Když vyhraju, bude to má výhra. Když prohraju, bude to jeho chyba, protože špatně určil priorityps2512 wrote:Tak aby se nespálilBig El wrote:
Kdepak. Řídím se Palovými pokyny. Pravil, že priorita je liga a nic víc. Péeska evidentně považuje za soupeře na nějž není třeba posílat to nejsilnější
Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Stratovarius - tvaltnietmee 0:0 (134:135)
Dneska remízový den. V zápase s průběžně třetím týmem tabulky jsem trošičku napálil agresivitu. No, bez redky se to neobešlo, takže jsme sice stále bez porážky, přesto až na sedmém místě.
Dneska remízový den. V zápase s průběžně třetím týmem tabulky jsem trošičku napálil agresivitu. No, bez redky se to neobešlo, takže jsme sice stále bez porážky, přesto až na sedmém místě.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
s.k. de twee linkervoeten - Stratovarius 1:2 (132:138)
Ne úplně očekávané vítězství. Docela jsem se toho zápasu bál, ale soupeře řízla dvě zranění a zejména na jeden post neměl adekvátní náhradu. S bilancí 4-4-0 jsme tedy kromě lídra jediní neporažení na 6.místě a tímto můj zástup končí. Palo se dle všeho neutopil...
Ne úplně očekávané vítězství. Docela jsem se toho zápasu bál, ale soupeře řízla dvě zranění a zejména na jeden post neměl adekvátní náhradu. S bilancí 4-4-0 jsme tedy kromě lídra jediní neporažení na 6.místě a tímto můj zástup končí. Palo se dle všeho neutopil...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
Gratuluju...............Palovi k neutopeníBig El wrote:s.k. de twee linkervoeten - Stratovarius 1:2 (132:138)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Díky - málem jsem se teda utopil - ve slivovici,pivu,rakiji a tak.Jednou teda taky ve vodě,když jsem si při potápění rozřízl břicho o útes...ps2512 wrote:Gratuluju...............Palovi k neutopeníBig El wrote:s.k. de twee linkervoeten - Stratovarius 1:2 (132:138)

-
ps2512
Ale tím nás přeci nepřekvapíšpalo wrote: mám trochu obavu,že až teď budu sestupovat,vyjde najevo že nejsu úplně nejlepším manažerem...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
No já vím,ale už to ani neokecám...ps2512 wrote:Ale tím nás přeci nepřekvapíšpalo wrote: mám trochu obavu,že až teď budu sestupovat,vyjde najevo že nejsu úplně nejlepším manažerem...

Ty kaskadére jeden. Voda je nebezpečná, to nevíš? Lepší se držet těch výše zmíněných tekutinpalo wrote:Díky - málem jsem se teda utopil - ve slivovici,pivu,rakiji a tak.Jednou teda taky ve vodě,když jsem si při potápění rozřízl břicho o útes...ps2512 wrote:Gratuluju...............Palovi k neutopeníBig El wrote:s.k. de twee linkervoeten - Stratovarius 1:2 (132:138)
Ne úplně očekávané vítězství. Docela jsem se toho zápasu bál, ale soupeře řízla dvě zranění a zejména na jeden post neměl adekvátní náhradu. S bilancí 4-4-0 jsme tedy kromě lídra jediní neporažení na 6.místě a tímto můj zástup končí. Palo se dle všeho neutopil...Elovi tímto patří velký dík - mám trochu obavu,že až teď budu sestupovat,vyjde najevo že nejsu úplně nejlepším manažerem...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
Stratovarius - FK Osečná 4:3 (139:134)
Premiérový zápas po návratu mi vyšel dobře,série bez porážky zatím nekončí a jsme pátí s bilancí 5-4-0.
Premiérový zápas po návratu mi vyšel dobře,série bez porážky zatím nekončí a jsme pátí s bilancí 5-4-0.

