Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote: 175 ps2512 Dynamo Oleksovice B.2 - 3 3321
259 pupajdi FC Letenská šlechta D.19 - 3 2817 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kouknul jsem :wink:
ajajajajajajaj.......tos snad ani radši neměl koukat :mrgreen: ......ukončuji tímto tento OT blok, za který samozřejmě stejně muže "Papa" , který se vytasil s tou hloupostí :lol: :lol:
Last edited by pupajdi13 on Mon Jun 07, 2010 6:34 pm, edited 1 time in total.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no tak jako čekal sem, že mě tady někdo pogratuluje a vono prd...akorát samý "jáááá sem lepší", "nééé já sem lepší" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Papa Bouba Diop wrote:no tak jako čekal sem, že mě tady někdo pogratuluje a vono prd...akorát samý "jáááá sem lepší", "nééé já sem lepší" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no tak jo.....gratulujeme :wink: .....zatím jsi lepší než My dva :wink:

ps: ale já ti to říkal už v D, když jsi byl,žes to dobře poladil a že Tě čeká A 8) a nezklamals a ještě si tam v klídečku kopeš,ne jak já,.
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:no tak jako čekal sem, že mě tady někdo pogratuluje a vono prd...akorát samý "jáááá sem lepší", "nééé já sem lepší" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps: ale já ti to říkal už v D, když jsi byl,žes to dobře poladil a že Tě čeká A 8) a nezklamals a ještě si tam v klídečku kopeš,ne jak já,.
tak prvně napíše ps a pak píše k Papovi.....já se v tom nějak nevyznám :mrgreen: ......konec OT z mé strany....odcházím do nižších pater :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

pupajdi13 wrote:

díky za gratulaci :mrgreen: no já si to pamatuju...a tak jsem tam a bavím se...a kopal by sis taky v klídku,přecejenom momentální situace je o dost uvolněnější než si měl ty :)

takže pupajdí...koukej urvat ten pohárek v déčku :!: tým máš lepší jak já :)

a do Oleksovic...příští sezonu nashle :)

edit: tohle jsou vaše pravá čísla :)

pupajdí: 388 - 77 - 167
ps2512: 413 - 94 - 140

nutno rozkliknout vaší přezdívku,čísla uvedené v přehledu týmu zahrnují i výhry, kterých bylo dosaženo předchozími majiteli :)
Last edited by Papa Bouba Diop on Mon Jun 07, 2010 7:00 pm, edited 1 time in total.
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote: tak prvně napíše ps a pak píše k Papovi.....já se v tom nějak nevyznám :mrgreen: ......konec OT z mé strany....odcházím do nižších pater :mrgreen:
:mrgreen: jo máš stejně vtipnou notu jak já,My si budeme rozumět :wink: ....tečka.
Paul-X

Post by Paul-X »

Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér :) , potom si pamätám prvého čecha :) ..a teraz prídem a vidim že ste to kvalitne ovládli! :) držím vám palce ;)
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
puzzle

Post by puzzle »

Paul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér :) , potom si pamätám prvého čecha :) ..a teraz prídem a vidim že ste to kvalitne ovládli! :) držím vám palce ;)
A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebou :wink:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Paul-X

Post by Paul-X »

puzzle wrote:
Paul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér :) , potom si pamätám prvého čecha :) ..a teraz prídem a vidim že ste to kvalitne ovládli! :) držím vám palce ;)
A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebou :wink:
ano pozral som si ho :) prajem mu to :) ked som začal hrat bolo tam 12 belgičanov , 1 holandan a nejaký týpci :D a teraz samá česká vlajka :) a prvá tam "veje" slovenská :) radost sa sem vratit :P
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Big El

Post by Big El »

Paul-X wrote:
puzzle wrote:
ano pozral som si ho :) prajem mu to :) ked som začal hrat bolo tam 12 belgičanov , 1 holandan a nejaký týpci :D a teraz samá česká vlajka :) a prvá tam "veje" slovenská :) radost sa sem vratit :P
Nu, tož by Tě mohlo zajímat, že kromě Julia vládl několik let Áčku i slovenský manažer FrrFrr, který byl pro hodně manažerů kontroverzní (proč, to by nejspíš lépe řekli jiní, než já) a jeden ročník ovládl i Čech Hernán Crespo. V SP Cupu nevím jistě - předloni vyhrál Andrew se svým Sokolem Čejč, Hernán má pohár také a tuším, že i někdo ze Slováků - myslím, že lancok se svými Medzilaborcemi a možná i Julius - jsem líný to hledat...

Nu každopádně - i přesto, že početně Vás v nejvyšších patrech převyšujeme, výsledkově jste na tom mnohem líp vy - ovšem to se změní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hodně štěstí :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
puzzle

Post by puzzle »

Big El wrote: Nu, tož by Tě mohlo zajímat, že kromě Julia vládl několik let Áčku i slovenský manažer FrrFrr, který byl pro hodně manažerů kontroverzní (proč, to by nejspíš lépe řekli jiní, než já) a jeden ročník ovládl i Čech Hernán Crespo. V SP Cupu nevím jistě - předloni vyhrál Andrew se svým Sokolem Čejč, Hernán má pohár také a tuším, že i někdo ze Slováků - myslím, že lancok se svými Medzilaborcemi a možná i Julius - jsem líný to hledat...

Nu každopádně - i přesto, že početně Vás v nejvyšších patrech převyšujeme, výsledkově jste na tom mnohem líp vy - ovšem to se změní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přesně tak.. počkejte až se probiju pralesem.. tak budu všechny prohánět v A-divizi a taky v poháru.. :mrgreen: :mrgreen:
Vyhrál někdy někdo pohár i A-ligu zárovno v jednu sezonu? Doufám, že budu první :wink: :mrgreen: :mrgreen:

puzzle

Post by puzzle »

puzzle wrote:
Tak menší oprava Widlaks už má 4 tituli a útočí na pátý... a má teky jeden SP pohár konkrétně v 30.sezoně tedy sezonu předtím něž ovládl A-ligu.

Big El

Post by Big El »

puzzle wrote:
Big El wrote: Nu, tož by Tě mohlo zajímat, že kromě Julia vládl několik let Áčku i slovenský manažer FrrFrr, který byl pro hodně manažerů kontroverzní (proč, to by nejspíš lépe řekli jiní, než já) a jeden ročník ovládl i Čech Hernán Crespo. V SP Cupu nevím jistě - předloni vyhrál Andrew se svým Sokolem Čejč, Hernán má pohár také a tuším, že i někdo ze Slováků - myslím, že lancok se svými Medzilaborcemi a možná i Julius - jsem líný to hledat...

Přesně tak.. počkejte až se probiju pralesem.. tak budu všechny prohánět v A-divizi a taky v poháru.. :mrgreen: :mrgreen:
Vyhrál někdy někdo pohár i A-ligu zárovno v jednu sezonu? Doufám, že budu první :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to Tě musím zklamat. Určitě to dokázal jeden z Izraelců, kteří několik sezón ovládali Áčko. Buď to byli The Skunks, nebo ten druhý Maccabi Natanya? (či tak nějak). Tyhle věci vím jen mlhavě, přece jen jsem se o to tehdy moc nezajímal, ale jeden z nich to určitě dokázal - a Skunci (a Maccabi možná taky) - pokud vím, tak ještě existují (či nedávno existovali)...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
acskncl

Post by acskncl »

puzzle wrote:
Nechci nijak snizovat tve pocetni dovednosti, ale Widlaks uz Acko 4x zasebou vyhrali a jsou na ceste za 5 titulem v rade, ale Strakapoudi se tentokrat jentak oskubat nenechaj a bude to asi famozni boj s tezko predvidatelnym koncem.
Na ceste do propadliste dejin.
puzzle

Post by puzzle »

acskncl wrote:
puzzle wrote:
Nechci nijak snizovat tve pocetni dovednosti, ale Widlaks uz Acko 4x zasebou vyhrali a jsou na ceste za 5 titulem v rade, ale Strakapoudi se tentokrat jentak oskubat nenechaj a bude to asi famozni boj s tezko predvidatelnym koncem.
Ano, ano vím už jsem to víše opravil... co se týče letošního vítěze, tak moje sympatyje má bratr ze Slovenska :wink:

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”