ajajajajajajaj.......tos snad ani radši neměl koukatps2512 wrote: 175 ps2512 Dynamo Oleksovice B.2 - 3 3321
259 pupajdi FC Letenská šlechta D.19 - 3 2817![]()
![]()
![]()
Kouknul jsem

Moderator: Czech Moderators
ajajajajajajaj.......tos snad ani radši neměl koukatps2512 wrote: 175 ps2512 Dynamo Oleksovice B.2 - 3 3321
259 pupajdi FC Letenská šlechta D.19 - 3 2817![]()
![]()
![]()
Kouknul jsem
no tak jo.....gratulujemePapa Bouba Diop wrote:no tak jako čekal sem, že mě tady někdo pogratuluje a vono prd...akorát samý "jáááá sem lepší", "nééé já sem lepší"![]()
![]()
tak prvně napíše ps a pak píše k Papovi.....já se v tom nějak nevyznámpupajdi13 wrote:no tak jo.....gratulujemePapa Bouba Diop wrote:no tak jako čekal sem, že mě tady někdo pogratuluje a vono prd...akorát samý "jáááá sem lepší", "nééé já sem lepší"![]()
![]()
.....zatím jsi lepší než My dva
![]()
ps: ale já ti to říkal už v D, když jsi byl,žes to dobře poladil a že Tě čeká Aa nezklamals a ještě si tam v klídečku kopeš,ne jak já,.
díky za gratulacipupajdi13 wrote:no tak jo.....gratulujemePapa Bouba Diop wrote:no tak jako čekal sem, že mě tady někdo pogratuluje a vono prd...akorát samý "jáááá sem lepší", "nééé já sem lepší"![]()
![]()
.....zatím jsi lepší než My dva
![]()
ps: ale já ti to říkal už v D, když jsi byl,žes to dobře poladil a že Tě čeká Aa nezklamals a ještě si tam v klídečku kopeš,ne jak já,.
ps2512 wrote: tak prvně napíše ps a pak píše k Papovi.....já se v tom nějak nevyznám......konec OT z mé strany....odcházím do nižších pater
A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebouPaul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér, potom si pamätám prvého čecha
..a teraz prídem a vidim že ste to kvalitne ovládli!
držím vám palce
ano pozral som si hopuzzle wrote:A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebouPaul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér, potom si pamätám prvého čecha
držím vám palce
Nu, tož by Tě mohlo zajímat, že kromě Julia vládl několik let Áčku i slovenský manažer FrrFrr, který byl pro hodně manažerů kontroverzní (proč, to by nejspíš lépe řekli jiní, než já) a jeden ročník ovládl i Čech Hernán Crespo. V SP Cupu nevím jistě - předloni vyhrál Andrew se svým Sokolem Čejč, Hernán má pohár také a tuším, že i někdo ze Slováků - myslím, že lancok se svými Medzilaborcemi a možná i Julius - jsem líný to hledat...Paul-X wrote:ano pozral som si hopuzzle wrote:A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebouPaul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér, potom si pamätám prvého čecha
držím vám palce
prajem mu to
ked som začal hrat bolo tam 12 belgičanov , 1 holandan a nejaký týpci
a teraz samá česká vlajka
a prvá tam "veje" slovenská
radost sa sem vratit
Přesně tak.. počkejte až se probiju pralesem.. tak budu všechny prohánět v A-divizi a taky v poháru..Big El wrote: Nu, tož by Tě mohlo zajímat, že kromě Julia vládl několik let Áčku i slovenský manažer FrrFrr, který byl pro hodně manažerů kontroverzní (proč, to by nejspíš lépe řekli jiní, než já) a jeden ročník ovládl i Čech Hernán Crespo. V SP Cupu nevím jistě - předloni vyhrál Andrew se svým Sokolem Čejč, Hernán má pohár také a tuším, že i někdo ze Slováků - myslím, že lancok se svými Medzilaborcemi a možná i Julius - jsem líný to hledat...
Nu každopádně - i přesto, že početně Vás v nejvyšších patrech převyšujeme, výsledkově jste na tom mnohem líp vy - ovšem to se změní![]()
![]()
![]()
Hodně štěstí
Tak menší oprava Widlaks už má 4 tituli a útočí na pátý... a má teky jeden SP pohár konkrétně v 30.sezoně tedy sezonu předtím něž ovládl A-ligu.puzzle wrote:A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebouPaul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér, potom si pamätám prvého čecha
držím vám palce
Tak to Tě musím zklamat. Určitě to dokázal jeden z Izraelců, kteří několik sezón ovládali Áčko. Buď to byli The Skunks, nebo ten druhý Maccabi Natanya? (či tak nějak). Tyhle věci vím jen mlhavě, přece jen jsem se o to tehdy moc nezajímal, ale jeden z nich to určitě dokázal - a Skunci (a Maccabi možná taky) - pokud vím, tak ještě existují (či nedávno existovali)...puzzle wrote:Přesně tak.. počkejte až se probiju pralesem.. tak budu všechny prohánět v A-divizi a taky v poháru..Big El wrote: Nu, tož by Tě mohlo zajímat, že kromě Julia vládl několik let Áčku i slovenský manažer FrrFrr, který byl pro hodně manažerů kontroverzní (proč, to by nejspíš lépe řekli jiní, než já) a jeden ročník ovládl i Čech Hernán Crespo. V SP Cupu nevím jistě - předloni vyhrál Andrew se svým Sokolem Čejč, Hernán má pohár také a tuším, že i někdo ze Slováků - myslím, že lancok se svými Medzilaborcemi a možná i Julius - jsem líný to hledat...
Nu každopádně - i přesto, že početně Vás v nejvyšších patrech převyšujeme, výsledkově jste na tom mnohem líp vy - ovšem to se změní![]()
![]()
![]()
Hodně štěstí![]()
![]()
Vyhrál někdy někdo pohár i A-ligu zárovno v jednu sezonu? Doufám, že budu první![]()
![]()
Nechci nijak snizovat tve pocetni dovednosti, ale Widlaks uz Acko 4x zasebou vyhrali a jsou na ceste za 5 titulem v rade, ale Strakapoudi se tentokrat jentak oskubat nenechaj a bude to asi famozni boj s tezko predvidatelnym koncem.puzzle wrote:A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebouPaul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér, potom si pamätám prvého čecha
držím vám palce
Ano, ano vím už jsem to víše opravil... co se týče letošního vítěze, tak moje sympatyje má bratr ze Slovenskaacskncl wrote:Nechci nijak snizovat tve pocetni dovednosti, ale Widlaks uz Acko 4x zasebou vyhrali a jsou na ceste za 5 titulem v rade, ale Strakapoudi se tentokrat jentak oskubat nenechaj a bude to asi famozni boj s tezko predvidatelnym koncem.puzzle wrote:A teď už 4 roky A-čku vládne Slovák Widlaks, už útočí na 4 titul za sebouPaul-X wrote:Takže ešte dávno ked som tu hrával, prestal hrať bola situácia ked v A-čku nebol SK/CZ manažér, potom si pamätám prvého čecha
držím vám palce