-
ps2512
Konečně u týmu pořádný manažerpalo wrote:Stratovarius - FK Osečná 4:3 (139:134)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

No Palo, séria je pekná, budem ťa musieť klepnúť v tom 15 kole...palo wrote:Stratovarius - FK Osečná 4:3 (139:134)
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
palo
Říká ten,co dnes prohrál s n.n. ???Milko wrote:No Palo, séria je pekná, budem ťa musieť klepnúť v tom 15 kole...palo wrote:Stratovarius - FK Osečná 4:3 (139:134)

To bol zastieraci manéver...ale na druhej strane, bol to môj najlepší zápas v doterajšom priebehu ligypalo wrote:Říká ten,co dnes prohrál s n.n. ???Milko wrote:No Palo, séria je pekná, budem ťa musieť klepnúť v tom 15 kole...palo wrote:Stratovarius - FK Osečná 4:3 (139:134)
Manager: Milko
-
palo
Série bez porážky se zastavila na čísle 9.Dnes k nám přijel první tým tabulky a dle očekávání nám zatnul tipec...
Stratovarius - Blue Sky TM 0:1 (139:142)
Stratovarius - Blue Sky TM 0:1 (139:142)

Tak ,po týždni slnenia na Sardínii sa aj ja vraciam do SP kolotoča a tu je krátke zhrnutie ligových výsledkov počas našej neprítomnosti a Milkovho zastupovania za čo mu veľmi ďakujeme .
5.kolo
1 FC Žabovřesky : FC Trabant 1 : 0 ( 0:0 ) 144:140
2x zranenie na našej strane a neadekvátne náhrady nás možno pripravilo o lepší výsledok .....možno.
6.kolo
FC Trabant : Ravnice 11 2:1 ( 1:0 ) 136:129
Rozhodca úradoval s redkami , ale napokon to dobre dopadlo a Milko si pripísal cenné body.
7.kolo
buhal : FC Trabant 5 : 4 ( 1:4 ) 142:139
Krásny prvý polčas , ale z nepochopiteľných dôvodov si Milko po prestávke odskočil zaloviť bizóny a obrat v zápase nenechal na seba dlho čakať.
Od Milka to bolo veľmi neprofesionálne.
8.kolo
FC Trabant : zemanlandia 0 : 0 139:137
Škoda.....veľka škoda.
Milko sa ešte nevrátil z lovu.
9.kolo
Tipsport : FC Trabant 1 : 2 ( 0:2 ) 129 : 140
Milko konečne zabral,tušil už môj skorý návrat.
10.kolo
FC Trabant : Catia Marques 1 : 0 ( 0:0 ) 143 : 141
A to už som bol pri kormidle ja a bolo,že to veru cítiť .
Porazili sme druhého a pripravili sme mu tým aj druhú prehru.
Momentálne sme na 6 mieste s bilanciou 6-1-3 a v klube panuje spokojnosť.
Milkovi ešte raz ďakujeme za zástup.
5.kolo
1 FC Žabovřesky : FC Trabant 1 : 0 ( 0:0 ) 144:140
2x zranenie na našej strane a neadekvátne náhrady nás možno pripravilo o lepší výsledok .....možno.
6.kolo
FC Trabant : Ravnice 11 2:1 ( 1:0 ) 136:129
Rozhodca úradoval s redkami , ale napokon to dobre dopadlo a Milko si pripísal cenné body.
7.kolo
buhal : FC Trabant 5 : 4 ( 1:4 ) 142:139
Krásny prvý polčas , ale z nepochopiteľných dôvodov si Milko po prestávke odskočil zaloviť bizóny a obrat v zápase nenechal na seba dlho čakať.
8.kolo
FC Trabant : zemanlandia 0 : 0 139:137
Škoda.....veľka škoda.
9.kolo
Tipsport : FC Trabant 1 : 2 ( 0:2 ) 129 : 140
Milko konečne zabral,tušil už môj skorý návrat.
10.kolo
FC Trabant : Catia Marques 1 : 0 ( 0:0 ) 143 : 141
A to už som bol pri kormidle ja a bolo,že to veru cítiť .
Momentálne sme na 6 mieste s bilanciou 6-1-3 a v klube panuje spokojnosť.
Milkovi ešte raz ďakujeme za zástup.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio