Tak na to jsem opravdu zvědavý jak to zvládnešps2512 wrote:jestli tam bude Palo, tak to už tam faktu budu muset být na dýl....už teď z toho mám strachpalo wrote:Termín famózní - víkend před a dva víkendy po něm budu na fesťácích...Nepochybně bude hračka doma osvětlit kam že to zase jedu...![]()
Každopádně předběžně účast potvrzuju,není to stoprocentní,ještě je v jednání termín jedné další akce...
IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
Re: IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgick
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
No to bude dobrej hučák..ps2512 wrote:jestli tam bude Palo, tak to už tam faktu budu muset být na dýl....už teď z toho mám strachpalo wrote:Termín famózní - víkend před a dva víkendy po něm budu na fesťácích...Nepochybně bude hračka doma osvětlit kam že to zase jedu...![]()
Každopádně předběžně účast potvrzuju,není to stoprocentní,ještě je v jednání termín jedné další akce...
JPD - B.3
-
palo
No jasně - když se mám rozvádět já,tak Ty taky!ps2512 wrote:jestli tam bude Palo, tak to už tam faktu budu muset být na dýl....už teď z toho mám strachpalo wrote:Termín famózní - víkend před a dva víkendy po něm budu na fesťácích...Nepochybně bude hračka doma osvětlit kam že to zase jedu...![]()

-
Hadis
Hele, proto je to tak dlouho dopředu, prostě doma řekni, jedu tehdy a tehdy na fesťák, pak jedu na sraz a pak zase na fesťákpalo wrote:Termín famózní - víkend před a dva víkendy po něm budu na fesťácích...Nepochybně bude hračka doma osvětlit kam že to zase jedu...![]()
žena to určitě pochopí
ony ženy jsou velice chápavé ženy - to vidím dnes na konkrétním případě té své
AC Had Bozak
-
tomkycz
palo, jestli ti to pomůže, tak se zeptám své ženy, té snad nebude vadit, že budeš na pár akcíchHadis wrote:Hele, proto je to tak dlouho dopředu, prostě doma řekni, jedu tehdy a tehdy na fesťák, pak jedu na sraz a pak zase na fesťákpalo wrote:Termín famózní - víkend před a dva víkendy po něm budu na fesťácích...Nepochybně bude hračka doma osvětlit kam že to zase jedu...![]()
žena to určitě pochopí
-
palo
Jo,to se zeptej...tomkycz wrote:palo, jestli ti to pomůže, tak se zeptám své ženy, té snad nebude vadit, že budeš na pár akcíchHadis wrote:Hele, proto je to tak dlouho dopředu, prostě doma řekni, jedu tehdy a tehdy na fesťák, pak jedu na sraz a pak zase na fesťákpalo wrote:Termín famózní - víkend před a dva víkendy po něm budu na fesťácích...Nepochybně bude hračka doma osvětlit kam že to zase jedu...![]()
žena to určitě pochopí
Ona i ta moje uz je zvyklá na ledacos
Ale tak maximálně u nás bude nějakou dobu takové zvláštní ticho...

Tak tyhle situace známe všichni, ale pokud jste to nepodceňovali a manželky pravidelně trénovali, tak snad to takový problém nebude. Ideální nahlásit co nejdříve (v lednu) a pak jen překvapeně opakovat, že to není možné, jak se to všechno sešlo
.
P.S. Pokud by se podařilo vyhrát Frankieho turnaj, tak by ta láhev, co je jako trofej, měla přijet na sraz spolu se mnou.
P.S. Pokud by se podařilo vyhrát Frankieho turnaj, tak by ta láhev, co je jako trofej, měla přijet na sraz spolu se mnou.
-
ps2512
asi to bude právě v tom tréningu.....moc ji netrénujumantel wrote:Tak tyhle situace známe všichni, ale pokud jste to nepodceňovali a manželky pravidelně trénovali, tak snad to takový problém nebude. Ideální nahlásit co nejdříve (v lednu) a pak jen překvapeně opakovat, že to není možné, jak se to všechno sešlo.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Taky se hlásím, ten termín mi sedí 
-
Hadis
Termín srazu byl předběžně stanoven na termín 28.-30. června !!!
Hadis
Koster
Pupajdi
Mantel
Hippo
Palo
Pésko - zase jen bude jezdit po okolních benzinkách a shánět chlast
)
Azor
Foxir
Hadis
Koster
Pupajdi
Mantel
Hippo
Palo
Pésko - zase jen bude jezdit po okolních benzinkách a shánět chlast
Azor
Foxir
Last edited by Hadis on Sat Jan 19, 2013 11:46 am, edited 1 time in total.
AC Had Bozak
-
Foxir
Termín by měl být ok, teď už jen přesvědčit někoho z pražské kliky (Šimi, Mech, Jirina, Jančus?), abych nejel sám, přeci jen nikoho z vás neznám 
Čerstvě mám za sebou týdenní pobyt ve špitále opepřený operací a tak potřebuju pár litrů vínka do oběhu, i když to bude až v červnu. Doufám, že u pana Suského se zastavíme (na pár desítek hodin). Nebo apoň naproti u slečny Hadisopupajdiové...
Čerstvě mám za sebou týdenní pobyt ve špitále opepřený operací a tak potřebuju pár litrů vínka do oběhu, i když to bude až v červnu. Doufám, že u pana Suského se zastavíme (na pár desítek hodin). Nebo apoň naproti u slečny Hadisopupajdiové...
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
Hadis
Pokud se nepletu, kdyby se Ti náhodou nepodařilo přesvědčit ani jednoho z výše jmenovaných, sám velký/malý Pupajdi je z Prahy, to jste už dvaFoxir wrote:Termín by měl být ok, teď už jen přesvědčit někoho z pražské kliky (Šimi, Mech, Jirina, Jančus?), abych nejel sám, přeci jen nikoho z vás neznám
Po potvrzení termínu na ubytovně pochopitelně budu domlouvat i sklípek u pana Suského a jídlo u pana Koubka.
Dokonce jsem přemýšlel, že bych se nechal do VP delegovat na nějaké jejich domácí utkání a tam vše domluvil
Třeba bych mohl domluvit i něco zdarma
AC Had Bozak
-
pupajdi13
hehe,už jsem na ní málem zapoměl na mrškuFoxir wrote: Nebo apoň naproti u slečny Hadisopupajdiové...
dali jsme jí rok klid,povyrostla,to už by po mě nemusela flusat vodu z flaškyjako posledně....a taky se těším na mou golmanku.....jak se jmenovala,napoví mi někdo
-
Hadis
pupajdi13 wrote:hehe,už jsem na ní málem zapoměl na mrškuFoxir wrote: Nebo apoň naproti u slečny Hadisopupajdiové........a poopravím Tě,je to slečna pupajdohadisová,
![]()
dali jsme jí rok klid,povyrostla,to už by po mě nemusela flusat vodu z flaškyjako posledně....a taky se těším na mou golmanku.....jak se jmenovala,napoví mi někdo
ty vole, my jí dali dva roky, teď už na Tebe nebude flusat vodu z flašky, ale to bude jiná sprška
Ta se jmenovala jako moje dcera !
AC Had Bozak
nebyla golmanka Nikolka ?