu daleko, holt pátek. Bono hraje doma, Bonneři se ale vezou na vítězné vlně a úterek je nerozhodil....To zas bude mač !! Hodně štěstí Bono.
Andrew - Sokol Čejč
oslicek

Post by oslicek »

Koukam, ze zitra se hraje povicero derby. Me ceka prvni derby s brachou v acku. Kdysi pred tremi lety, kdyz sme na SP zacinali, tak sme se hecovali, ze si jednou to acko proti sobe zahrajem, i kdyz sme realne verili, ze pri vhodne konstelaci se dostaneme maximalne do cecka. Tenkrat se nejvice sklonovala preza, ktery postoupil jako prvni cech do cecka a frankie, ktery ho nasledoval - ted uz je nas cechu v acku temer polovina :-).

Mrzi me, ze bracha nema na zitrek brankare, naopak ja budu naopak v temer plne sile, tudiz by to melo byt vicemene jasne, ale nebudu to predjimat, treba ho dneska odpoledne koupi.

Jinak porad to vypada, ze vsichni cesi vyjma ferdy by se mohli zachranit, coz by bylo skvely.

Trochu me mrzi, ze vice neztraci de zoeloe's, ale bohuzel dokazuje, ze ma nejlepsi tym na sp :-(.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”